Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קטנוניים, לא מבינים כלום מבחינה מקצועית - כל מה שמעניין אותם זה רק התשלום עבור טסט חוזר !!!

ממליץ בחום - לא להגיע אליהם - שלא תגידו שלא הזהרתי....

קיימים כשנתיים וחצי, בשנתיים הראשונות היו אדיבים ונחמדים - כדי למשוך לקוחות - עכשיו נהיו מגעילים, בכל דבר הכי קטן

יישלחו אותכם לעמדה 1 (טכנית) במשרד הרישוי בחולון.

אותי שלחו לשם על מנת להחליף מידה של צמיגים, כי אין להם בספר שלהם מכוניות מסחריות אמריקאיות.... כאילו שאני הבאתי

את האוטו בכיס וכאילו אין כמה אלפים כאלו בארץ... (סוואנה) מה עוד, שהצמיגים שהיו רשומים לי קודם ברשיון היו גדולים יותר -

ועכשיו חזרתי למידה המקורית של הרכב.... - פשוט בזיון ובזבוז זמן....

את שותף שלי שלחו לחולון בגלל שכתוב לו ברשיון "מותקן מנגנון מכני לדלת הזזה" - שברולט אסטרו (ספארי) הם התעקשו

שצריך לשנות למנגנון "חשמלי"... שבע שנים אנחנו עוברים טסטים עם ארבע מכוניות זהות ואף פעם לא הכשילו אותנו על כזה

טמטום כאילו ששרשרת וגלגלי שיניים זה מנגנון מכני....

ועוד ועוד...

ראו הוזהרתם,

aviek

*** עריכה - נמחקו הודעות זהות שלך בשרשורים עתיקים שאינם קשורים.

אתה מתבקש לא להקפיץ כל שרשור ישן העוסק בטסט בגלל שנדמה לך שנעשה לך עוול במכון טסטים מסויים.

ראה הוזהרת. ***

פורסם

תשמור את ההמלצה שלך לעצמך !

אני שמח לשמוע שמכון הרישוי מקפיד על כללי עבודה תקינים כפי שמשרד התחבורה קבע בחוק.

איזה כייף לי :)

פורסם
תשמור את ההמלצה שלך לעצמך !

אני שמח לשמוע שמכון הרישוי מקפיד על כללי עבודה תקינים כפי שמשרד התחבורה קבע בחוק.

אני שמח שאתה שמח !! *** עריכה - שמור על תרבות דיון נאותה והמנע מגידופים ***

אני לא ביקשתי משהו לא חוקי או איזו הקלה כלשהיא - רק קצת הגיון.... ולא טרטור סתם. רק לידיעתך - אחרי בזבוז של

כמה שעות בחולון, הבוחן בעמדה אחת אמר לי בעצמו שלא הייתי צריך להגיע בכלל אליו ושמכון הטסטים אמור היה לעשות את השינוי בעצמו - כמו שעשו תמיד...

ועוד דבר קטן, מסתבר שהמכון הנ"ל נתפס במעשים "לא כשרים" והחליט כנראה להעניש את משרד הרישוי - ולהפציץ אותו

באנשים. אז אם ההמלצה שלי לא נוגעת לך או לא מעניינת אותך - אתה יכול להמשיך הלאה...

ההמלצה שלי היא בשביל אנשים נורמלים...

פורסם

לפי מספר ההודעות אתה 'חבר' חדש בפורום וכנראה יש לך אינטרס אישי לפגוע בתדמית של המכון.

אם יש לך זמן לכתוב את ההודעות בפורום, כנראה 'שהטרטור' שעברת במכון הרישוי לא היה כול כך קשה כפי שמשתמע מההודעה שלך.

אני מקווה שהנהלת הפורום תמחק את ההודעות שפיזרת בנושא המכון בכול אשכול.

פורסם

טמטום, כאילו ששרשרת וגלגלי שיניים זה מנגנון מכני....

aviek

ואני הייתי בטוח ששרשת וגלגל שיניים זה אלחוטי או הידראולי :twisted:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לא היתכוונתי להצדיק אותך.

כניראה שמיבחינת החוק , "מכאני" אומר שזה מופעל ידני ולע ע'י מנוע חשמלי.

ולכן אם זה חשמלי החוק דורש שיהיה רשום חשמלי

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

1. בכל מכוני הרישוי בארץ אין מידות חליפיות לרכבים אמריקאים חדשים, הם לא נמצאים בספר/תוכנת אוטודאטה שהוא היחידי המאושר על-פיו לאשר מידות.

2. גם אצלי במכון היית נשלח לבצע רישום שינוי מבנה על הח' מנגון הפעלה לדלת צד.

בשני המקרים המכון פעל כשורה.

האם אתה היית מספק הכנסה ומשכורות כשהמכון היה נסגר לשבוע ימים אם פקח של משרד התחבורה היה תופס שרכבכם צלח את הטסט כשרשיון הרכב אינו תואם למציאות?

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אני יכול לומר שהם שיגעו אותי לגמרי על החלפת מידת צמיגים.

מילא שהמידה הופיעה באוטו דאטה, הבוחן ביקש גם לראות ספר רכב. זה לא הספיק לו ומזל שהיה לי אישור מהיבואן גם כן (והכל למידה שמופיעה בכל המקומות הנ"ל וניתן לאשרה לפי אחד מהם, לא 3).

בסוף, הליצן מסתכל עלי, מסתכל על האוטו ואומר לי "הכל טוב ויפה, אפשר לאשר מידה X בסיטרואן קסנטיה, אבל איך אני יודע שהאוטו שלך הוא באמת קסנטיה?"

ברשיון לא כתוב את שם הדגם משום מה, אלא בליל אותיות ומספרים. מזל שהטכנית של לובינסקי רשמו "קסנטיה" על הדף לצד מס' הרכב. רק זה סיפק אותו.

לא יודע אם תפסו אותם בזיופים או לא, אבל היה איזה יום שמשרד התחבורה הציבו ביקורת ביציאה מהמכון, והותר בכניסה התארך למשהו בלתי סביר לחלוטין.

שי, פעם הבאה נוסע לרעננה, פחות זמן...

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

בכל מכון רישוי שאליו מגיעה ניידת פיקוח נוצר תור כאורך הגלות.

פשוט מאד הבדיקה מעט מתארכת כי בודקים ה-כ-ל וכל רכב חדש אשר ביום רגיל צולח את הבדיקה ב-2 דקות, פתאם "מבלה" במכון 10 דקות(נטו בדיקה).

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
בכל מכון רישוי שאליו מגיעה ניידת פיקוח נוצר תור כאורך הגלות.

פשוט מאד הבדיקה מעט מתארכת כי בודקים ה-כ-ל וכל רכב חדש אשר ביום רגיל צולח את הבדיקה ב-2 דקות, פתאם "מבלה" במכון 10 דקות(נטו בדיקה).

כלומר הביקורת שמשרד התחבורה עורך הינה קטנונית?

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

לא, היא יסודית (עד מאוד).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
אני יכול לומר שהם שיגעו אותי לגמרי על החלפת מידת צמיגים.

מילא שהמידה הופיעה באוטו דאטה, הבוחן ביקש גם לראות ספר רכב. זה לא הספיק לו ומזל שהיה לי אישור מהיבואן גם כן (והכל למידה שמופיעה בכל המקומות הנ"ל וניתן לאשרה לפי אחד מהם, לא 3).

בסוף, הליצן מסתכל עלי, מסתכל על האוטו ואומר לי "הכל טוב ויפה, אפשר לאשר מידה X בסיטרואן קסנטיה, אבל איך אני יודע שהאוטו שלך הוא באמת קסנטיה?"

ברשיון לא כתוב את שם הדגם משום מה, אלא בליל אותיות ומספרים. מזל שהטכנית של לובינסקי רשמו "קסנטיה" על הדף לצד מס' הרכב. רק זה סיפק אותו.

לא יודע אם תפסו אותם בזיופים או לא, אבל היה איזה יום שמשרד התחבורה הציבו ביקורת ביציאה מהמכון, והותר בכניסה התארך למשהו בלתי סביר לחלוטין.

שי, פעם הבאה נוסע לרעננה, פחות זמן...

האם שי או aviek היו במכון ?

פורסם
1. בכל מכוני הרישוי בארץ אין מידות חליפיות לרכבים אמריקאים חדשים, הם לא נמצאים בספר/תוכנת אוטודאטה שהוא היחידי המאושר על-פיו לאשר מידות.

2. גם אצלי במכון היית נשלח לבצע רישום שינוי מבנה על הח' מנגון הפעלה לדלת צד.

בשני המקרים המכון פעל כשורה.

האם אתה היית מספק הכנסה ומשכורות כשהמכון היה נסגר לשבוע ימים אם פקח של משרד התחבורה היה תופס שרכבכם צלח את הטסט כשרשיון הרכב אינו תואם למציאות?

1. אני לא יודע באיזה מכון אתה עובד, אולי ב"טסט בשרון".... ועל איזה מציאות אתה מדבר ???

2. בעניין הצמיגים, כפי שכתבתי, אני הקטנתי את הצמיגים שהיו לי (מאושרים ברשיון) למידה המקורית, זו שרשומה על דלת הנהג... זה לא ממש עניין את הבוחן. הרכב שלי לא ממש חדש (1999) אז גם לא ממש הגיוני שהוא לא יהיה ברשומות...

3. בעניין דלת ההזזה, המנגנון הותקן ע"י UMI לפני כשבע שנים כאשר רכשנו מהם את הרכבים. מאז ועד היום היה תמיד רשום

שמותקן מנגנון מכני לדלת הזזה. מה השתנה פתאום??? אנחנו לא ביצענו שום שינוי ברכב. ודרך אגב, שלושת הרכבים הנוספים שלנו עברו באותו השבוע טסטים ללא שום בעיה (רעננה, פתח תקווה)

4. ל gsi16v, ממש לא חיפשתי שתצדיק אותי, אם זה היה נכון כפי שאתה חושב - זאת אומרת דלת הזזה רגילה - ידנית כמו

ברב המכוניות ללא שום תוספות, אז לא היה רשום שום דבר ברשיון הרכב !!!!

ולידיעתך, גם מנגנון הזזה שמופעל חשמלית הוא מנגנון מכני....

5. למרק10, מה זאת אומרת האם הייתי במכון???

לכל שאר החברים, מבירור עם משרד הרישוי - בשני המקרים לא הייתי צריך להגיע אליהם והמכון לא היה צריך לשלוח אותי.

ביקשתי זאת בכתב, ולכשיגיע - אפרסם אותו פה לכל אלו שחושבים שאני טועה והמכון "צודק"...

• תוכן חדש...