Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום !יש לי תקציב של בערך 35,000 ש"ח ואני מתלבט בין שלושת המכוניות :

הנתונים

א. רכב לחמישה אנשים (כולל נהג)

ב. אני עושה 40,000 בשנה.

ג. רכב חסכוני לתחזוקה, אמן.

ד. הנסיעות שלי כולם בין עירוניות.

תודה.

פורסם

לא מכיר את הרכב "מזדה" ולכן אתייחס רק לשתי האחרות:

מולטיפלה דיזל (יש רק ידני) תהיה חסכונית מאוד ומרווחת לחמישה. הקסנטיה מאוד נוחה אבל יש לשער עלויות תחזוקה גבוהות יותר לאורך זמן. עליך לספק עוד פרטים כי ככה פשוט אי אפשר לענות כמו שצריך.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני אפרט קצת יותר .. אני חדש בפורום ואולי לכן לא הייתי מסיק ברור :

ההתלבטות בין מזדה 3 1600 סמ"ק (יד ראשונה) מולטיפלה דיזל שנת 2001 (עם קרוב ל 200K ) או קסנטיה עם 180,000 ק"מ לצערי הנושא של נוחות והנאה מנהיגה וכו' הוא כרגע פריבילגיה שאני לא יכול להרשות לעצמי .כן חשובה לי הבטיחות של הרכב שהרכב יספיק ל זוג עם שלושה ילדים (שניים מהם בכיסאות ילדים) ומאוד חשוב לי אחזקה נמוכה ותצרוכת דלק חסכונית.

להזכיר התקציב שלי הינו עד 35,000

פורסם

תשמע,

איך המאזדה 3 נכנסת פה בדיוק? היא מחוץ לתקציב לגמרי.

אני יכול לענות בקשר למולטיפלה משום שנהגתי בכזאת.

מדובר פשוט בקובית לגו על 4. רכב יציב מאוד, לא מצליח לזרוק שנב בשום מצב. מהנה לנהיגה גם יחסית למיניואן וגם יחסית לרכב בכלל.

נוח מאוד כיאה לפיאט. נכנסים אפילו 6 מבוגרים שמנמנים בכיף והרכב סוחב יפה מאוד.

לא מבזבזבז הרבה דלק. צריכה עירונית: ליטר לכל 12 ק"מ. צריכה בינעירונית: ליטר לכל 15 ק"מ. (נ לזכור שהסולר זול מהבנזין).

גם הרכב שלי על סף ה200,000

197,000 ליתר דיוק. המנוע עדיין חזק ועוצמתי.

הרבה יכול לתור את כבישי הגולן כשהוא עמוס ב6 מבוגרים פלוס מטען כבד מאחורה ללא קושי, ללא צורך במשיכת הילוכים. מדובר במנוע עוצמתי שלא מאבד מכוחו גם בקילומטראז' כה מתקדם...

אמינות: פלסטיקים מתפרקים, קירקושים מהרבה כיוונים. תלוי באיך שמרו על הרכב עד היום. חשיפה מרובה לשמש גורמת לקילופי ידיות הדלתות.

בעיה סדרתית ברכב עם "צמות" של חוטי חשמל. כמעט תמיד שיש בעיות חשמל (ויהיו הרבה, אני מקווה בשבילך שלא) אתה תמצא את האשם בצמות חשמל שהסתבכו,התנתקו,גרמו לקצר...

בעיות החשמל ניתנות לפתרון קל וזול. אל תפחד ממש. פשוט זה עניין שיש לשים עליו דגש.

בקשר לקסנטיה אין לי ניסיון ולא אענה עליה.

פורסם

בקשר לקסנטיה, מנוע וגיר טובים , במיוחד מנוע ה TD. אבל , הקסנטיה מצוידת במערכת הידרופנוטמית - לכן היא נוחה מאוד.

מערכת הידרופנומטית היא יקרה, ולא פשוטה למי שלא Citroen lover או לפחות מכונאי שמכיר ויודע דבר או שנים על סיטרואן.

הבחירה הטובה ביותר פה , תיהיה לדעתי המולטיפלה. , פשוטה מאוד לטיפול ביחס לקסנטיה, גדולה ,מרווחת, ונותנת תמורה טובה יותר לכסף.

מנוע JTD נחמד מאוד

בעניין האמינות - זה אני ישאיר לבעלי הרכב.

שאתה מכניס מולטיפלה למשוואה אגב זה כמו להכניס רנגו קנגו\סיטרואן ברלינגו. הקסנטיה והמולטיפלה זה עולמות שונים.

פורסם

אני מצטרף להמלצות וגם למעט הביקורת ביחס למולטיפלה. רכב חכם,אמין מיכנית ומפתיע בהנאה שמספק כמיניואן (אם אפשר להגדירו כך).

קשה לי להאמין שתמצא מולטיפלה במצב טוב במחיר שציינת.

אשר למאזדה,אני מניח שהתכוונת ל 323 ולא ל3 .. רכב בנאלי ביותר,אמין,סחיר ושום דבר מעבר לזה.

את הקסנטיה אני לא מכיר,על הנוחות דובר הרבה,גם על עלויות האחזקה....

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...