Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אבהיר את פרטי האירוע, החניתי את האוטו ואחרי כמה שעות אגעתי לאוטו ומלפנים יש פגיעה (יש תמונות) למזלי חבר שלי היה בדיוק במקום ורשם את מספר הרכב של הרכב הפוגע.

כמה לפי דעתכם עלי לדרוש על פגיעה כזו בלהתחשב שהרכב ברח ולא השאיר את פרטיו וכמה עולה להחליף לוחית רישוי?

IMG_0229.jpg

IMG_0230.jpg

IMG_0231.jpg

פורסם

כמה לפי דעתכם עלי לדרוש על פגיעה כזו בלהתחשב שהרכב ברח ולא השאיר את פרטיו

מה זאת אומרת? הסכום משתנה בגלל שהוא ברח? כאילו מה? שוק אפור, עולם תחתון? סיבה לסחיטה??

אתה יכול לגשת למשטרה ולהגיש תלונה, בעל הרכב עלול להסתבך ואולי פלילית .

אתה יכול לגשת למשטרה לבקש את פרטיו כי הוא פגע בך לטענתך ויש סיכוי נמוך שתקבל את הפרטים, ואם כן , פנה אליו, בדרישה ראלית ,שאם לא כן, אתה עלול להסתבך בנסיון סחיטה או בכל דרך אחרת וכפי שתציג את הדברים וכפי שהוא יתאר אותם וכפי שיאמינו למי מכם.

בכלל, (אני לא שמאי) לי אישית "המכה" הזו נראית מוזרה ולא ממכה כפי שאתה מתאר אותה, אולי אחרים חושבים אחרת, אולי במציאות זה נראה ומסתמן שונה משבתמונה.

אני חייב לציין שמכות פח, תאונות, פחחות וצבע זה לא התחום שלי.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לוחית רישוי: בסביבות 50 ש''ח במכוני רישוי

תגיש למשטרה הודעה על תאונה ושם תוכל לקבל פרטים של בעל הרכב, נגדו יש להגיש תביעה בתביעות קטנות, בהסתמך על החבר שלך כעד. כל זה לאחר תיקון הנזק וצירוף כל המסמכים ותמונות לתביעה.

תוכל לדרוש בבית משפט הוצאות התיקון + ריבית והצמדה + הוצאות משפט + כמה שקלים על אובדן זמן וטרחה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

בעל הרכב עלול להסתבך ואולי פלילית .

עשית לי את היום, תודה!! :lol:

האחים פריניין עוד מעט יפנו מקום בתא שלהם לבחור ששיפשף את הטמבון הזה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

זה ממש לא קשור לסחיטה, אני חושב שאם הבן אדם היה משאיר פתק ופרטים אז הייתי מדבר איתו ומסכם איתו על פיצוי ומתחשב ואפילו משתתף בהוצאות כי בסך הכול כל אחד שיפשף פעם אוטו וזה לא סוף העולם אבל לצערי הוא לא אז אין לי סיבה להתחשב בו או לחפש את המוסך הכי זול שיעשה את עבודת הצביעה הזו.

אני אמנם לא הייתי נוכח במקרה אבל הבנתי שהוא רצה להיכנס לחניה שממול לאוטו שלי עם הפנים קדימה ולקח יותר מדי גז ונכנס באוטו שלי ואין מצב שבעולם שהוא לא שם לב.

אני סך הכול רציתי לשאול לפי התמונות כמה עבודה כזו יכולה לעלות, ואני לא מתכוון לסחוט אף אחד, או שהוא ישלם על התיקון או שחברת הביטוח שלו תשלם.

פורסם

כל הסיפור של הטמבון שלך זה 150 שקל, בקשר ללוחית תקח קצת אציטון ותנקה את השיפשוף השחור, את המסגרת השחורה תוריד, ותישר עם פלייר טיפה איפה שעקום, או שתוריד אותה ותסדר אותה.

אם אתה רוצה מקום תשאיר הודעה.

והמחיר שאמרתי לך זה במקום רגיל , ולא איזה מקום בבית.

אם אתה תלך לברר מחיר תקח בחשבון שהמחיר מתחיל מלפחות 300 שקל, רק על הצבע.

פורסם

שיפוץ מגן רחוק מלהסתכם "רק" ב-150 ש"ח. המחיר בקלות יכול להגיע ל-1K ואם יתברר שגם המגן הפנימי פגוע, אזי המחיר ינסוק גם צפונה מכך.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
זה ממש לא קשור לסחיטה, אני חושב שאם הבן אדם היה משאיר פתק ופרטים אז הייתי מדבר איתו ומסכם איתו על פיצוי ומתחשב ואפילו משתתף בהוצאות כי בסך הכול כל אחד שיפשף פעם אוטו וזה לא סוף העולם אבל לצערי הוא לא אז אין לי סיבה להתחשב בו או לחפש את המוסך הכי זול שיעשה את עבודת הצביעה הזו.

אני אמנם לא הייתי נוכח במקרה אבל הבנתי שהוא רצה להיכנס לחניה שממול לאוטו שלי עם הפנים קדימה ולקח יותר מדי גז ונכנס באוטו שלי ואין מצב שבעולם שהוא לא שם לב.

אני סך הכול רציתי לשאול לפי התמונות כמה עבודה כזו יכולה לעלות, ואני לא מתכוון לסחוט אף אחד, או שהוא ישלם על התיקון או שחברת הביטוח שלו תשלם.

לא יודע לגבי עבודה, אבל אני בטוח שכל פחח יוכל לתת הצעה. על פניו לא נראה רציני, אבל זה בגלל שאצלי, ביונדאי שלי לשעבר, מישהו לקח עלי רוורס וכל הטמבון התפרק למרות שזה היה ממש "בקטנה".

בכל מקרה, אם הבנאדם פגע ולא השאיר פרטים אתה יכול או לבלוע את הרוק (אם באמת מדובר בסכום פעוט)

או, וזה עניין עקרוני, ללכת למשטרה + תביעה קטנה שברוב הסיכויים תוביל להתפשרות מצד הנתבע, במיוחד בסכומים קטנים...

• תוכן חדש...