Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביצעתי חיפוש, שאלתי בשרשור אחר אבל אני רוצה למקד את השאלות.

1) באילו רכבים הגיעו לארץ מנועי LS1 ו-LT ?

2) אילו מכוניות (אם בכלל) הגיעו לארץ עם גיר ידני (6 הילוכים) T56 ?

ואל תגידו קורבט, ה-C5 ו-C6 זה טראנסאקסל ואני צריך את החלקים להשתלה אז זה לא רלוונטי.

3) אם אני רוצה לשלוח בעצמי מנוע+תמסורת מארה"ב לארץ, מה הפרוצדורה ?

באופן הגיוני לא אמורה להיות בעיה אבל ישראל היא לא מדינה הגיונית אז בבקשה ממי שמכיר את הנושא - מהם הקשיים שאני הולך להיתקל בהם ?

כמו כן מאיזה סכום במכס ידרשו תשלום מיסים וע"פ מה יקבעו את גובה המכס (על קאמשאפט או קרבורטור למשל) ?

אני שואל בגלל שארצה גם לשלוח חלקי חילוף AFTERMARKET.

תודה מראש למי שישפוך אור על הנושא !

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

לגרשון

lt1 קמארו ,פיירברד 93 94 ls1 אותו הרכב 00 03 ,גש למאגר הגיעה מכולה ממיאמי ובתוכה lt4 ,כבר יש הרבה קופצים

אל תשכח צמה ומחשב אפטר מרקט כשהאימובילייזר מנוטרל

t56 לא הגיע בייבוא סדיר ,תנסה אצל רונית חלפים

מסוי כולל כל מיני הוצאות קטנות 50 אחוז

עליך להוציא רשיון יבוא עבור המנוע ממשרד התחבורה ברח המקצוע

יגאל

פורסם
לגרשון

lt1 קמארו ,פיירברד 93 94 ls1 אותו הרכב 00 03 ,גש למאגר הגיעה מכולה ממיאמי ובתוכה lt4 ,כבר יש הרבה קופצים

אל תשכח צמה ומחשב אפטר מרקט כשהאימובילייזר מנוטרל

t56 לא הגיע בייבוא סדיר ,תנסה אצל רונית חלפים

מסוי כולל כל מיני הוצאות קטנות 50 אחוז

עליך להוציא רשיון יבוא עבור המנוע ממשרד התחבורה ברח המקצוע

יגאל

גירים 6 הילוכים (סטייל T56) תוכל למצוא גם במכוניות ה-FBody של GM בשנים הנ"ל (יש שני דגמים, כשתמצא משהו, תגיד איזה ואני אפרט לך עליו קצת).

לגבי מנועים, או כאמור מפירוק מקומי, או מייבוא שעושים מספר יבואני מנועים מארה"ב למנועים, אם כ-turn-key או אפילו long-blocks.

לגבי חלקים נלווים, שיפורים, מחשב וכו', תציץ ב- www.summitracing.com

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תוכן חדש...