Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז הסיפור שלי מתחיל כך, לפני כ 4 חודשים קניתי פג'ו 306, משנת 2000 1400 ידנית.

לא דגם ספורטיבי, אבל נורא התאהבתי בה, בנוחות באחיזת הכביש, בשילדה המצויינת, והבנתי את המחלה של אוהבי הצרפתיות.

היום מישהו הציע לי שאני אמכור לו אותה, ב 500 מתחת למחירון, הרכב שלי יד שלישית עם כמעט 200K קילומטר, אבל אף פעם לא עברה תעונה, רכב שמור בצורה נדירה ומנוע במצב מעולה, שמן תמיד נקי הכל תקין בכל הרכב.

קיבלתי עם הרכב ספר טיפולים מפורט רכב ממש שמור, ולא סתם אני אומר את זה, אני יודע שלפי הנתונים היא שווה גם פחות מתחת למחירון, אבל בעייני היא שווה הרבה יותר בגלל מצבה, ואולי אני גם מפחד שאנ'לא אמצא אחת במצבה.

מה דעתכם למכור או לא?

תודה, כפיר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

לא נפרדים! תחשוב על סכום כסף שאתה רוצה ותמכור במחיר שקבעת. אם אתה עדיין לא מוכן למכור את הרכב אז אל תמכור. תזכור שהרכב שלך ולא של אף-אחד!

נמרוד...

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

לך על האינסטינקט שלך. אם האוטו אצלך הוא רק שיקול כלכלי, תמכור. אם יש לך קשר רגשי איתו ואתה רוצה לשמור עליו כמה שנים טובות, אז אל תסתבך עם המצפון שלך, ושמור עליו.

זאת החלטה לגמרי אישית, וקשורה רק לתחושת בטן ורגש.

פורסם

לא ממש ברור לי מה אתה מנסה לומר.

יש לך רכב במצב מצויין עם ערך סנטימנטלי (או איך שלא כותבים את זה...), מציעים לך עליה 500 שח מתחת למחירון.

אם תמכור אותה, תחפש שוב פיג'ו 306?

פורסם

גם לי לא ברור מה אתה רוצה. אתה מעוניין להחליף את המכונית, או שמישהו הציע לך 500 מתחת למחירון ואתה בטוח שתוך חודש חודשיים אתה מוצא אחרת ב700 מתחת למחירון ותצחק כל הדרך אל הבנק?

פורסם

אני ממליץ לך בחום לפנות כמה שעות, להכין ערימת טישו לניגוב הדמעות ולהתחיל לקרוא את סאגת מכירת הסובארו של מק'יוסי -

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=75425

אם אני זוכר נכון, בסופו של דבר השרשור הולחן על ידי אבי ביטר ומשה כהן ובוצע על ידי ליאת בנאי בפסקול הסרט "מכירה של דמעות".

פורסם
איך נפרדים ממכונית שלראשונה התאהבתם בה

כמו שנפרדים מבחורה.

תשלח לה SMS.

או אי מייל.

בצורה חדה שלא פוגעת יותר מדי.

אל תמשוך את זה יותר מדי זה רק כואב יותר.

אייל

פורסם

במקרה שלי זה פשוט,

תבקש ש"בחורה" תנהג מאחורך,

ולא תשמור מרחק.

ואז ברגע שהכי לא תצפה, יבלום לפניך גיפ איסוזו טרופר.

והרכ ירד מהכביש :cry: :cry: :cry:

2006 - פיזו 205 95, זה מה שהתקציב אישר, אבל *** לקח.

2008 - מהעבודה קורולה 2008 אם תיבה שמחליפה רגע אחרי.

2012 - שברולט ספארק זה ה-זבל.

פורסם

אוקי, ביטלתי עם הבחור שרצה לקנות את הרכב, עם הסברים כמה קשה יהיה לי למכור אותו למרות המחיר המפתה, וגם כי אני צריך רכב לבסיס וקשה עכשיו בחורף בלי רכב.

הוא צחק עליי קצת אבל הבין.

יום טוב, כפיר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

מחיר מפתה, זה מעל למחירון, באופן ניכר.

מגיל קטן מטפטפים לנו לווריד ש"חדש זה טוב יותר",

או ליתר דיוק "אם תתחדש/תקנה, תרגיש טוב יותר". קשקוש.

האוטו נוסע ואתה מרוצה ממנו? אל תיגע.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אתה מבסוט מהאוטו?

הוא לא עושה לך בעיות?

אז כנראה נפלת על סבבה של אוטו

תשאיר!

למה להסתבך עכשיו עם הרפתקאות שאתה לא יודע איך הן יגמרו...

יוגב

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
אני ממליץ לך בחום לפנות כמה שעות, להכין ערימת טישו לניגוב הדמעות ולהתחיל לקרוא את סאגת מכירת הסובארו של מק'יוסי -

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=75425

אם אני זוכר נכון, בסופו של דבר השרשור הולחן על ידי אבי ביטר ומשה כהן ובוצע על ידי ליאת בנאי בפסקול הסרט "מכירה של דמעות".

אכן היו ימים הזויים. לא יודע מה עבר עליי בתקופה ההיא, אפילו את השם פולקסווגן לא ידעתי לאיית כראוי.

היום בכל מקרה, את השם "פליקס" אני יודע לכתוב כמעט בכל השפות בעולם :?

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...