Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אתר SonicElectronix - חוות דעת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

האם למישהו יש ניסיון עם אתר זה? אני מעונין לרכוש ולשלוח לארה"ב (לא לארץ) והמחירים הנמוכים משום מה קצת מרתיעים אותי .

למשל: אני מעונין ברכישת סט Polk Audio SR6500 שמחירו באתר זה 530$ כאשר מחירו באתרים קצת יותר מוכרים כמו Crutchfield הוא 750$, שזהו הפרש של מעל 200$ (או מעל 40%) !!!!

מה אתם אומרים, שווה את הסיכון?

בכלל, מחירים של Polk באתר זה הם בריצפה. מה יכולה להיות הסיבה לזה?

תודה מראש

http://www.sonicelectronix.com/viewcat.php?show_thumbnails=1&show_description=1&id=29&car_only=&page=1&manufacturer=60&new_page=1

פורסם

אמין או לא אמין, יש הבדלים של עשרות ומאות דולרים בין האתרים השונים כי יש כאלה שהם authorized dealers, ז"א יבואנים או מפיצים מורשים מטעם החברה וכפופים אליה בכל מיני הסכמים ותנאים, ויש כאלה שפועלים כסוג של "ייבואן מקביל" (הייתה על זה כתבה מצויינת בכלכלה של ידיעות אחרונות בסופשבוע האחרון) שלא כפופים לחברה ויכולים לשווק באיזה מחיר שהם רוצים.

בדיוק כמו ההבדלים במחירים בין מכשיר 9855 מבית אפריל או ייבוא מקביל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מה היה בכתבה בכלכלה של ידיעות אחרונות??? ..(אני לא קונה עיתונים..)

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני ביצעתי הזמנה ל - clarion dxz765mp, בחרתי לשלם בווסטר-יוניון (שירות משולח כסף לחו"ל של דואר ישראל)

לצערי כשהגעתי עם המזומנים ומילאתי את הטפסים, הגברת שישבה בקבלה ביצעה טלפון לבחור שמבין יותר טוב ממנה את העניינים האלה, הוא ביצע בדיקה במחשב על האתר הזה וסיפר לי כי היו בעבר הונאות כאלה ואחרות, הכסף הגיע לאתר והאתר לא דאג לשלוח את המוצר המבוקש, כמו כן לאתר הספציפי הזה אין כתובת ID והוא לא רשום כעסק מורשה (כמו סתם דוגמא וואלה, תפוז, YNET ועוד כאלה ואחרים שיש להם את כתובת ה ID המדוברת ומספר עסק מורשה וכו' ..)

נאמר לי בנוסף שהדואר לא מתחייב על שום אחריות כל שהיא לכסף ושההמלצה לשימוש בשירות הנ"ל היא אך ורק כאשר מדובר במשפחה/חברים שרוצים לשלוח להם כסף..

אני לא יכול להגיד בוודאות שזה מה שיקרה לאותו בן אדם שיתעסק עם האתר, אך אל תתפתו, עדיף לשלם יותר (ולפעמים הרבה יותר) אבל לא לזרוק 300 ו 400 דולר לאיזה נוכל.

לתשומת לבכם, אבי.

נ.ב

למען הסר ספק, עם כל ההתלהבות ממכשיר כזה והפיתוי למחיר הזה, ויתרתי על התענוג וחיכיתי להזדמנות טובה יותר וכבר שבוע לאחר מכן היא הגיע, חבר של אבא טס לארה"ב והביא לי את ה 865 - היה שווה לחכות.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

Avinusha

תודה על התגובה.

מאד מענין מה שאמרו לך כיוון שהחלטתי לבדוק את הדירוג שלהם ב- BBB ויש להם ID שמספרו 13198878.

האתר אכן מדורג רק כ- CCC, שאינו ציון 'מבריק'

מה לגבי האתר Woofersetc.com?

להבדיל, אתר זה מדורג כ- AAA (שזהו הציון הגבוה ביותר). גם שם מחירים זולים להפליא (למשל סט של ZAPCO מסדרת ה- COMPETITION עולה 550$). מה שמפחיד הוא שבאתר של ZAPCO כתבו שזהו אתר לא רשמי למכירת המוצרים.

מה אתם אומרים?

האם יש בארץ ספקים של מוצרי Polk Audio לרכב?

תודה מראש

פורסם
Avinusha

מה שמפחיד הוא שבאתר של ZAPCO כתבו שזהו אתר לא רשמי למכירת המוצרים.

מה אתם אומרים?

תודה מראש

אין לך מה לפחד.

בארה"ב ישנם יבואנים רשמיים (כמו ניופאן או אפריל טקליין כאן) ויש את המקבילים.

ההבדל ביניהם הוא תקופת האחריות, או הזמינות של האחריות הרשמית.

למשל:

אם אינך קונה דרך דילר של JL אודיו, אין לך אחריות מהם. (לכן אתה קונה במחיר זול יותר)

כך זה תקף לגבי כולם בעצם.

ואגב, כל מי שמוכר מוצר refurbished עליו לציין זאת באתר/במכירה עצמה.

אם הוא לא עושה זאת, הוא עובר על החוק, לכן נדיר למצוא כאלו, וזה בטח לא המקרה אצלך.

פורסם

שמחתי לשתף, בתקווה שזה יעזור לך ולרבים אחרים.

בכל אופן לגבי האתר השני שהצגת אני לא יודע אך אם נסתכל על הדירוג, זה מצביע על איזה שהיא חפיפה בין הדברים שנאמרים על האתר אל מול הדברים שלי, כמו כן שווה לבדוק את האתר השני שהעלת.. מפני שלא סתם הוא קיבל דירוג כל כך גבוהה.

תעדכן במידה והחלטת להזמין מאותו אתר (או כל אתר אחר) ושתף אותנו באם היו בעיות כל שהם, נסיונות כאלה של חברי הפורום יכולים לעזור המון בקניות הבאות שלנו.

אבי.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

בהחלט. אמנם זה יקרה רק בסביבות אפריל אבל אני מעונין לבצע קניה.

בעבר ביצעתי קניה ב- ACARAUDIO (למעשה פעמיים). פעם אחת הזמנתי JL 500/1 כאשר המגבר הגיע מהר. בפעם השניה קניתי Zapco Ref350.2. בפעם זו המשלוח איחר בשבועיים. בשתי הפעמים המשלוח היה לארה"ב (חבר שגר שם).

על אתר זה לא כל כך ממליץ.

ממליץ כן על CRUTCHFIELD ועל CARDOMAIN שמהם קניתי מספר פעמים. מחירים לא לגמרי זולים (צריך לתפוס מבצעים) אבל אתרים מאד אמינים.

פורסם

לגבי קניית רמקולים מארה"ב, לדעתי זה לא כל כך מומלץ אלא אם אבא שלך או חבר קרוב גר או מישהו שיש לו לשם קו פעם בשבוע.

הסיבה היא שרמקול הוא לא כמו מגבר מבחינת תקלות.

מגברים וHU'S לא מקצרים ונשרפים מהר כמו רמקול שכאשר הוא נשרף אין מה לעשות וצריך להפעיל אחריות, בעיקר שהוא עולה 550$.

לכן מגברים וHU'S הייתי קונה מחו"ל אבל רמקולים לא, נקודה למחשבה.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם
מה היה בכתבה בכלכלה של ידיעות אחרונות??? ..(אני לא קונה עיתונים..)

דני

הייתה כתבה על ייבוא מקביל של מוצרי חשמל. נתנו שם דוגמה למקרריי "שארפ" והשוו בין יבוא מקביל לייבוא רשמי. מסתבר שהמקררים שמיובאים ע"י היבואן הרשמי מתאימות לאקלים הישראלי ובעלי מנגנון עוקף הפסקת מנוע לשומרי שבת. הדגם של הייבוא המקביל לא מותאם לאקלים הישראלי, מקרר פחות טוב ולא כולל את המנגנון העוקף.

כתבה ממש מעניינת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...