Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

mizobishi lancer vs toyota corola s mazda 3

slayear
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה בעקבות לחץכבד על ההורים ומכונית ישנה מאוד של אמא שלי ייתכן ונמצא את עצמנו עם אוטו חדש (האפשרויות הן: מזדה 3, טויוטה קורולה או מיצובישי לנסר).

הפרטים על המכוניות זהים כולם עברו בסביבות ה-60000 ק"מ.

מחירם אותו דבר פלוס מינוס (70000-80000).

האוטו ישמש כאוטו שני כי יש אוטו מהעבודה, האוטו לא יסע הרבה ( בסיבות ה-20000 ק"מ בשנה).

כל המכוניות משנת 2004 ומעלה.

איזה אוטו הכי כדי לקנות מבחינת דלק, ביצועים, נוחות וכו'.

בתודה שי

פורסם

הרץ חיפוש ותמצא הרבה שירשורים בנושא.

בקצרה:

מיצובישי- מיושנת, צפופה ולא נוחה. (תצרוכת דלק גבוהה)

מזדה- ישיבה נמוכה, בגאז לא נוח, מזגן חלש , הכי מהנה לנהיגה מבין השלוש, (צפי לירידת ערך

השוק מוצץ)

טויוטה- הכי חסכונית, הכי מרווחת, ביצועים טובים.

לדעתי, אוטו שני צריך להיות סופר מיני (206, יאריס) -עדיפות לגיר רגיל אם אפשר , שמירת ערך וביקוש כבנות 6 ומעלה מצויין .

בהצלחה

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

אני בהחלט הייתי מכניס את הפוקוס לתמונת הרכישה.

תעשה עלייה חיפוש,דובר עלייה רבות,ולרוב לטובה,אני אישית חושב שהיא עולה על כל המכוניות שציינת.

(אה...ואני לא בעל פוקוס...:roll: )

בברכה.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
  • תוכן חדש...