Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

הציעו לי מערכת שכוללת את הרכיבים הבאים :

1. מגבר רוקפורד 450

2.סאב רוקפורד P2 עם תיבה.

3.קומפננטים סרוין וגה 1602.

הכול כולל הרכבה וחיווט עולה 4150 ש"ח

מה דעתכם? ללכת על זה? לדרוש מחיר זול יותר? הרכיבים שווים את המחיר?

חוות דעת על המערכת תעזור לי מאוד,תודה לכל העונים.

מאור.

only - golf

פורסם

אני מעוניין באיכות,חשוב לי לשמוע נקי,הרכב שלי הוא גולף דור 4.

הרדיו דיסק שלי הוא פיוניר DEHP7750MP.

מה דעתך על הסט שהציעו לי?

only - golf

פורסם
אני מעוניין באיכות,חשוב לי לשמוע נקי,הרכב שלי הוא גולף דור 4.

הרדיו דיסק שלי הוא פיוניר DEHP7750MP.

מה דעתך על הסט שהציעו לי?

תפרט בכמה הציעו לך כל פריט..

מה תכלול ההתקנה? בניות? איזה חיווט?

ורק אז נוכל לענות שווה או לא!

מנואל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

הדגם של הרוקפורד הוא 450? בכל אופן במערכת בתקציב כזה לא הייתי קונה מגבר רוקפורד, פחות מידי תמורה ביחס לתועלת. את הסאב הייתי מחליף לפניקס גולד אוקטן זד אר, מגבר או מק אאודיו, או ג'יי בי אל 4.75 או האינפיניטי המקביל לו, או אפילו אם יורשה לי להציע crunch ‎ground Pounder ‎880.4‎ ‎‏ ‏יש לי אותו ואני ממליץ עליו. את הקומפוננט אני לא מכיר אז אני לא אתן חוות דעת עליהם... איזה מוסיקה אתה שומע בדכ? אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם
הדגם של הרוקפורד הוא 450? בכל אופן במערכת בתקציב כזה לא הייתי קונה מגבר רוקפורד, פחות מידי תמורה ביחס לתועלת. את הסאב הייתי מחליף לפניקס גולד אוקטן זד אר, מגבר או מק אאודיו, או ג'יי בי אל 4.75 או האינפיניטי המקביל לו, או אפילו אם יורשה לי להציע crunch ‎ground Pounder ‎880.4‎ ‎‏ ‏יש לי אותו ואני ממליץ עליו. את הקומפוננט אני לא מכיר אז אני לא אתן חוות דעת עליהם... איזה מוסיקה אתה שומע בדכ? אמיר

ואת זה אתה אומר מתוך ניסיון עם המגבר הזה? או שזו חוות הדעת שלך על מגברי רוקפורד בכללי במחירים האלה?

לי אישית יש את המגבר הזה והוא נותן תמורה מעולה ביחס לתועלת.אל תגיד סתם דברים על רכיבים שאין לך ניסיון איתם. אני בתור אחד שיש לו כזה מותר לי להגיב בקשר לאיכות שלו ולהגיד שהוא מגבר טוב,ואם לא הייתי מרוצה ממנו הייתי כבר מחליף אותו.שמעתי שתי סטים של דוטק אחד על המגבר שלי ואחד על ה-JBL ועל המגבר שלי הוא נשמע חזק ומצוין (למרות שגם על ה-JBL הוא נשמע מצוין אבל אולי קצת פחות חזק משלי), וכביכול שלי מוציא 60 לערוץ וה-JBL 104 לערוץ.

ואם כבר אתה ממליץ לו על ה-JBL או האינפיניטי אני הייתי מציע לו לקנות בדיוטי פרי (איכשהו, דרך חבר או מישהו שטס לחו"ל,וכן יש אותם בדיוטי פרי עדיין-לפני שבוע הייתי) ולא בארץ, ואז אכן התמורה שלהם יותר גדולה מאשר של הרוקפורד.

במשפט אחד: הרוקפורד מגבר טוב שנותן תמורה טובה, מניסיון.

ועוד מילה: יש רוקפורד דגם 450, רק שהוא 450.4 ליתר דיוק.

ולפותח הת'רד: אם הקומפוננט הוא ברמה של מורל דוטק (אם אתה מכיר ושמעת) או כל קומפוננט אחר ברמה הזו אז העסקה היא סבירה+, כלומר המחיר לתמורה שהמערכת תיתן לך. אישית מהסאב (שיש לי ניסיון איתו) ומהמגבר (שגם איתו יש לי ניסיון) אתה לא תתאכזב (תלוי כמובן בהתקנה ובאוזן שלך), כי אותי הם מספקים בהחלט, ומהסט אני ממש לא יודע,כי אני לא מכיר אותו.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

קודם תודה על התגובות.אני בד"כ שומע את כל הסוגים של המוזיקה אני לא ממוקד בסוג אחד ככה שאני לרוב שומע הכול.

בקשר לסאב אותו שמעתי ואני חושב שאני ירכוש אותו מכוון שהוא נשמע לי הכי איכותי וטוב.

מגבר אין לי בעיה להחליף או באינפיניטי או בגייביאל העיקר שהם יעמדו בסאב וייתנו איכות טובה.

ומי שיכול להמליץ לי על סאט קומפננטים שהוא מכיר ויודע שנמעים טוב אני ישמח.

אני גר בעכו אז אם יש מתקינים שאתם ממליצים אני גם ישמח לשמוע.

תודה לכל העוזרים

מאור.

only - golf

פורסם

גם ה-JBL וגם האינפינטי שהם כעיקרון אותו המגבר יפעילו וירימו את הסאב שלך בצורה טובה.

סט קומפוננט?תגיד מה התקציב ונמליץ לך.

לגבי מתקינים יש לך באיזור חיפה (שזה גם עכו) הרבה מאוד מתקינים. רק תשאל את אלה מהאיזור שם.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אתה צודק שומכר,אין לי ניסיון עם המגבר הנל. אבל, לפי דעתי בסכום של מערכות ממוצעות ומטה, לא נראה לי ששווה להשקיע ברוקפורד, כי הם יחסית מגברים חלשים שעולים הרבה מאוד... ראה 4004 של רוקפורד. ולפי דעתי הג'יי בי אל ושאר המגברים שהצעתי בתקציב הזה יהיו יותר כדאיים. ואני עדיין ממליץ להחליף את הסאב לפניקס גולד, אבל זאת בחירה שלך... אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

• תוכן חדש...