Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

במסגרת עבודתי יצא לי לראות מספר מקרים דומים עד זהים.

התופעה מורכבת בעיקר מ-2 סיבות עיקריות:

1. נסיעה עם מחסור אדיר בשמן.

2. החלפות שמנים בתדירות נמוכה מאוד.

אני רק יכול להמר שבמקרה הזה גם כן נסעו תקופה לא קצרה עם מחסור גדול מאוד בשמן מנוע (מה שגרם לשמן שהגיע לחלקו העליון של המנוע להישרף ולהתקשות - וכך שכבה על שכבה).

אימיק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תסתכלו על התמונה הראשונה - האצבע שמחזיקה את הפלסטיק.

לו הייתה זו בוצה - האצבע הייתה שחורה. מעבר לזה - רואים שמדובר במשהו קשיח, לא בגריז/תערובת/שמן או כל דבר דומה.

דניאל, להקריא זמנים?

פורסם

שלום.

כול הכבוד לגרמנים אבל לא יעזור כלום גם הם מפשלים רוצה רשימה מפה עד השמים?

סתם לדוגמא למה הגרמנים קראו להחלפת צינורות הבלם ברוב המכוניות גולף פאסט ובורה?

כי הם נשמות טובות על אותו מישקל למה הסתירו ובסוף החליפו רק למי שצעק מנגנונים של החלונות שמיתפרקים כי הם נשמות טובות אז אל תבלבל את המוח!!!

לתשומת לבך התופעה שהפלסטיק נמס קיים הרבה שנים, עוד מימי האודי 80 בהרבה מקרים של התחממות הפלסיטק של הגרמנים היקים פוץ נמס כי הוא חרה של פלסטיק גרמני

שים לב בתמונה למה שמסומן באדום ותסביר לי רק איך מישקע של גיפה או שמן שרוף מקבל פרופיל מרובע ומכסה יפה את הגל-הפיקות ידידי זה השרדים של הפלסטיק ומה שהבחור מרים אם האצבע זה פלסטיק שנמס.

אז לך תעשה שיעורי בית ותחזור להתנצל!!!

בברכה בני ל.

scan-0_998.jpg

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום.

כול הכבוד לגרמנים אבל לא יעזור כלום גם הם מפשלים רוצה רשימה מפה עד השמים?

סתם לדוגמא למה הגרמנים קראו להחלפת צינורות הבלם ברוב המכוניות גולף פאסט ובורה?

כי הם נשמות טובות על אותו מישקל למה הסתירו ובסוף החליפו רק למי שצעק מנגנונים של החלונות שמיתפרקים כי הם נשמות טובות אז אל תבלבל את המוח!!!

לתשומת לבך התופעה שהפלסטיק נמס קיים הרבה שנים, עוד מימי האודי 80 בהרבה מקרים של התחממות הפלסיטק של הגרמנים היקים פוץ נמס כי הוא חרה של פלסטיק גרמני

שים לב בתמונה למה שמסומן באדום ותסביר לי רק איך מישקע של גיפה או שמן שרוף מקבל פרופיל מרובע ומכסה יפה את הגל-הפיקות ידידי זה השרדים של הפלסטיק ומה שהבחור מרים אם האצבע זה פלסטיק שנמס.

אז לך תעשה שיעורי בית ותחזור להתנצל!!!

בברכה בני ל.

בני אתה ילד רע..

1. אף אחד לא היה צריך לצעוק בקשר לחלונות הנופלים בגולף דור 4, כול בעל רכב מסוג זה קיבל הזמנה בדואר לבוא למוסך צ'מפיון הקרוב לביתו לשם החלפת מנגנון החלון.

2. הלוואי שכול יצרן רכב היה מתנהג בצורה הוגנת ומודה קבל עם ועדה ומתקן על חשבונו את הדרוש תיקון.

יש לי רשימה מכאן עד להודעה חדשה על שירות של רצון טוב לאחר סיום תקופת האחריות.

דוגמא החליפו לי מצבר אחרי 3 שנים בחצי מחיר !!

בקשר לצינוריות בלם מאיפה ההמצאה הזו ? במקרה אני יודע על כול הוראת תיקון שיוצאת.

יש לך צילום של ההוראה להחלפת צינורות בלם ? אולי ההוראה התייחסה לסידרה מסויימת של רכבים ?

איזה כייף לי :)

פורסם

שמעתי ממוסכניק דיי ותיק שכששמים שמן שאיננו מתאים למנועי דיזל במנוע דיזל הוא מתקשה והופך למשהו כמו גריז סמיך מאד- התוצאה הרס מנוע.

מאידך גם לדעתי בתמונות מדובר בפלסטיק, ככה זה נראה.

פורסם

מרק, פאשלות יש לכל היצרנים ומה ש VAG עושה למען לקוחותיה דומה למה שכולם עושים. אין חדש תחת השמש מבית היוצר של VAG.

מכוון שבני שיכנע אותי שמדובר אכן בפלסטיק שנמס ולא כפי שפותח השרשור ציין הנושא ננעל (ושעה אחת מאוחר מידי - למי שלקח זמנים).

מר BURZUM היקר, להבא ציין שהתמונות לקוחות מפורום אחר ואין לך קשר ישיר למקרה כלל ולמעשה אינך יודע דבר וחצי דבר מה יש בתמונות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...