Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מפנה אתכם לשרשור ב-Jeeptrip בנושא המפגש המתוכנן לכל נהגי/נווטי ליגות הראלירייד ומסע מעולם אחר.על הפרק : הערכותנו לקראת יישום חוק הספורט המוטורי והקמת עמותה נפרדת שתקדם את האינטרסים של המשתתפים בליגות הנ"ל.

בתכנית : הרבה בשר ובירות. כל נהגי/נווטי ליגת ראלירייד ומסע מעולם אחר בעבר, בהווה ובעתיד מוזמנים להשמיע את קולם במפגש שייערך בחנות 'טריפנט' במושב רינתיה ביום ב', 30.10.06, בשעה 20:00.

הקישור :

http://www.jeeptrip.com/page.aspx?d...=44&item=741239

פרטים נוספים אצל סמואל דימנט - 050-5287689

פורסם

אורי

בהחלט יתכן כי לנהגי ונווטי הראלי-רייד צריכה להיות עמותה נפרדת , אבל...לדעתי עכשיו זה לא הזמן המתאים לכך ואולי גם לעולם .

מדוע שבמקום כל הפיצולים או כל העמותות השונות לא יהיה גוף אחד שמאגד את כל תחום הראלי בין זה ראלי "רגיל" או ראלי-רייד ובתוך הגוף הזה תהיה חלוקה לפי תחום ההתמחות .

מדוע צריך להקים גוף נוסף , ישות עצמאית ? האם זה לא אפשרי שמספר חברי ליגות הראלי-רייד השונות ייצגו את התחום שלהם בעמותת נהגי המרוץ ?

הרי לא מדובר פה על תחום שונה לחלוטין כמו בין ראלי לקרטינג לדוגמא או לדראג , מדובר בסך הכל בשני תחומים מאד דומים.

נהפוך הוא , לדעתי האישית , דווקא חברי ליגת הראלי-רייד שנראים לי "שפויים" יותר צריכים להיות ב-IRDA ולו רק בכדי לאזן מעט את המלחמות הקטנות שנוצרות שם .

חשבו על זה בשנית

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

הי

כיוון שזה פורום שמרכז את אנשי הראלי ,היה מעניין לשמוע את דעתכם בעניין ,

כיוון שהעמותת נהגי המרוצים מורכבת כיום ברובה ממתחרי ראלי , מה לדעתכם נכון יותר ?

שאנשי הראלירייד יקימו עמותה משלהם שתעסוק בתחומם ?

להצטרף לעמותת נהגי המרוצים ?

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

דובי

למען האמת ,דעתי לא מגובשת ב-100% .

ובכ"ז לדעתי רצוי שמתחרי הראלירייד יקימו עמותה לתחומם המהסיבות הבאות -

1. עמותת נהגי המרוצים שהוקמה למטרת העברת חוק הספורט המוטורי , תופעלה (וזה נאמר לזכות) ע"י אנשי הראלי .

2.למרות הדמיון בין התחומים ,אין קשר בינהם , אלו תחרויות שונות לגמרי , מסלול ראלי אינו מתאים לראלירייד וכן להפך . כך שלמעט אירועי ראווה אין ממש בתחרויות משותפות.

3. מס' מתחרי הראלירייד גדול מאוד ,במיוחד עם מצרפים לזה את קטגוריית החובבים/מתחילים ואת קטגוריות האופנועים והטרקטרונים שמתחרים בראלי רייד בארץ וכמו כן בכל העולם ,

באופן מעשי זה יהיה השתלטות אשי הראלירייד על העמותה מבחינה מספרית ,ולדעתי זה מתכון לצרות .

לכן לדעתי כדאי שאנשי הראלירייד יקימו עמותה נפרדת ,תוך שת"פ רציני עם אנשי הראלי

אפשר בהרבה דברים לפעול ביחד

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

מכיוון שכדי לקבל זכות הצבעה בעמותת נהגי המירוץ, צריך חברות של שנתיים, אין זה רלוונטי מבחינתנו להצטרף לעמותה זו.

החוק אמור לקבל את תקנותיו בסביבות מרץ ואין לנו שנתיים לחכות, לכן אין לנו ברירה אלא להקים עמותה משלנו, בה נוכל להשפיע.

פורסם

אורי בזה אתה צודק בהחלט וגם אני התרעמתי על זה .

הטענה שעלתה מולי , בגלל התקנון של ה-IRDA היא שהותיקים שילמו מכספם וזמנם בשביל החוק ואני פשוט שאלתי באם עולה חדש שמגיע לישראל צריך לשלם בכדי להצביע בבחירות...?

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

שלום לכולם

בישיבת הוועד האחרונה הצעתי לשנות את התקנון , כך שחברים מן השורה יוכלו להצביע

ולהבחר מבלי לחייב אותם לשלם את ה-2500 שח' + 800 שח' ולחכות שנתיים ותק על מנת

לקבל מעמד של מייסד. לדעתי יש לתת "תקופת היכרות" של שנה לחבר חדש ואז יוכל החבר החדש לבחור ולהבחר, וזאת כדי למנוע מגורמים שליליים לעשות מחטפים ולהרשם לעמותה בערב הבחירות

על מנת להיבחר או להשפיע על הבחירות כדי לשרת אינטרסים של קבוצה זו או אחרת !!

אני חייב להודות שלא יהיה קל לשנות התקנון אשר מחייב רוב מיוחד באסיפה הכללית, אך אני מקווה

שהשכל הישר יגבר על האיננטרס של מספר מייסדים שפוחדים לאבד את השליטה בעמותה !

אני רואה את המייסדים כחלוצים שתרמו למיסוד הספורט המוטורי והגיע העת לתת לצעירים ולדם

חדש לרענן את השורות בהנהגה ולא לחשוש מכך !!!

אני מזכיר לכולם שהעמותה הוקמה למיסוד הספורט, וזה כבר נעשה, כעת משימת העמותה לייצור

ספורט מוטורי ולשם כך צריך אנרגיות עצומות וכאן מקומם של הצעירים .

אני אשמח לשמוע דעתכם בנושא העקרוני הזה, ומזמין את כולם להגיב והכוונה למייסדים, לחברים מן השורה של העמותה וגם כל אחד אחר שהספורט חשוב לו !!

שבת שלום וחג שמח

מישל גדז'

פורסם

שלום לכולם, אני חולק בקשר לכמה תגובות שפה, דובי דבר ראשון אליך, אין דבר כזה שעמותה של נהגי ראלי,ולא רק בארץ,ישלטו בהחלתות על קבוצת נהגי הרלירייד, ולא משנה באיזה דרך, חייבים להפריד,א כמו שאריה כותב הקבוצה הזו גדולה יותר והיה צריכה כמות יותר גדולה של כסף למשל? ומי יגיד לה מה כן ומה לא? נהגי הראלי? שטיות, לדעתי היא צריכה להקים עמותה מסודרת, וכמובן שהיא תעבוד עם כל הצדדים הנוגעים בספורט המוטורי, ושיהיה לה זכות להצביע בדיוק כמו לכל אחד מעמותת נהגי הראלי,זה נשמע לי אבסורד שהכוח של ההחלטות יהיה בידי אחד ולא בידי השיני, נשמע גם מוזר של מה שאני קורא בקשר לזה שאתה צריך להיות חבר בעמותת נהגי הראלי שנתיים לפני שיש לך כוח הצבעה, ולא משנה הסיבה, והסיבה שהם נותנים זו סיבה טיפשית במילים יפות, אם אני רוצה להצטרף לעמותה כל שהיא וקיבלו אותי ואת כספי, יהיה לי זכות הצבעה באותו הרגע!!!!!! כך זה עובד פה, ובכל מקום מסודר אחר, וכך גם אין מה לרייב, אז אני יודע שבארצנו הקטנה תמיד נמצא סיבה לרייב,אבל לפחות לכולם יהיה הכוח לרייב שווה בשווה. ועכשיו קצת אינפורמציה איך שזה עובד פה, לכל אחד שמתעסק בספורט מוטורי כל שהו, חייב להיות שייך לעמותה כל שהיא נקודה. חוץ מזה אתה גם משלם להיות חבר בהתאחדות הספורט המוטורי, ולכן יש לך זכות, ולכל אחד אחר, להגיע לכל ישיבה ולהגיד את דעתך, מה שאין לי בהתאחדות זה כוח הצבעה, כי יש לעמותה שלי נציגים,לשלהם יש את כוח ההצבעה, אבל בעמותתי אני יכול להצביע מתי שאני רוצה וכמה שאני רוצה. מי היום הראשון ששלמתי את חברותי לעמותה. חשבתי שבפעם הבאה שאני מגיע להצטרף לעמות נהגי הראלי, :twisted: אבל אחרי מה שאני קורא נראה לי שיהיו שינויים בתקופה הקרובה, אז אני אמתין, כי אני ממש לא רואה את עצמי נכנס לעמותה,משלם מכספי בשביל לשבת בה ולהדליק נרות שבת.

חג שמח לכולם והמשיכן לנהוג בזהירות זלמן דגן

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

דעתי האישית!

לאחר שהועבר חוק הנהיגה הספורטיבית באמצעות וע"י עמותת נהגי המירוצים שבראשה עמדתי כ-6 שנים

ולאחר שהעמותה נשאה לבד בעול התשלומים הראשי לגורמים שעזרו לנו להעביר את החוק,לוביסטים,עורכי דין פרסומים וכולי, ולאחר שהוקמה ההתאחדות המייצגת את כלל עמותות הספורט המוטורי התחרותי, אני חושב שצריך לשנות את תקנון עמותת נהגי המירוצים ולרענן את שורותיה ע"י החלפת והכנסת דור חדש.

מבלי לפגוע בדור המייסדים ( אני ביניהם) אין ואסור להחזיק בקרנות המזבח, לכן אציע לוועד היוצא תקנון חדש

שישמור השתלטות גורמים עויינים אבל בהחלט ייתן לדור הבא ולצעירים אפשרות להכנס ולהשפיע.

מקווה שאצליח זו דעתי האישית כיו"ר העמותה היוצא.

ככלל כל עמותה חדשה שתוקם והיא ייחודית בתחום הספורט המוטורי התחרותי נציגיה יהיו מייד בהתאחדות.

מכיוון שאני קורא כבר את הכתובת על הקיר, אני שוב מציע כפי שהצעתי לכל אורך הדרך אסור לפצל כוחות והמבין יבין!!!

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

בוקר טוב עולם... מה שלום כולם???

אני חייב לציין שמזה זמן רב ישנם הרבה שטוענים כי עמותת נהגי המרוצים צריכה לפתוח דלתה בפני חברים חדשים! אחד ממיסדי העמותה גם ניסה לפעול לכיוון זה, אך האחרים לא אפשרו לו...

ישנם כמה וכמה חברי עמותה (מהמיסדים) שמרגישים צורך עז לשמור על העמותה בידהם בלבד ולא לתת לחדשים להכנס כשווים או בכלל! כפי שהעמותה בנוייה כיום היא אמורה למות במוקדם או במאוחר... כיוון שאם לא ישתנה התקנון יקרה אחד משניים

א. יקומו עמותות מתחרות חזקות יותר.

ב. ה"מייסדים" בסופו של דבר יפרשו (אין מה לעשות אף אחד לא חי לנצח) והעמותה תמות כיוון שלא יהיה וועד שיוכל לשנות את התקנון :roll: ואז לא תהייה ברירה אלא להקים עמותה חדשה!

אני אישית חושב שזה חבל מאוד, ולדעתי העמותה הנ"ל צריכה להיות חזקה כיוון שזו הדרך לספורט מוטורי איכותי בארת וגם כדי להוקיר ולהכיר בפעלה של העמותה וחבריה בספורט הישראלי, אך לשם כך צריך להוביל שינויי מהותי פנימי ועמוק במבנה העמותה! ומה שקודם יותר טוב! זאת כיוון שיכול להיות כי את הרכבת הזו כבר איחרנו (אני מדבר על הראלי רייד)...

אגב, ידוע לי כי החברים המייסדים שילמו כ2500 ש"ח עם הקמת העמותה ואחרי תקופה עוד כ800 ש"ח, ונוסף על כך דמי חבר על סך 360 ש"ח כל שנה (אם אני זוכר נכון).

צריך לבדוק אולי את האופציה כי חברים אלו יקבלו אט אט את כספם חזרה (בצורת הנחה על דמי חבר שנתיים) זאת כדי להגדיל את תחושת השוויון בין חברי העמותה, מיותר לציין כי בכדי לעשות מהלך שכזה צריך עמותה חזקה עם הרבה חברים!

בברכה נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

להיות פסימי זו תכונה שלא מניבה תוצאות,דרך אגב מדוע דעתך מנוסחת כל כך יפה בפורום אך מעולם לא נשמעה דעתך באף ישיבת עמותה?

אני גם מכיר מייסדים ש"מתו" כדבריך, אך הצעירים גרמו עוד יותר נזק (דוגמת מדינת ישראל למשל:roll: )

צריך למצוא את האיזון בין צעירים לוותיקים זה המתכון.

מה שאסור זה להפסיק לחשוב!!!!!!

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

דעה זו הושמעה בעבר!!! על ידי, גם בישיבות וגם בשיחות 1X1 עם כמה וכמה מהמייסדים, וגם על ידי אחרים...

מישהו לא שמע? חבל מאוד...

מה שטוב זה שמתחילים להתעורר... אני לא פסימי אני שמח שהעלת את הנושא לפורום! מקווה שכל המתנגדים קוראים פה את השרשור הנ"ל ורואים את הנולד (או העומד להוולד) אני גם בעד לחזק את IRDA, הבעייה שלי אין דרך לעשות זאת. השינויי צריך לבוא מבפנים!

אני בדעה שכל אחד שרוצה להצטרף לעמותה צריך לחבק אותו, קודם כל לקבל את כספו (הגיוני ששנה ראשונה תעלה מעט יותר) ואח"כ לראות מה עוד הוא יכול לתת!

לגבי אלו שהעלו אפשרות של גורמים מזיקים ואינטרסנטים, אני חושב שהיום העמותה מספיק חזקה וגדולה (אם נספור את כל החברים שחברים משנה שעברה) כדי לקבל כל אחד ולהתמודד איתו!

בברכה נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

נדב

צריך לשנות את הגישה ולהפסיק לחשוב שאם מתחרי הראלירייד הקימו עמותה נפרדת כח עמותת הראלי יפחת .

לכל עמותה יש נציג בהתאחדות ,

אז יהיה לעמותת הראלי (נהגי המרוצים )נציג , ויהיה נציג לראלירייד .

זה לא מפחית את הכח נהפוך הוא ,אולי זה יחזק את שני התחומים ?

אם רוצים לחשוב איך מחזקים כדאי להתחיל לחשוב ביוזמות פרודוקטיביות שיקדמו את הראלי ולא את העמותה , כתוצאה מפעולות אלו העמותה תתחזק מאליה .

דוגמא אחת - להקים מועדון מרשלים בתוך העמותה ולטפח אותם ,ע"י זה שהם יגיעו לתחרויות עם הצוותים המתחרים , לעשות להם נסיעות הכרות ברכבי ראלי , להכשיר אותם מקצועית , בעתיד לנסות לבחור מתוכם נווטים למתחרים שיחסר להם נווטים .

זו דוגמא אחת לחיזוק מועדון/עמותה ,ויש עוד הרבה דרכים לחזק את הראלי

הקיצר להפסיק לחשוב על חיזוק העמותה ולהתחיל לחשוב על חיזוק הראלי .

פורסם

ערב טוב

אני שמח שהנושא חוזר לדיון.

אני חייב לאמר, בניגוד למה שנכתב פה, שאני כבר למעלה משנה שאני קורא לוועד לשקול ולשנות

את תקנון ולאפשר לחברים הצעירים לבחור להיבחר ולתת להם שיוויון זכויות בעמותה.

באסיפה הכללית של הבחירות האחרונות קראתי לאסיפה לשנות התקנון לפני שיהיה מאוחר אך

לא היה לאף מהמייסדים שהרים ידו בעד, וכרגיל מעבירים החלטות בהתאם לאינטרסים של זה או אחר!!!!

גם אז הזהרתי שאין שום סיבה לאנשי הראלי-רייד להצטרף אלינו, אך הוועד המשיך בשלו והפגין חוסר

רגישות בנושא ! פתאום עכשיו שומעים קולות שונים ,לדעתי מאוחר מדי !!!!!!!

לועד יש בקושי אפשרות לדאוג לקיום מספר מצומצם של אימוני ראלי, ולכן אין מי שידאג לאירועי הראלי

רייד.

שימו לב שיש אנשים בעמותה שרוצים להתחרות בראלי-ספרינט, אז מה ? מי דואג להם ? וזה אירוע

שקל יחסית לארגן- אבל הרוב רוצה ראלי !על אף אי שביעות הרצון, אנשי הראלי-ספרינט כן השתתפו בכל אימוני הראלי,אך לדאבוני הרבה ממתחרי הראלי לא השתתפו באימוני הספרינט הבודדים שהיו!

אי לכך, ייתכן מאוד שאין ברירה וכל ענף בספורט המוטורי יהיה חייב להקים עמותה ולדאוג לאינטרסים

שלו אם ברצונו להתקדם !

נדב

אם אני לא טועה התכוונת אלי כאשר ניסיתי והצעתי לשנות גישה לגבי סעיף "המייסדים" בתקנון, נכון?

בכל אופן אני מתכוון להעלות הצעה לשינוי התקנון באסיפה הכללית הקרובה ב-7.11.06 , כפי שצייתי

פה בשרשור לפני כמה ימים,ומקווה שהשינוי יתקבל למען שינוי תדמית העמותה !!!

מישל

• תוכן חדש...