Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אנשים לא לכולם פה יש זמן/כסף לדלק לינסוע לסופרלנד וכך גם לאנשי מרכז שמעוניינים להגיעה לצפון... אולי פעם נעשה איזו שיירה אבל בנתיים יש לנו את מיפגש שלנו ונישאר איתו...

פורסם
בכל זאת מפגש חגיגי והם הרוב המכריע בפורום

בואו נעשה את המאמץ

אגב אפש להתארגן לעל האש שם (לי יש מקרר ענק באוטו)

נישמע לי רעיון ענק האיחוד החגיגי ,משהו חד פעמי שאם יצא לפועל הוא יזכר בפורום עוד הרבה זמן.

ובדרך יתווספו אלינו עוד ועוד רכבים בשיירה למרכז[חיפה,בנימינה,חדרה,נתניה,כפר סבא/רעננה..]ונגיע כמחלקה שלמה. וכמובן ש"על האש" יהיה רעיון חזק ובר מימוש.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אדי המפגשים בצפון דייי יבשים

מה יקרה אם הפעם ניסע ולא עוד 2 מפגשים?

גם שישי,שהרבה שומרי שבת יבואו

גם בסופרלנד,גם מהדרום יגיעו

גם מתוכנן מפגש גדול

אני חושב שאם יש מפגש שצריך להגיע אליו אז זה זה

פורסם

הרעיון כשלעצמו מצויין פשוט צריך לוודא שכ-ו-ל-ם מסכימים

אם לשניים או שלושה מאיתנו יש בעייה להגיע למרכז - עדיף להשאר בצפון בכייף (פעם שעברה הייה מצויין ובטח לא יבש).

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

לפי דעתי עדיף להשאיר את המפגש הנ"ל בצפון על מנת שאנשים שלא רוצים/יכולים/אין להם זמן לנסוע למרכז יוכלו להגיע.

אני מגיע וכנראה עם נרגילה, אם צריך

אני בכיף מביא גם 2 בקבוקי שתייה

מקווה שעד המפגש תהיה תיבה חדשה כבר לקיקר...

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם
תודה על העצה יחיאל אבל לא דוחים, ולא מקבלים הצעות של שינוי כלשהו (מבלי לפגוע ידידי)

הצעות שינוי, דחייה, טענות מענות - יש לכתוב בתר'ד אחר, ולהשאיר את זה למעוניינים בלבד.

תודה

גל

תגידו לי, יש לכם בעיה בהבנת הנקרא?!

לא מעוניינים לשנות, לדחות, לנסות, להבליג, להחליף בתר'ד זה שום דבר.

בשביל בעיות כאלו - תפתחו תר'ד אחר.

לתר'ד זה נרשמים רק מי שמגיעים.

אין פה שום מהפכה ושום בטיח - מפגשי צפון תמיד התקיימו בסמיכות למפגשי מרכז.

מי שחושב שיבש בצפון, שלא יבוא, ובטח שלא יציין זאת בתר'ד הזה (בייחוד כי זה רחוק מלהיות נכון)

תודה על ההבנה

פורסם
אדי המפגשים בצפון דייי יבשים

מה יקרה אם הפעם ניסע ולא עוד 2 מפגשים?

גם שישי,שהרבה שומרי שבת יבואו

גם בסופרלנד,גם מהדרום יגיעו

גם מתוכנן מפגש גדול

אני חושב שאם יש מפגש שצריך להגיע אליו אז זה זה

מילות קודש.

blackmazdaf לדעתי זה מפגש אחד בגדולים שהיו. חבל שאתה מפצל אותו ככה, וגם שרוב הצפוניים החליטו שהם מגיעים. פשוט חבל. אם לי יש 100 ש"ח בחודש לזרוק על דלק כדי להגיע למפגשי רמת גן אז גם לכם פעם ב כמה חודשים לא יקרה כלום אם תגיעו לסופרלנד. אני באמת מקווה שהכל יסתדר ויהיה מפגש אחד חגיגי .

בברכה.

בוריס.

פורסם

לא יודע מה איתך אחי אבל לי אף פעם לא היה יבש במיוחד המיפגש האחרון שהיו אולי 25 מכוניות... אני בא למיפגש ליראות את החברה לא לחפש מערכות..... ואם הוחלט שיש מיפגש בצפון אז יהיה מיפגש וזהו מי שרוצה שיבוא מי שלא רוצה שיסע למרכז לי אישית אין כסף ועניין לינוסע למרכז כי למה לי לנוסע למרכז אם חברה שם בחיים לא תרכו להגיעה אלינו חוץ מעופר ועוד כמה בודדים (המיפגש מתקיים כימעת 3 שנים).

לכול הצפונים בא לכם להגיעה למרכז בבקשה ...אנחנו נישארים כרגיל בצפון..

פורסם

ל gti, ולכל החברים האחרים: (בתקווה שאמרתי את המילה האחרונה בנושא, כי זה כבר מייגע אותי)

המפגש בצפון לעולם לא התנגש/יתנגש עם מפגש מרכז.

לכולם תמיד היתה את הבחירה ללכת לאן שהם רוצים.

גם כעת יש לכם את הבחירה.

כבר היו לנו מפגשים עם מעל ל 50 איש, וגם היו כאלו עם רק 10.

אם נהיה 10 הפעם (ואני לא מאמין שיגיעו כ"כ מעט) אז לא נורא.

להיפך - תהיה לנו אפשרות לעזור יותר בצמידות ואף להכיר יותר טוב.

אז שוב -

החלטת מרכז? אחלה, תהנה, יש שם תר'ד להרשמה.

החלטת צפון? אחלה, תהנה, יש כאן תר'ד להרשמה.

פורסם

יבש מבחינת רכבים ורכיבים

האוירה והאנשים המעטים הם אחלה

EDDY

"אני בא למיפגש ליראות את החברה לא לחפש מערכות....."

במפגש סאונד לרכב אתה מחפש רק לראות את החבר'ה?

גל ,עם יד על הלב, כל מכונית שבאה למפגש צפון אתה כבר יכול להגיד בעל פה מה הרכיבים

לא צריך קצת גיוון?

אם מישהו נפגע ממה שאמרתי שיבש אז כנראה להוא לא הבין אותי

האוירה של האנשים היא רק כמו שחיפאים וצפונים יכולים לעשות -קיבוץ

לא הגיע הזמן לראות את העיר?

פורסם

חברים אין טעם להתווכח...

יש אנשים שמעדיפים לא להגיע למרכז,

אם יש מפגש בחיפה אני בא,

אם אתם מחליטים כולם לנסוע למרכז ביחד? אחלה גם.

אם לא? אז לא.

מגיע עם שתייה ונרגילה.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

ידידי,למה אין גיוון כימעת כול מיפגש מישהוא בא עם משהוא מענייין במיוחד עכשיו שרב האנשים הישתדרגו ואפילו יגיעו אנשים חדשים למיפגש לכן אני אומר לך שיש גיוון ואין לנו עניין להגיעה למרכז לכן אנחנו עושים מיפגש צפון שאגב תוכנן שבועיים מראש הרבה לפני מיפגש מרכז אם אני לא טועה... אז לשנות/לידחות/להגיעה למרכז לא עולה על הפרק אנשים...

אבנר תאמין לי אין על קיבוץ אני אחרי שנה במחלקת מישטרה צבאית דן /תל השומר אומר לך מניסיון:-D

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...