Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב המדובר הוא 306 קבריולט 95 1.8 ידני

יש לי כמה שאלות שלא מצאתי בחיפוש פה

כמה תצרוכת הדלק שלה? כמה כ"ס? (לא שזה ממש משנה לי סתם לידע כללי)

ורציתי לדעת אם אפשר לקבל עצות מכאלה שיש להם או היו להם את הרכב הזה איך לשמור עליו ולמה לשים במיוחד לב ברכב הזה..

תודה מראש :]

ואם זה מענין אותכם זה לא רכב ראשון היה לי אלפא רומיאו 33 1.7 שנת 94 במשך שנתיים וחצי

פורסם

וואלה סבבה תיקנתם את הכותרת שתהיה יפה ואסטטית זרמתי...

אבל לאט לאט עם התגובות!... אני לא מספיק לקרוא את כולם

פורסם

103 כ"ס. בערך 11:1 בנהיגה מהוגנת.

איך לשמור עליו ? לא להשאיר אותו בשמש הישראלית. זה משמיד את הגג ובעיקר את החלון האחורי. לא למלא מי ברז במערכת הקירור. לא להשלות את עצמך שזו שלדה ספורטיבית של 306. זו היתה פעם שלדה ספורטיבית של 306, ואז ניסרו לה את האימ-אימ-אימא, הוסיפו חיזוקים וריתוכים ויצרו מכונית לנסיעה נעימה בימים שטופי שמש.

תתחיל ללחוץ עליה בסיבובים, והרעשים והקירקושים של הפלסטיק יבהירו לך כמה השלדה שלה אינה קשיחה כמו של 306 רגילה.

פורסם

אני יגיד לך את האמת לא קניתי את האוטו הזה בשביל ללחוץ איתו בסיבובים או משהו כזה בכלל לא...

אוטו בשביל כמו שאמרת נסיעה רגועה בשמש.. את כל התעללות שיכלתי לעשות הוצאתי על האלפא הרכב הזה ממש לא בשביל נהיגה אגרסיבית

מים ירוקים זה טוב למלאות ברכב הזה?

• תוכן חדש...