Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת שלא הכרתי. החכמתי. אבל שם לב שמה שהיה פעם זה לא מה שקורה היום.

המגברים של קליף דיזיין היו מעולים אבל מה לעשות שהיום הם חברת בת של חברה זבל.

המוצרים החדשים שלהם הם לא מהשורה הראשונה היום.

אכן, המוצרים החדשים של מגנט מאוד מאכזבים (וזה עוד אנדרסטייטמנט) ובעצם מדובר ברוב המקרים במוצרים ירודים שהם REBADGE לJENSEN. למאגנט היו גם מגברים מעולים כמו סדרת ה-COMBAT וסטים טובים אחרים כמו סדרת ה XCENTRIC. מגנט קיימים מ1973 וההתדרדרות התחילה ב- 1996 שRECOTON רכשו אותם, תהליך הפיכתה של של מאגנט לחברה בינונית מינוס התחיל ב-2004 שAUDIOVOX קנו את מותגי RECOTON לאחר פשיטת הרגל.

אולם, עדיין נשארו כמה מוצרים טובים (שניתן להניח שיעלמו בחודשים הקרובים) במחירים שמביאים ליחס עלות-תמורה טוב מאוד. הבולט בהם (לפי דעתי) הוא האקסטרמה (הדור הראשון יצא למיטב זכרוני ב99 והשני ב- 2004 לפני כניסת אודיווקס). אני לא חושב שהוא הסט הטוב בעולם, גם לא קרוב לזה, אך באלף וקצת שקל קשה לפי דעתי למצוא סט טוב יותר לאילו שמחפשים צליל שאינו הצליל האופייני של מורל.

זה עצוב שישנה דעיכה של פירמות טובות עם מוצרים איכותיים עקב דרישות צרכניים למוצרים זולים ועתירי ניאונים, עיצוב והספקים מנותקים מהמציאות. הרבה חברות טובות הפכו למדבקת מותג חסרת תוכן (קליף דיזיין, פלאנט אודיו) ויש עוד כמה חברות בדרך (ראה ערך פניקס גולד, MBQ). מה שקצת מעודד הוא שכמה חברות הבינו שבסיס הלקוחות שלהם בנוי על מוניטין שנובע ממוצרי העבר (ה- OLD SCHOOL) שלהם והם שוב מוצאים מוצרים שדומים להם כמו רוקפורד שמנסים "לחזור אל המקורות" עם סדרת הפאנצ' החדשה ויש כאלה שמנסים ומצליחים יותר טוב כמו סדרת הרפרנס החדשה (שלפי ת'רדים בפורומים אמרקאים טובה כמו הישנה) של סאונדסטרים:

reference1-lg.jpg

http://www.soundstream.com/amplifiers-reference.html

לפי דעתי תוכנית טלויזה כמו "pimp my ride" לא מועילות לחובב האודיו האמיתי כי הוא מביאה לביקוש למוצרי קקמייקה שמושקעים רק מבחינת עיצוב ומורידה את האיכות היסודית והעיקרית של המוצרים - היכולת המוסיקלית.

ובחזרה לנקודה המרכזית של הת'רד

אז ככה..נכנסתי היום לרכב שבו הותקן הקומפוננט שאני רוצה להביא :

Focal PolyGlass 165 V2

כעיקרון שומעים נחמד מאוד, לא צורם לי כמו שכולם מדברים פה.

הייתי רוצה לשמוע על עוד סוגים של קומפוננטים עד המחיר 1400-1500 שקל !

אז אשמח לשמוע על עוד דגמים של קומפוננטים טובים במחיר הנ"ל!

חוץ ממורל דוטק + MT22 (שכבר שמעתי עליהם, אני רוצה לשמוע על עוד חברות).

תבדוק אם ניתן לשמוע את האקסטרמה אצל SG או אצל מתקין אחר, לפי דעתי עד 1,500 לא תמצא סט טוב יותר.

תזכור ! מומלץ ביותר שתשמע באוזניך את הסט לפני שאתה קונה אותו. אופי של סט זה כמו תבלינים, לכל אחד יש העדפת מינון שונה.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה רבה על ההמלצה, אפשר לקבל את שם הדגם המלא באנגלית בבקשה?

Hu: Alpine 9855R Comp: Morel Hybrid Ovation 6 Amp: Kicker 06ZX650.4 Subwoffer: Hertz ES 300

Black Renault Megane Coupe 1.6 16v

פורסם

מומלץ בחום לבדוק אופציה של קומפוננט EARTHQUAKE סדרה V-TECH

זה יהיה קצת קשה להשיג אותו כי זה סט קומפוננט די חדש בעולם

אבל אם לשפוט לפי תגובות בעולם ובארה"ב לסט הזה אז שוה ביותר לחכות לסדרה שאמורה להגיע לארץ

בקרוב

פרטים נוספים ופרסומי תגובות בעתונות תוכל למצוא ב- www.earthquakesound.com

שם כבר תוכל לבדוק פרטים לגבי ה-V-TECH

לפי מה שנשמע לי מהתגובות שלך לקהל הממליצים הסט יכול להתלבש לך בול!!

בשונה מההרץ ומהפוקאל (שכבודם במקומם מונח) ומה-מוראל (ויכעסו עלי כל מליצי המוראל אבל הם לא מתקרבים ברמתם לפוקאל ול די אל אס) ה-V-TECH הוא רמקול אמריקאי וכידוע הם רמקולים מאוד איכותיים ובמקביל מאוד מאוד אגרסיביים ומייצרים ווליומים גבוהים ביותר

בהצלחה

earthquake sound frik

פורסם

ומה-מוראל (ויכעסו עלי כל מליצי המוראל אבל הם לא מתקרבים ברמתם לפוקאל ול די אל אס) ה-V-TECH הוא רמקול אמריקאי וכידוע הם רמקולים מאוד איכותיים ובמקביל מאוד מאוד אגרסיביים ומייצרים ווליומים גבוהים ביותר

בהצלחה

1. אתה בטוח שאתה לא מוכר/מייבא/משווק של earthquake?

2. להגיד שחברה X לא מתקרבת ברמה לחברה Y או Z מבלי לפרט אילו דגמים, מה השוני

ובכלל למה אמרתי את זה... המממםםםם זו.... שטות? לא מקצועי? (תחליט אתה, אולי תתקן...)

3. הוי-טק אמריקאי? היכן הוא מיוצר?

אז בעצם כל רמקול אמריקאי, כברירת מחדל הוא... איכותי?!

פורסם

הוי טק מיוצר בארה"ב

וברמת העקרון כל רמקול המיוצר באה"ב מהסדרות הגבוהות יותר הוא רמקול איכותי

כמו כן בהערה שלי התייחסתי לדגמים המדוברים

תקפיד לקרוא ואל תמהר להשמיץ

והמקצועיות שלי אינה מוטלת בספק

והמקצועיות שלי היא לא ממש הדיון כרגע

earthquake sound frik

פורסם

DRAGON, שם הסט המדובר של מגנט הוא "MAGNAT XTREMA". קיים היום בדגמים 2160 - 6.5 אינץ ו 2130 בגודל 5.25.

DRAGON, אני לא יודע עד כמה אתה מכיר סטים של חברות שונות ועד כמה אתה מכיר את "צבע" הצליל האופייני של כל חברה וסט. חשוב שלפני שאתה רוכש סט כדאי מאוד שתנסה להאזין למספר סטים בהתקנות שונות (הסטים של פוקל למשל רגישים מאוד לאופן התקנתם יותר מסטים אחרים ממה שאני מכיר כך שהתקנה אחת שלהם יכולה להשמע זוועה ואחרת טוב) כדי לבחור מה הכי מתאים לך.

כדאי גם שתוסיף ל"רשימת הבדיקה" ETON RS, infinity KAPPA ו MAC-MAXIMUS. יתכן גם שבסוף תזדהה עם האסכולה המורלית (כמו רבים וטובים מהפורום) ולכן כדאי שתאזין לתוצרת שלהם ושל DLS - למוצרי מורל יהיה לך קל יחסית למצוא היכן להאזין כי חלק גדול ממשתמשי הפורום משתמש במוצרים שלהם.

אדון D.C היקר. למרות שהמלצתי במספר לא קטן של ת'רדים על מוצרים של EARTHQUAKE ואפילו יש לי מגבר שלהם מותקן ברכב. למרות הניסיון הטוב שיש לי עם מוצרי החברה זה נראה לי מוזר שלא קיימת שום חברה אחרת בלקסיקון שלך. מה גם שההמלצות שלך נראות מאולצות משהו. לקבוע שרמקולים של EARTHQUAKE טובים טוב יותר ממורל, פוקל וDLS מאחר שהדגמים "אגרסיביים ומייצרים ווליומים גבוהים" זה קצת מגוכך כי האופי של סטים מתוצרת DLS ומורל הוא "LAID BACK" ואין מה למדוד ולהשוות "אגרסיביות" מולם זה קטע של העדפה נטו. כמו כן, עצם הייצור בארה"ב לא נותן שום פלוסים למוצר זה או אחר. חבורת היספנים ורד-נקס שיכורים מטקילה ובאדוויזר לא בהכרח יכולים להרכיב ולפקח על בניית רמקול טוב יותר ממהגר אלג'יראי בצרפת, טורקי במפעלים בגרמניה או אפילו מילד בן 14 בסדנת יזע בסין.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם
1. אתה בטוח שאתה לא מוכר/מייבא/משווק של earthquake?

2. להגיד שחברה X לא מתקרבת ברמה לחברה Y או Z מבלי לפרט אילו דגמים, מה השוני

ובכלל למה אמרתי את זה... המממםםםם זו.... שטות? לא מקצועי? (תחליט אתה, אולי תתקן...)

3. הוי-טק אמריקאי? היכן הוא מיוצר?

אז בעצם כל רמקול אמריקאי, כברירת מחדל הוא... איכותי?!

1. לא ענית עדיין...

2. אף אחד לא צריך לקרוא בין השורות, או שאתה מתכוון לדגמים ספציפים, או שאתה טוען

טענה שאיננה הגיונית.

3. אז לפי מה שאתה אומר, הסדרות ה"גבוהות" של PYRAMID או של LANZAR (לנזר usa)

הם רמקולים איכותיים רק כי תוכננו/יוצרו בארה"ב?

זה דיי נוגד את העובדה שהם מזילים ריר על סטים של מורל שם... אבל שיהיה.

פורסם

זה יהיה קצת קשה להשיג אותו כי זה סט קומפוננט די חדש בעולם

אבל אם לשפוט לפי תגובות בעולם ובארה"ב לסט הזה אז שוה ביותר לחכות לסדרה שאמורה להגיע לארץ

בקרוב

פרטים נוספים ופרסומי תגובות בעתונות תוכל למצוא ב- www.earthquakesound.com

שם כבר תוכל לבדוק פרטים לגבי ה-V-TECH

לפי מה שנשמע לי מהתגובות שלך לקהל הממליצים הסט יכול להתלבש לך בול!!

בשונה מההרץ ומהפוקאל (שכבודם במקומם מונח) ומה-מוראל (ויכעסו עלי כל מליצי המוראל אבל הם לא מתקרבים ברמתם לפוקאל ול די אל אס) ה-V-TECH הוא רמקול אמריקאי וכידוע הם רמקולים מאוד איכותיים ובמקביל מאוד מאוד אגרסיביים ומייצרים ווליומים גבוהים ביותר

בהצלחה

אתה לא חושב שאתה קצת מגזים עם האוננות הזו על EATHQUAKE ? מעניין אותי מאיפה זה מגיע. שיקול מקצועי או עסקי ...

MOREL יכולים ללמד את FOCAL ו- DLS משהו...לפחות מן הראוי לתת להם את הכבוד של אותה רמה.

מציע לך לבדוק היטב את האלמנטים של SCAN-SPEAK ,DYNAUDIO ו MOREL: אתה תמצא שם דמיון רב ותבין שהחברות האלו נולדו מאותם מוחות וידיים...אבל אולי זה לא מספיק ברמה בשבילך... אולי אתה חושב שגם שתי החברות הראשונות שציינתי לא מייצרות מוצרים ברמה.

עם עוד קצת ידע היית נזהר מלהכפיש שמות של חברות גדולות שעשו משהו במשך שנותם (שהוא כ 50 שנה...) אבל עזוב, מה אנחנו מבינים.

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם
השכלתי, תודה

לאבא שלי יש סאב של מאגנט לא יודע בידיוק איזה דגם, איך הסאבים שלהם בכללים טובים?

חנן

אני אישית די התלהבתי. שמעתי את ה-BP52 (אם אני לא טועה), והצליל היה מהיר וחזק, אבל ללא ספק לא מספיק עמוק. הוא היה אחד מהבודדים שהתלבטתי ביניהם. השאלה מה אתה מחפש - זה הכל עניין של טעם. אני הייתי ממש מופתע לטובה, במיוחד מעלותו יחסית לתמורה.

או כמו שאני אוהב לומר:"תשמע, תבין".

בברכה, שי.

פורסם
לא אחשלי אני לא תיכננתי לקחת את הדגם הנ"ל !

לעומת זאת אני רוצה את המורל Hybrid ... כמה אני אצטרך לשלם עליו עם המבצע הזה שיש?

מורל היבריד לא משתתף במבצע וחבל מאוד הייתי קונה כמה...:smile:

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

אז ככה..אני רואה שהמלצת לי על כל כך הרבה חברות...שבכיף מה אכפת לי להיכנס לאוטו ולשמוע ?

אבל הבעיה אין לי איפה...יש לי פה בבית רכב עם מורל דוטק + MT22 .. ככה שמורל אני לא צריך להתאמץ

אבל לגביי שאר החברות איפה אני אוכל לשמוע אותן ? במיוחד כשאני גר במקום יחסית שומם :) באר שבע...

תודה רבה לכולם על ההמלצות..

Hu: Alpine 9855R Comp: Morel Hybrid Ovation 6 Amp: Kicker 06ZX650.4 Subwoffer: Hertz ES 300

פורסם

הבונקר הזה לא נותן שום דבר לשמוע חוץ מהרכב תצוגה שלו..

פורסם
קומפוננט של HERTZ יתן לך את התשובה, פשוט קומפוננטים נעימים לאוזן ומפנקים.

תוכל ללכת על סדרת הי אנרג'י, סדרה מעולה ועוצמתית מאוד.

הייתי רוצה שמישו יתן לי כאן מחירים של קומפוננטים של HERTZ בבקשה.

איזה קומפוננטים אני יכול לקנות בתקציב של 1000-2000 ש"ח

הייתי רוצה לדעת על כל הסדרות והסטים שלהם שיכנסו לי לתקציב.

תודה מראש..

מנואל

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

• תוכן חדש...