Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר טסט שנתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, שבוע טוב לכולם.

ביצעתי חיפוש בפורום ובגוגל ולא הגעתי לתשובה המיוחלת.

איך אני יכול לחשב כמה יעלה לי טסט של רכב X לשנה?

(נפח מנוע 1.9, מנסה לחשב כמה עולה לשלם אגרה לרכב שאין לו טסט שנתיים).

תודה רבה:)

פורסם

זה תלוי בקבוצת הרישוי של הרכב ובמודל שלו.

במחירון של "לוי יצחק" יש מצוין ליד כל דגם מספר קבוצת הרישוי שלו ובתחילת המחירון יש מחירים של אגרה שנתית.

אם אתה רוצה...כתוב פה את הדגם והשנתון ואני אגיד לך כמה עולה האגרה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

התשובה פה (באחת הטבלאות באמצע העמוד) :

http://www.vehiclesnet.org.il/igrot1.html

(לקוח מהשרשור הזה).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

תודה רבה!

הרכב זה פיג'ו 205 GTI, חבר טוב שלי התחיל להתעניין באוטו אחרי שהיללתי אותו כ"כ והוא מצא אקזמפלר מסוים שאין לו שנתיים טסט, אז אני מנסה לעזור לו לחשב כמה תעלה לו האגרה, איזה קבוצת רישוי הוא?

פורסם

אלעד, רשום לך ברשיון, אתה קבוצה 2, משום מה אתה משלם על רכב בין 7-10 שנים, למרות שרכבך בן יותר מ10, גם אני שילמתי בטסט האחרון 870 שקלים בערך :roll:

מקלארן, אם הGTI היא 1.9 מקורית אז היא בקבוצה מספר 5

פורסם

אוקי, עכשיו הבנתי "לאגרת הרישוי יש להוסיף סכום נוסף של 114 ¤ עבור רשות השידור"

יש לך סעיף "קבוצה" ברשיון

license2.jpg

ליד שנת הייצור

פורסם
אלעד, רשום לך ברשיון, אתה קבוצה 2, משום מה אתה משלם על רכב בין 7-10 שנים, למרות שרכבך בן יותר מ10, גם אני שילמתי בטסט האחרון 870 שקלים בערך :roll:

מקלארן, אם הGTI היא 1.9 מקורית אז היא בקבוצה מספר 5

תודה אופיר.

אם היא ברישיון 1.9 אבל היא הייתה במקור 1.6? זה נחשב אצלהם כ-1.9 מקורית?

פורסם

אנחנו נבדוק תודה;).

עוד דבר, במידה והאוטו קבוצה 5, זה יוצא 1054 לשנה, ז"א 1054X2=2108 ש"ח לשלם בשביל שנתיים טסטים שהאוטו לא עשה, יש עוד דברים שהוא יצטרך לשלם חוץ מזה כדי שיוכל לעבור טסט ולהעביר בעלות?

פורסם

שים לב שהאגרה היא 1054, אבל צריך להוסיף 114 שקל אגרת רשות השידור (אולי אפשר לבקש שיורידו אותה על השנתיים שהאוטו היה ללא טסט)

אגב, האם נשאר עוד זמן עד שהשנה השנייה ללא הטסט תיגמר או שצריך לשלם גם עבוד השנה הקרובה?

• תוכן חדש...