Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

אני חדש בפורום, מגיע מפורום אודיו ביתי השכן. שאלה ברשותכם:

לפני כ- 4 שנים התקנתי ברכב מע' קומפוננטים (מיד וטוויטר + קרוס) של חברת פוקל, הסדרה הצהובה (קוולר.. אבל לא זוכר את שמה. אם איני טועה, אחת מתחת ליקרה ביותר. מקבילה למה שיש היום K2 POWER ככל הנראה). אלה חוברו למגבר יד שניה של רוקפורט, ארבעה ערוצים, דגם 250W נדמה לי.

ה- CD , גם הוא של ROCKFORT, מכשיר ישן (בן 5-6) אך נשמע מצויין. לא זוכר את הדגם.

השילוב נשמע בלשון המעטה לא משהו. הרמקולים נשמעים בהירים וצווחניים עד כדי כאב, יש בבירור טווח גל עומד באוטו שמפוצץ לך את האוזן בתדרים מסויימים.

שאלתי היא האם לדעתכם הבעיה נובעת משילוב מאפן בין המגבר לרמקולים? האם אני צריך למצוא להם שידוך טוב יותר? או שהם פשוט כאלה, ובהתקנה על פג'ו 206, פשוט נדפקתי קצת בגלל האקוסטיקה של האוטו?

תודה מראש.

פורסם

לא. זה האופי של הסט.

צריך להרגיע את הטוויטר. עם בכיוונים. ועם בתוספות של קבל עליו. (בזה יעזרו טובים ממני בתחום הזה)

אבל בכללי זה צריך להיות שילוב לא רע בכלל.

אבל אני ממליץ לבצע איטום לדלתות הקדמיות.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

ידוע כי ההמלצה היא למגברי פוקל ואודיסון לסטים הנ"ל.

כמובן שאני לא שולל את המגבר שיש לך ונכון כי הצליל גם מאד תלוי בכיוונים אבל ההמלצה שלי היא ראשית לנסות לעבוד לפחות זמנית אם המגברים של החברות הנ"ל (אני לא מדבר על הסדרות הפשוטות).

כמובן לא לשכוח HU איכותי.

פורסם

תודה על התגובות.

כמה אמורה לעלות אטימה סבירה לדלתות? איך החומר נראה? זה ספוג? זה סיבים? מה זה?

לגבי הגברה, אשמח לקבל את שמות הדגמים או החברות באנגלית כדי שאוכל לחפש באינטרנט. האם יש אתר ישראלי עם מחירים מעודכנים לארץ? כי אני מניח שבחו"ל זה עולה בערך חצי.

פורסם

לדעתי עם תקנה HU חדש ומגבר חדש הרמקולים אמורים לקום לחיים חדשים והרבה יותר יפים...

תן תקציב למה שאתה אכן רצה לשדרג וננסה לעזור לך....כי סתם להתחיל להציעה לך מגברים של AUDISON שמתחילים ב-4000ש"ח ויכולים להגיעה גם ל17000 ש"ח זה פשוט מיותר...

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
ידוע כי ההמלצה היא למגברי פוקל ואודיסון לסטים הנ"ל.

??????

המלצה של מי?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

המלצה של MJ01 כמובן, מכיוון שברשותו מגבר של אודיסון שעלה לא מעט ג'ובות.

לכן הוא המדען שלנו לענייני אודיסון :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

הסט הזה נשמע מצויין.

יכול להיות שיש לך בעיה בכיוונים/חיבורים?

אולי הטוויטר יושב במקום לא מתאים?

יש מצב ש-HPF במגבר שלך מופעל וחותך צלילים נמוכים?

בכל מקרה, אתה מוזמן ליצור איתי קשר בה"פ.

בתור focalist גאה אני אשמח לעזור לך :)

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם
הסט הזה נשמע מצויין.

יכול להיות שיש לך בעיה בכיוונים/חיבורים?

אולי הטוויטר יושב במקום לא מתאים?

יש מצב ש-HPF במגבר שלך מופעל וחותך צלילים נמוכים?

בכל מקרה, אתה מוזמן ליצור איתי קשר בה"פ.

בתור focalist גאה אני אשמח לעזור לך :)

אני לא חושב שמישהו יכול לשפוט פה איזה סט נישמע מצויין ו איזה לא כי זה לא לוויכוח.

לכל אחד סט זה או אחר אישמע מצויין או גרוע.

בישביל להגיע להשגים חייבים רק לנסות דברים, זה אומר "להזיז את התחת"!

תנסה לישמוע סט אחר קודם כל. יש כאלה שיתחילו ללמד... ש בכל מכונית זה נישמע אחרת וכל מיני שטויות שהם שמעו ממישהו. אז אני מדבר על משהו אחר. תעצור תחשוב ו תכלית או שאתה ניכנס לעסק ועושה משהו או שאתה מוותר. אם אתה לא מוותר אז. קודם כל תכיר אנשים בפורום זה יעזור לך יותר. אחרי זה תבוא למיפגשים, מפגש הקרוב ו תנסה לישמוע כמה סטים בכמה מכוניות, כמה שיותר. רצוי כמובן להביא את הדיסקים שלך.

אחרי זה תנסה לכוון את מערכת עד כמה שאתה יכול.

תנסה כל מיני אפשרויות. אולי לחבר אחרת, בבי אמפינג או תשחק אם הקרוס, יש לך שם 3 אפשרוית הנמכה של טוויטר 1- 2- ו 4- DB. אולי זה יעזור! תנסה לשחק אם המיקום של הטוויטרים. בקיצור ליפני איתום או לפני שאתה זורק את הסט תעשה דברים בסיסיים ו ניתנים לשינוי. ו לא משהו דרסטי.

בעיקרון סט שלך הוא ברמה גבוה ו חייב ליהיות סט טוב.

שאלה:

באיזה תדר בערך זה מפריע לך בנמוך באמצאי בגבוה?

אולי המידים שלך לא מכוונים טוב!

קניתה את הסט חדש, אם כן כמה עלה לך? אם זה לא סוד!

ומעניין איך הכנסתה מגנט של פוקל קוולר ב חור של 206? נירא לי אין מקום ל חיות כאלה שם!

פורסם

רומן תנשום בין משפט למשפט.

לפותח השרשור, מה שרשמת זה פחות או יותר אופי הצליל של הרמקולים שלך.

לגבי התדרים הגבוהים,במידה ויש לך אקולייזר נורמלי במכשיר שחק איתו עד שזה ישמע לך

פחות צורם,החלפת מגבר לא תעזור ולא תחוש בשינוי באופי הצליל של הסט שלך בין מגבר זה

או אחר.

לגבי הגל העומד שציינת,ישנה בעיה ב-206 עם מיקום הדרייבר וכיוונו,אני הייתי מנסה ליצור

פוד חדש שמכוון כמו שצריך כדי לפתור את הבעיה ובכדי לכוון את המיד באס כמו שצריך.

איטום? אף פעם לא יכול לגרוע ויכול להוסיף לך רבות בשיפור הסאונד אבל לא בשיפור

צוויון הסאונד,למיד באסים של פוקל יכולות מעולות שדורשות בד"כ איטום כדי להפיק מהם את המירב,

לכן פתרונותי אליך הם,שחק אם האקולייזר במכשיר(במידה ויש לך אחד נורמלי במכשיר),

בניית פודים ומיקום המיד באס בצורה אופטימלית יתנו לך סביבת עבודה אופטימלית לקומפוננט,

או החלפת הקומפוננט באחד אחר,אשר כן יקלע לטעמך המוזיקלי,למרות שאת האופצייה הזאת

הייתי בוחר אחרי שהייתי שומע סט כמו שלך,ממוקם,מוגבר ובנוי כמו שצריך ברכב אחר.

מתן.

פורסם
המלצה של MJ01 כמובן, מכיוון שברשותו מגבר של אודיסון שעלה לא מעט ג'ובות.

לכן הוא המדען שלנו לענייני אודיסון :)

את העקיצות האלה תשמור לחברים שלך.

כאשר יהיה לך הסט הזה תדבר, עד אז תעביר ביקורת כללית ולא אישית

• תוכן חדש...