Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי בעיה שהמוסכניק שלי עדיין לא התגבר עליה. יש לי פיאט פונטו שנת 97' 1300 דגם SX מסדרת XYZ. הבעיה היא שפתאום לאחרונה הטורים ברכב עולים לי אוטומטית באמצע הנסיעה לבין 2500 סל"ד לבין 3000 סל"ד! יש לציין שזה רכב עם גיר ידני וזה משפיע לי על הנסיעה,אני מרגיש כאילו שאני נוסע ברכב אוטומט היות והסל"ד עולה לי בנסיעה,כמו בקרת שיוט... אפילו בעת עצירה,אני מרגיש התנגדות של הרכב אלי כי אני מנסה להאט והוא מנסה להמשיך לנסוע. מה עושים?! ראוי לציין גם שהנורה האדומה של ההזרקה בלוח שעונים (עם ציור של מזרק) דלקה לי לא פעם ,ואם שמתי לב טוב,אז דווקא כשהנורה כבתה-הטורים עלו,וכשהנורה דלקה-הטורים ירדו. אני יודע שזה נשמע מוזר אך אם אני לא טועה זה מה שקרה.

הסתכלתי בכבל של דוושת הדלק וראיתי מתחת למכסה המנוע שאין איתו שום בעיה והוא לא תקוע במשהו או משהו כזה.המוסכניק שלי חשב שיש בעיה דווקא במנוע צעדים שלי ואמר שבכל מקרה היה צריך להחליף אותו אז הוא החליף אותו.זה כמובן לא עזר.מה שקורה בינתיים הוא שאני כבר שבועיים נוסע כך עם טורים גבוהים וזה ממש שורף לי דלק על סתם! מה אפשר לעשות ומה יכולה להיות הסיבה? אולי מזרקים סתומים? יש מצב? תודה רבה רבה מראש!

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

בשני המקרים שקרה לי משהו דומה זה היה

1.יש מצב שצינור מים קרוע זה גורם לפעמים לעליית טורים, יש לציין שזה קרה לי אז הייתה עליית טורים תמידית .

2 . בעיה בצ'וק האוטמטי .

פורסם

במכונית זאת יש מע' הזרקת דלק ואין בה צ'וק אוטומטי, ידני, אלחוטי או לוויני.

לא מספיק לחפש תקלות בסורק אבחון אלא צריך גם לקרוא את כל נתוני החיישנים ולראות אם הם תואמים את המציאות (כחום מנוע וטמפרטורת אויר). כמו כן צריך לבדוק אם אין דליפות ואקום או משיכות אויר.

יתכן והחלפת מוסך לאחר טוב יותר תעזור לאבחון הבעייה ותיקונה.

מהיכן אתה בארץ?.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

רפי טוב לדעת שאין צ'וק באוטו הזה .

מעניין אותי לדעת , בכל הרכבים עם הזרקה אין צ'וק אוטמטי ?

וברכב שאין צ'וק אוטומטי כמו שאתה אומר . אז איך האוטו מניע בבוקר ?

תודה מראש על התשובה .

פורסם

משנק (צ'וק) יש רק בקרבורטור. ברכבי הזרקת דלק מחשב ההזרקה, או מחשב נהול מנוע,

המקבל נתוני טמפרטורה מבצע העשרת דלק ע"י הפעלת המזרק לזמן ארוך יותר ובכך מתבצעת כעין פעולת משנק. עם עליית טמפ' המנוע מתקצר זמן ההזרקת דלק במזרקים ע"י המחשב.

זה הסבר עקרוני ופשוט.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
רפי טוב לדעת שאין צ'וק באוטו הזה .

מעניין אותי לדעת , בכל הרכבים עם הזרקה אין צ'וק אוטמטי ?

וברכב שאין צ'וק אוטומטי כמו שאתה אומר . אז איך האוטו מניע בבוקר ?

תודה מראש על התשובה .

צ'וק הוא רכיב מכני, שקיים רק בקרבורטור ונועד להקטין את כמות האויר שנכנסת ומתערבבת עם דלק, פיזית, כדי להעשיר את התערובת בדלק מעבר ליחס שמומלץ לנסיעה.

במערכת הזרקה אין בזה צורך - המחשב מקבל את נתון הטמפרטורה ויודע להזריק יותר דלק.

עריכה: הקדימו אותי :oops: עד שידעתי לענות על משהו...

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם

תן קפיצה למאיר קרבורטורים ברח אחים מסלויטה בתא יש מחשבי ניהול מנוע במלאי ומחזיק סקנר אשר עובד עם פיאט מצוין נראה לי שזה מחשב הרכב ,האם כבלי המצבר רופפים בחיבור בין הכבל לקוטב המצבר,האם נתת למישהו כבלים להתנעה? שכפלת מפתח לרכב התקנת דיבורית?

יגאל

פורסם

יש לי בעיה שהמוסכניק שלי עדיין לא התגבר עליה.

המוסכניק שלי חשב שיש בעיה דווקא במנוע צעדים שלי ואמר שבכל מקרה היה צריך להחליף אותו אז הוא החליף אותו.

זה כמובן לא עזר.

מה אפשר לעשות ומה יכולה להיות הסיבה ?

תתחיל מזה - קודם כל שיחליף את המוסכניק, הוא מטפל על מדרכה ועובד בשיטת ניסיתי, עבד ?! - יופי.

ולא בצורה מושכלת עם חשיבה, אולי דברים עובדים קצת אחרת - הוא גם ביטל לו את הטרמוסטט בגלל שהאוטו היה מתחמם.

המלצתי לו בעבר על חלופות אחרות ומקצועיות יותר.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

• תוכן חדש...