Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך את המייל שלו, לא משנה כרגע למה. בכל מקרה, זה כמובן לא פלילי או משהו, פשוט לשאול אותו משהו וזה די חשוב...

בספר הטלפונים אני מניח שהוא לא יופיע...

הוא גר במנהטן, ושמו באנגלית הוא TAMIR SAPIR. יש עליו הרבה כתבות באינטרנט, וחשבתי לשלוח לכתבים את השאלה, אבל אני חושב שהם לא התייחסו ברצינות...

תודה,

שחר

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם

212-971-0111 - זה הטלפון (בניו יורק, יש להוסיף קידומת מפעיל בינלאומי + 1) של חברת הנכסים שלו, Zar Realty. אני מציע לך להתקשר החל משעה 15:00 שעון ישראל, שכן אז מתחיל יום העבודה בתפוח הגדול.

בניגוד לשם הישראלי למראה שלו, הבחור גרוזיני אורגינל (בן 58 ), ובנה את עצמו ב10 אצבעות ממהגר נהג מונית בניו יורק, למיליארדר עם נכסי נדל"ן רבי ערך. כמו כל אוליגרך יוצא חבר המדינות, חוזי נפט מסתוריים בזמן התפרקות ברית המועצות שיחקו פה תפקיד רציני.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

Zar Realty Management Corporation

384 5th Avenue Frnt, New York, NY 10018

100 Church Street, New York, NY 10007

971-0111 (212)

385-9912 (212)

מספרי הטלפון והכתובות של הסניפים של חברת הנדל"ן שלו.

הקדימו אותי...לא נורא

• תוכן חדש...