Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

בזמן האחרון האוטו נכבה לי באמצע נסיעה בכך שהטורים יורדים והמנוע נכבה...

האוטו פיאט טיפו שנת 90 1600 דיגיטלית..

היכן הבעיה יכולה להיות..?

אולי סוג הדלק שמילאתי לאחרונה....?

כבר מיואש מהבעיה הזאת....

תודה מראש לעוזרים!

פורסם

אם כוונתך שבזמן עמידה זה קורה אז הבעיה הנה בקרבורטור שכנראה יש לשפצו ולנקותו.

אם זה קורה תוך כדי נסיעה בזמן שאתה לוחץ על דוושת התאוצה (גז) אז יתכן שזה בגלל חיישן גל ארכובה פגום.

נא תאר יותר את התקלה ומתי זה קורה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

זה קורה לי כשאני מעביר מהילוך כלשהו ל"ניוטראל" ומתחיל להאט ממש באמצע נסיעה האוטו נכבה.........

וכשאני מניע בלי בעיות...

פורסם

וכמובן שגם במצב עמידה בניוטרל, כלומר הבעיה הנה מהקרבורטור שבו רצוי לטפל במכון קרבורטורים טוב.

שיפוץ הקרבורטור יכסה מהר את עלותו בחסכון שתשיג בהוצאות דלק.

לפני כן יש לבדוק שאין צנורית ואקום משוחררת או שבסיס הגומי לקרבורטור קרוע ויש משם משיכת אויר המשבשת פעולת הקרבורטור.

אם תרצה המלצות למכון קרבורטורים טוב אז כתוב מהיכן אתה בארץ.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

תקשיו כל עוד זה אוטו עם קרבורטור תבדוק את הקרבורטור האם התערובת אניה או אשירה מדי !

תנקה את המפלג עליו מתחברים כל הכבלים של ההצתה והוא חייב להיות נקי פרפקט מבפנים ו מבחוץ!

ואם זה הזרקה אז הבעיה בוודעות בחיישן החמצן!הנמצע על הפילטר אוויר דומה לבורג!

FAVORIT LX לא מה שחשבתם.:king:

פורסם

הרכב בעל קרבורטור, הבחור קיבל המלצה לגשת למכון קרבורטורים מקצועי, הבחור לא בצע זאת , ולכן בעייתו לא יכולה להעלם מאליה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה לכל העוזרים........התשובה לבעיה פשוטה מאוד הבורג של הטורים השתחרר קצת הברגתי אותו קצת יותר ועכשיו הכל בסדר.....

פורסם

תודה על העדכון, למרות שאני בספק האם זאת הבעייה,יתכן ועקפת את הבעייה, ולא פתרת אותה, מה שיגרום לסלד גבוה מדי, ושריפת דלק מיותרת,

אשמח לשמוע שאני טועה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...