Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא פה

גם לא פה

וגם לא פה

בקיצור, תראה לי איפה אתה קונה V3X חדש (לא מחודש/גנוב/משומש וכו') בפחות מ-1044 ש"ח.

קספר אני דיברתי על הקטלוג של אורנג' ששם באתר המחיר הוא 2124 ש"ח.

אם המכשיר נמכר בחצי מחיר אז אולי זה באמת שווה.

מה כתוב באותיות הקטנות כמה שעות ביום צריך לדבר?

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אצלי למשל צריך שהחשבונית החודשית תהיה 100 שקל, ואז אני מקבל החזר על המכשיר פחות 5 שקל, החשבונית שלי מעולם לא הגיעה למחירים האלה, רק מהכיוון ההפוך.

פורסם
קספר אני דיברתי על הקטלוג של אורנג' ששם באתר המחיר הוא 2124 ש"ח.

אם המכשיר נמכר בחצי מחיר אז אולי זה באמת שווה.

מה כתוב באותיות הקטנות כמה שעות ביום צריך לדבר?

זה מבצע לחודש יולי.

לא צריך לדבר שום דבר כדי לקבל את המחיר הזה. המכשיר עולה 29 ש"ח לחודש ומעל 200 ש"ח שימוש אתה מקבל גם את ה-29 האלו חזרה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

מבין האופציות שציינת והתחשב במחיר, הV3x אכן נשמע האטרקטיבי מבין המכשירים. עם זאת, במידה ולא ראית את המכשיר במציאות, אז כדאי שתהיה מודע לכך שהוא לא דק כמו הV3 Razor (לטעמי הX קצת פספס את המטרה בכך שהוא השמין, ונהיה כבד יותר, מה גם שהוא נראה יותר "סמסונגי" נפוץ ופחות ייחודי. המכשיר מצויין אבל המהות והגימיק קצת הלכו לאיבוד). מה שכן, בV3x יש מסך הרבה יותר איכותי ויפה וגם המצלמה עדיפה.

פורסם

תרשו לי להוסיף רשמים אחרי שאני מסיים תקופה של 4 שנות עבודה בחברה סלולרית...

6280 מכשיר סבבה,תצוגה מדהימה,מצלמה נחמדה,ממשק מוכר ואהוב.

חסרונות:מכשיר גדול וכבד יחסית,מבצע המון(!!)איתחולים,עדין מאוד,ככל שמעמיסים עליו יותר בכ.זכרון הופך לאיטי מאוד,צובר המון אבק,יש להמתין לגרסת תכנה חדשה אשר תצמצם חלק מהתופעות הנ"ל.

V3X - מכשיר עם תצוגה מדהימה,ממשק מוטרולה שחלק מהאנשים צריכים קצת זמן להתרגל אליו

מגיע עם כ.זכרון יותר גדול יותר(128 נדמה לי,לעומת 64 בנוקיה)

חסרונות:מבצע RESETבטירוף,זולל סוללה,יש לקחת בחשבון שבהמון מוטורולות מהדור החדש התופעה קיימת+תצוגה לבנה לעיתים,קולט אבק שלא ניתן לניקוי(כמו ב V3?)עוד יותר מהנוקיה.

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם
אתם לא חושבים שההצהרות של "רק נוקיה" הן כמו ההצהרות של "רק טויוטה, זה הכי אמין" ?

אני מבקש מקרר טויוטה הכי אמין!

פורסם
אתם לא חושבים שההצהרות של "רק נוקיה" הן כמו ההצהרות של "רק טויוטה, זה הכי אמין" ?
עד לפני שנה שנתיים ביחס לסלולרים בשוק, בהחלט לא הייתי חושב פעמיים והולך על נוקייה. אך הליין הנוכחי של נוקיה שמוצע בארץ (למעט הסדרה 9000) מאכזב ומצועצע לטעמי (ולרכוש דגם אטרקטיבי בחו"ל ולהביאו ארצה זה פחות משתלם לטעמי מאשר לרכוש דגם שמוצע בארץ במסלולי המבצעים), ולאו דווקא הייתי רוכש כיום נוקיה ע"פ המתחרות. השריד של יתרון שיש לנוקיה כיום (לטעמי) על פני המתחרות בארץ זה הממשק הידידותי והמצויין שלה.
פורסם

ממש לא! כי להבדיל מעולם הרכב, לטלפונים הסלולרים יש מספר קטן יחסית של יצרנים.

בערך בכל מחקר בעולם שבו בוחנים את המכשירים הניידים- נוקיה הפינית תמיד בראש.

ולמה? החברה הזאת שמה לה בראש הפירמידה את עניין המכשירים הסלולרים, הרבה לפני ייצור המסכים שלהם למשל... המכשירים הניידם הם גולת הכותרת מבחינתם.

אצל מוטרולה תחום הפיתוח הגדול והנחשב ביותר הוא לא סלולרי.. הוא יכול להיות לכל שאר הדברים האלקטרונים שהם מייצרים(מע' תקשורת רבות, מערכות ניווט ועוד הרבה שאין טעם להתחיל לפרט)

סמסונג כבר עמוק בתחום המיכשור הבייתי. החל ממקררים, מזגנים טלוויזיות, פלזמות ושאר ירקות..

(מבלי כמובן לגרוע באף יצרן, אני חושב שכולם טובים, אבל בכל ליין של מכשיר מתקדם מדור חדש נוקיה תמיד לוקחים חצי צעד קדימה מהשאר)

פורסם

אם אתה לא קונה את המוטורולה, עדיף שתקנה את אר המכשירים בחו"ל. תוכל להשיג כל אחד מהם ב150 דולר פחות ואף יותר (אם לדעת איפה לחפש).

ROOONEEYY

פורסם

bmwמצטער לאכזב אותך..

סדרת 6100/3100

סובלת ממחלות קשות של כבה/נדלק,לא נדלק,RESET,צלצלן תקול ונפילות קליטה ועוד המון תופעות בשל הדבקת רכיבים במפעל בצורה לא איכותית.

6230 סבל בתחילת דרכו ממחלת לא נדלק(עד הופעת גרסא מתקנת)

6230I סובל מתופעות של צלצלן תקול,RESET,מסך לבן,איטיות.

6280 סובל מתופעת "קופא"+פליפ עדין להחריד.

אני לא סובל את המכשירים של המלוכסנים אך נוקיה מתאמצת לרדוף אחריהם גם בחידושים,וגם בעיצוב(סוף סוף יורדים מהעץ ומבינים שפליפ וסלייד הם שני צורות מבוקשות)

מוטרולה לא מתקרבת אליהם,אלא עוברת אותם,סוני אריקסון לא רואים אותם ממטר...

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

אני פריק של סלולר, עבדתי כמעט בכל חברה או הכרתי אותה מקרוב בגלל שאנו לקוח אסטרטגי עם למעלה מ800 מכשירים.

את סוני אריקסון אני מכיר טוב מהZ1010 שהיה ברשותי והיה המכשיר הראשון שיכולתי לראות בו טלוויזיה (ערוץ האופנה), כשהגיע הW800 ישר המלצתי עליו לכולם עם מפרט שכזה לא ראיתי משהו שמתקרב אליו, חבר שלי שהוא לקוח די כבד יחסית לסטודנט, רכש אותו במזומן ביותר מ3K ש"ח, בחצי שנה האחרונה הטלפון הוחלף 3 פעמים בגלל בעיות שונות ומשונות (תמונות שצולמו במצלמה לא ניתנות לצפייה במכשיר, נתקע בכניסה לנגן\מצלמה ועוד בעיות מוזרות). מוטורולה - לא פונקציה בכלל, אני בין הראשונים שקיבלו את בשורת הMP3 עם הE398, מכשיר כ"כ מחורבן, מערכת הפעלה איטית לא נוחה לשימוש, מכשיר מאוד מסורבל לתפעול, חוץ מזה שהסאונד טוב אין לו פלוסים של ממש.

הV3 הרגיל היה מכשיר שהציע גימיק עיצובי וזהו, הוא היה נחות מהE398 כי לא היה בו מקום לכרטיס הרחבה ועדיין מכרתי אותו ב99 ש"ח לחודש, כי אנשים קונים עיצוב. מפגרים.

סמסונג - ג'אנק, שוב בשורה עיצובית וזהו, תפעול מפגר, כל ניסיונות החיקוי של מערכת ההפעלה של נוקיה כשלו, שימו לב שמערכת ההפעלה של נוקיה סדרה 40 רצה כבר כמה שנים עם שינויים מינורים, החל מה6100 ועד ה6280 שם היא שאבה מסבר פונקציות ממערכת 60.

לי כרגע מונחים על השולחן מספר מכשירים שהבולטים שבהם : 6100, 6230I, 6600 ו6280.

אין מה לעשות, תמיד יהיה מי שיגיד שהסופרב עדיפה על מרצדס אבל מרצדס זאת מרצדס וסקודה זאת סקודה.

כשניהלתי מעבדה של חברה מסויימת שמתי לב שרוב התקלות בנוקיה נגרמו כתוצאה של נפילת המכשיר לרצפה, החלקים בנוקיה מונחים במעטפת ופשוט מוצמדים ללוח בסגירת המעטפת, דבר שמקל מאוד על הטכנאים, רוב הרכיבים שניזוקו היו חלקים שכאלה, שהספיק פשוט להחזיר אותם למקומם בכדי לפתור את הבעיה, בסמסונג ועם כל הכבוד למכשירי צדפה יש בעיות רבות עם הפלאט-כבל שיושב בציר של המכשיר, המון 944 סבלו מבעיות של צג חיצוני\מצלמה לא עובדים בגלל שחיקת הפלאט-כבל כתוצאה משימוש סביר.

האבק במסכי נוקיה זאת בעיה קטנה, תוציאו את הפנל תנקו את המסך וסגרתם את העניין.

ב6280 כבר עודכנה התוכנה , רוב הבעיות נפתרו, איכות המסך היא גבוהה, הספיקר חלש משל ה6230I, סביבת העבודה ניתנת להתאמה אישית עד לפרטים הקטנים מאוד, מבחינת תפעול זהו מכשיר מאוד נוח, עוד משהו שיש רק בנוקיה זה המעבר בין דור 3 לדור 2, ז"א אם אתם באיזור שאין כיסוי לדור 3 ואתם נגיד עם V3X אז המכשיר יורד לGPRS, עם ה6280 הוא יורד לEDGE וזה אומר מהירות העברת נתונים גבוהה יותר באיזורים ללא כיוסי לדור 3, מה גם שהפריסה לWCDMA באורנג' היא לא כזאת גדולה ולכן זה דבר שיש לקחת בחשבון.

שורה תחתונה, הV3X אומנם מציע נתונים טובים על הנייר אבל בשורה התחתונה ה6280 מציע יותר.

ולדבר על הV3 זה מיותר - כי זה מכשיר מפגר מאוד.

ב6280 אין בעיות של אבק בתוך המסך כי הפנל אינו נשלף, מערכת הסליידר של נוקיה מורכבת עם איקס מתכתי ומגנט, תזיזו SK ותזיזו 6280.

אחד המכשירים הטובים ביותר בשוק היום, ואם לא רוצים דור 3 אז ה6230I הוא מדהים, אני אישית משתמש בו כמכשיר ראשי.

היום ד"א מכרתי 2 ברזלים 6280 ב5.3K לבן אדם עם V3X. מה זה אומר?

haters will hate

פורסם
bmwמצטער לאכזב אותך..

סדרת 6100/3100

סובלת ממחלות קשות של כבה/נדלק,לא נדלק,RESET,צלצלן תקול ונפילות קליטה ועוד המון תופעות בשל הדבקת רכיבים במפעל בצורה לא איכותית.

6230 סבל בתחילת דרכו ממחלת לא נדלק(עד הופעת גרסא מתקנת)

שנתיים עם 6100- ללא שום תקלה.

מעבר לזה שהמכשיר נפל/חטף זבנגים/עבר חיים קשים במשך רוב הזמן ועדיין עובד.

חצי שנה עם 6230- ללא שום תקלה

6230I אצל חבר- ידוע על בהאיטיות בממשק. נוקיה לדעתי עשו סתם שטות שפשוט לקחו את ה-6230 הנהדר מטבעו ושיפרו אותו מבלי לשנות רכיבים פנימיים, והתוצאה כאמור ממשק איטי בהרבה מה-6230.

כל מכשיר לגופו. אני מכיר גם אנשים עם תקלות שציינת ב-6100 ואני מכיר גם כאלו שמתמשים כבר שנים במכשיר ללא תקלות.

סוני אריקסון שידרגו עצמם חזק לאחר המיזוג בינהם, אך עדיין אני מוצא את הממשק שלהם לא נוח כמו בנוקיה.

לגבי מוטורלה, כבר אמרתי- מצויינים כשלעצמם, אישית ל יכול לסבול את הממשק המעפן שלהם.

• תוכן חדש...