Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכתבה.

זה גם שהצלחתי להוציא מהנציגה בטלפון אחרי חקירה מעמיקה.

אתה משלם 29 ש"ח תשלום חודשי קבוע+12 ש"ח עבור שירותים+14 ש"ח עבור חבילת גלישה.

אתה לא יכול לוותר על עף אחד מהשירותים הנ"ל ואלה תשלומי חובה, ויוצא לך בסביבות ה 55 ש"ח בחודש.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לכתבה.

זה גם שהצלחתי להוציא מהנציגה בטלפון אחרי חקירה מעמיקה.

אתה משלם 29 ש"ח תשלום חודשי קבוע+12 ש"ח עבור שירותים+14 ש"ח עבור חבילת גלישה.

אתה לא יכול לוותר על עף אחד מהשירותים הנ"ל ואלה תשלומי חובה, ויוצא לך בסביבות ה 55 ש"ח בחודש.

למה תרמית?

בכל הפרסומים בטלביזיה ובעיתונות של המבצע הזה וגם בכל הפרסומים של מכשירי ושירותי הדור השלישי של אורנג' (גם של סלקום) מצויין שהכל בהצטרפות לתכנית בתשלום חודשי קבוע.

זה מתחלק כך:

תשלום חודשי על התכנית- הרוב המכריע של התכניות היום הן עם תשלום חודשי קבוע. תמורת תשלום זה מקבלים דקות פנאי/משפחה וכו'. זה המצב כבר קרוב לשנה בכל חברות הסלולר וזה לא קשור למכשיר כזה או אחר או למבצע מסויים. התשלום נע בין 12.9 ש"ח ל-9.9 ש"ח (סטודנטים, צעירים).

תשלום עבור חבילת גלישה במכשירי דור 3- המודל העסקי של אורנג' בנוי על סבסוד מכשירי הדור השלישי כאשר חלק מהחבילה היא אותה חבילת גלישה שעולה 14.9 ש"ח לחודש. תמורת החבילה הזאת מקבלים גלישה ב-WAP כמעט ללא הגבלה ושיחות וידאו במחיר שיחה רגילה.

כאמור, חייבים לקחת את החבילה הזאת. מי שלא רוצה שלא יקח מכשיר דור 3. זה המצב ברשת דור 3 של אורנג' מיום הקמתה, כלומר גם תשלום זה לא קשור למכשיר כזה או אחר או למבצע ספציפי.

תשלום עבור המכשיר- המכשיר במבצע של חצי מחיר מהמחיר הרגיל. זהו.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

זאת תרמית, כי לפי הכתבה הרבה מאוד אנשים לא יודעו על התשלומים הנוספים, ובנוסף לפי החוק, בפרסומים יש חובה לנקוט במחיר המלא של המוצר.

פורסם

זה קיים בכל הרשתות.

היום שידרגתי מV3 ל6103 לגברת נחמדה שלא הפסיקה לקלל את הV3, היא אמרה שהיא מצטערת שהיא שידרגה את ה3510 שלה לV3.

ובלי שום קשר, שורה תחתונה זה כמה כסף משלמים, ללקוחות שמדברים ויש פה כמה כאלה יוצא 2 מכשירי 6230 ב10 ש"ח במקרה של שדרוג.

עובדה במבצע החדש שיש בסלקום 1+1 אני מעיף כמויות, טלפון אחד שמדבר ומגיע למדרגת הזיכוי ואז המחיר הוא מחיר רצפה. יש תמיד אופציות, אני מוכר הרבה ברזלים וזה קטע שלא מובן לי כי אם החברה מוכנה לסבסד לך מכשיר אז תקח. בקיצור הכל חרא ומי שרוצה לחסוך כסף בסלקום שישלח ה"פ ואשמח לעזור לו. ואישפוז תקפיץ לי את הטלפון ואני אתקן לך אותו.

haters will hate

• תוכן חדש...