Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לתנור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם

לפני 5 וחצי שנים עברנו לבית חדש וכן קנינו תנור בילד-אין חדש, תוצרת Sawter, צרפת.

התנור בתור תנור מצוין רק שהוא עושה לנו צרות.

כבר פעמיים התקלקל ותוקן בעלות של 2000 ש"ח, ועכשיו שוב התקלקל. התנור עצמו עלה לנו 4500 וכבר לא משתלם לתקן שוב. הוא עם 3 שכבות זכוכית לא זוכר כמה תכניות, אבל יש לו ניקוי עצמי שזה הכי חשוב.

אנחנו צריכים המלצה לתנור טוב ושיחזיק מעמד הרבה שנים, ואם אפשר שתקופת האחריות שלו תהיה כמה שיותר ארוכה.

איזה חברות טובות או דגמים ספציפיים מומלצים, מה לגביי בוש, באוקנכט, דה-דירטיש, דה-לונגי...?

בתודה,

איתמר ג'ורג'.

פורסם

לי יש תנור של אמנה, מחזיק מעמד טוב כבר כמה שנים...

אחת, ביגלל שהוא מכני, אין לו מחשב ואין לו את הפאשרות לתכנת אותו (למשל יש תנורים שאפשר להגיד שלה שיחממו ב X מעלות, ואחרי כמה זמן יפעילו את הגריל, ואחרי כמה זמן יורידו את הטמפ' ל 50 מעלות כדי לישמור על החום)...

שתיים, בגלל שהוא סגול...;)

לאמא של אישתי יש אחד שכזה, והיא מישתמשת בו הרבה... אני אבדוק איזו פירמה הוא...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

דה דיטריש יותר ממומלץ - יקרים מאוד, אבל אמינים מאוד.

לכל הקרובים שלי יש כאלה, ומחזיקים יופי מעל 9 שנים אפילו.

פורסם

לנו יש תנור של רוסיאר.. תנור מעולה.. מתחמםן מהר (אני חשבתי שהוא צרפתי.. אולי הוא מרוקאי? :roll:)

אמין במיוחד.. אצלנו כבר 10 שנים, ובסה"כ הוחלפו לו הגומיות אטימה לפני כשנה..

בסה"כ מרוצים מאוד :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...