Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

יצא לי כבר מס' פעמים להוריד דיסק מוזיקה בפורמט של ISO. הבנתי שזה בעצם סוג של כיווץ וחיסכון במקום לדיסקים שרוצים שיהיו באיכות lossless - ללא פגיעה באיכות הצליל כמו MP3.

מישהו יודע איך פותחים את ה ISO הזה? נרו ו ISOBUSTER לא מצליחים.

ממה שהבנתי זה לא קובץ ISO כמו של משחקים...

תודה,

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ארז, כשמדובר בקבצי מוזיקה (דיסק אודיו, לא נתונים), לא נכון לפתוח בעזרת תוכנות כאלה.

וזה מכיוון שאתה תקבל רק קבצי CDA (אודיו), שאתה לא יכול להפעיל.

בעזרת התוכנות האלה אתה עושה אמולציה (Emolution), ובעזרת זה אתה הופך את הקובץ לדיסק אמיתי לכל דבר.

פורסם

לפי מה שאני הבנתי, הוא ביקש לפתוח, ולא לצרוב - בגלל זה המלצתי על אחת התוכנות.

במידה ומדובר ברצון לצרוב, אז צריך להשתמש בתוכנות אלה.

פורסם

וולוו, גם כדי לפתוח אותם בתור CDA שישתמש בMAGICISO, אין שום בעיה לשמוע אותם בתור CDA בWINAMP, הוא נועד לזה.

פורסם
ISO זהו סוג קובץ שנקרא IMAGE, את הIMAGE צורבים AS IS על הדיסק.

זהו, זאת בדיוק הבעייה.

הוא כביכול צורב אותו עם נרו, אבל אין על הדיסק כלום.

כבר קרה לי עם שני קבצי ISO שונים.

איך בדמון טולס עושים אמיוליישן? אם אני טוען את ה ISO לכונן הוירטואלי הווינדוס אומר לי שהוא לא מסוגל לפתוח אותו.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר, איפשרת כונן וירטואלי?

אם כן, אתה צריך ללכת לאייקון שבצד ליד השעון, קליק ימני ולעשות שם Mount לקובץ.

זה לא עובד?!

פורסם

שלילי... הקובץ כביכול "נטען" לכונן הוירטואלי אבל ווינדוס לא מזהה אותו כדיסק מוזיקה או משהו דומה...

איתמר.

פורסם

אולי תנסה את אלכוהול?

תנסה לאפשר שם כונן, ותעשה קליק ימני במחשב שלי על הכונן החדש, תעשה Mount לקובץ הזה.

אולי ככה זה יעבוד.

פורסם

הורדת את הקובץ מאי מיול?

אם כן, תעשה בדיוק ככה: אבל בדיוק!

שנה את סיומת הקובץ מISO ל-AVI ותפעיל את הקובץ במצב הזה, עם מדיה פלייר.

פורסם
זהו, זאת בדיוק הבעייה.

הוא כביכול צורב אותו עם נרו, אבל אין על הדיסק כלום.

כבר קרה לי עם שני קבצי ISO שונים.

איך בדמון טולס עושים אמיוליישן? אם אני טוען את ה ISO לכונן הוירטואלי הווינדוס אומר לי שהוא לא מסוגל לפתוח אותו.

1.מאיפה יש לך קובץ ISO של מוזיקה,אני מחפש בנרות.

2.איך אתה צורב את הקובץ בנרו?יש שם אופציה לצריבת IMAGE.

זה צריך לעבוד עם הקובץ תקין.

ISOBUSTER פותח ISO אבל חבל להרוס את המוזיקה

אייל

פורסם

ניסיתי את כל הסיומות האפשריות של הקבצים - שום דבר לא פותח אותו.

אפילו הקרבתי דיסק ריק בשבילו וצרבתי אותו - אבל אחרי הצריבה המחשב מזהה אותו כדיסק ריק עם רק 208 מגה פנויים.

אין לי שמץ של מושג מה זה. כבר קרה לי בעבר עם עוד קבצים (ז"א שזה לא קובץ פגום)

מה עושים???

אגב, הקובץ שהורדתי הוא דיסק בדיקה לכיוון מקצועי של מערכות סטריאו לרכב.

• תוכן חדש...