Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי לקח לבדיקה ביום חמישי האחרון אופל אסטרה 2001 דיזל אוטו' דגם CD,

הבוחן טוען שראה את הנורה של הגיר דולקה (כמו סימן קריאה עם גלגל שיניים מסביבו - ליד הנורית S שבאופל למי שמכיר).

השניים פנו למוסך UMI בבאר שבע שטענו כי הנורה לא דולקת וכי המחשב מחזיר כי הגיר תקין לחלוטין.

חבר שלי לא שלם עם ההחלטה והוא ממש רוצה את האוטו - שאותו הוא הולך לקחת ביום ראשון - אז הייתי שמח שתעזרו לי למצוא מכון גירים באזור ב"ש, אשקלון אשדוד ואפילו ת"א - מישהו מקצוען באמת שיאמת שהגיר אכן תקין.

אנא עזרו לי כמה שיותר מהר-

תודה מראש@!

פורסם

המקום בשבילך הוא (כפי שרפי לין ציין בשרשור אחד)

כפי שכתב דני, פנה אל "נ. איל ושות' מעבדת רכב ממוחשב" שברח' המתכת 26 א.ת צפוני אשדוד,

טל' 08-8604615 או 057-7575544 ובקש את איל שהנו גם חבר פורום זה ואתרו הנו

http://vehicle-lab.net

הוא גם מומחה למחשבי רכב, וגם יש לו התמחות ספציפית ברכבי אופל.

אני מאמין שחווי התקלה אמיתי - והוא גם יתאר אותה וידע לתקן.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מה הוא בדיוק מצא באוטו הזה????

למכור אותו לא יהיה קל

מכיוון שלא זה הפורום בעניינים כאלה , אתאפק ולא אוסיף.

הרשום לעיל הוא דעתי האישית בלבד!!

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

האם יש מתג של מצב נסיעה בשלג SNOW? (האות S מרמזת). יתכן והוא מופעל ולכן דולקת נורה זאת.

מה צבע הנורה, כתום או אדום?.

מצב "שלג" גורם לכך שהמכונית מתחילה לנסוע מהילוך 2 והלאה וזאת כדי למנוע את מלוא הכח לגלגלי המכונית, בהתחלת הנסיעה, דבר הגורם להחלקתם בשלג ("פרפור").

אני כותב ושואל מבלי להכיר את מכוניות אופל ותיבת ההילוכים האוטומטית שלהן.

בברכה - רפי לין :-D

• תוכן חדש...