Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם בדקתי את התנגדות חוטי הצתה בפיאט אונו 1.4 הזרקה חד-נקודתית של אחותי רציני לשאול אותכם האם זה נורמלי או דורש החלפה?

שמתי את הרב-מודד על מתח חילופין ועל התנגדות של 20K להלן הנתונים שקיבלתי:

חוט הצתה מספר 1(הכי קרוב למפלג) 0.40 אום חוט מספר 2 היה עם 0.51 אום,

חוט מספר 3 היה עם התנגדות של 0.75 אום וחוט הצתה מספר 4 היה עם התנגדות של 0.85 אום.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
שלום לכם בדקתי את התנגדות חוטי הצתה בפיאט אונו 1.4 הזרקה חד-נקודתית של אחותי רציני לשאול אותכם האם זה נורמלי או דורש החלפה?

שמתי את הרב-מודד על מתח חילופין ועל התנגדות של 20K להלן הנתונים שקיבלתי:

חוט הצתה מספר 1(הכי קרוב למפלג) 0.40 אום חוט מספר 2 היה עם 0.51 אום,

חוט מספר 3 היה עם התנגדות של 0.75 אום וחוט הצתה מספר 4 היה עם התנגדות של 0.85 אום.

בסקלה הזו זה כנראה קילו אוהם ולא אוהמים...ואם זה KOHM

ז"א 4K 5K 7.5K 8.5K וזה בסדר גמור

שמתי לא מזמן חוטי ברו עם התנגדות דומה. זה גם שומר על מודול ההצתה

להיזהר מוטי BS (ביתן ספרק) עם התנגדות גדולה . זה פוגע בביצועים.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

אני רכשתי חוטי סיליקון של BS,(כן יש דבר כזה) ,קיצרתי אותם בעצמי ומדדתי התנגדות של 5K בכולם,ואצלי הכל בסדר גמור עד 6500 סל"ד טפו טפו טפו.

פורסם

איך מבצעים את הבדיקת התנגדות?

האם מצד אחד לשני? ואז לעשות כל 30 ס"מ התנגדות של 0.3 אום?

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

את הבדיקה אכן מבצעים מצד אחד לצד שני, לא משנה אם הרב מודד מכוון לזרם ישר או חילופין לצורך הבדיקה.

מומלץ לבדוק מה צריכה להיות התנגדות החוטים לפי הוראות היצרן (היינס יכול לעזור) כי החוטים ביחד עם הפלאגים פועלים כמעין סוג של מנחה גלים והתנגדות לא טובה עלולה באמת להרוס את מודול ההצתה (ע"י החזרות של הגלים - פולסים קצרים של מתח גבוה במקרה שלנו - בחזרה למודול)

פורסם
אני קרציה :-)

זה משנה אם החוטי הצתה חמים או קרים?

תודה רן.

כדאי שיהיו קרים..אבל זה לא משנה

סך הכל הקבל הוא נגד...אז זו בדיקת התנגדות פשוטה...

מאחר ובהיינס (ספר גרוע לדעתי ..) אין מידע על ההתנגדות לאונו , קניתי חוטים של יצרן מעולה BERU

ושם ההתנגדות הייתה בערך רבע מהזבל של ביתן ספרק.

אני ממליץ לקנות או פיאט מקורי או משהו טוב כמו ברו. נקודה.

פורסם
צריכה להיות התנגדות החוטים לפי הוראות היצרן (היינס יכול לעזור)

האם תוכל לעזור למצוא נתונים אלו כדי שאני ידע עם זה תקין?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

מצטער אבל אין לי ספר היינס לפיאט אונו (יש לי פיג'ו 306).

באופן כללי יש הבדל בהתנגדות כתלות בחום של המוליך וזו אחת הסיבות לבחירת החומר שממנו החוטים עשויים (פחם אם אני לא טועהת שהתנדגותו בסגולית קטנה עם עליית הטמפרטורה) , אם אני לא טועה אנורים לבדוק כשהמנוע קר (ולכן גם החוטים)

נסה לשאול בפורום של מועדון פיאט ישראל .

פורסם
מצטער אבל אין לי ספר היינס לפיאט אונו (יש לי פיג'ו 306).

באופן כללי יש הבדל בהתנגדות כתלות בחום של המוליך וזו אחת הסיבות לבחירת החומר שממנו החוטים עשויים (פחם אם אני לא טועהת שהתנדגותו בסגולית קטנה עם עליית הטמפרטורה) , אם אני לא טועה אנורים לבדוק כשהמנוע קר (ולכן גם החוטים)

חברים יקרים

כתבתי כבר שבהיינס אין מידע....אני בעל אונו שהיה בבעיה הזו

בברו שקניתי ההתנגדות היא 2, 4 ,6,8 קילו אוהם. (בהתאמה) ערכה C31 של ברו.

האוטו נוסע מצויין.

בדוק אם ההתנגדויות הם באזור הזה.

פורסם

שאלתי הם לא עונים לי כבר 3 יום על השאלה

פורסם

למה אתה ממשיך לשאול את השאלה? מישהו אמר ה שלא משנה באיזה תמדוד זה יראה אותה תוצאה.

• תוכן חדש...