Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,ברשותי הד יוניט קלריון 656 מערכת קומפוננט פולס ו6X9 של מאק אודיו אולימפיק גולד,ברצוני להתאם מגבר בסכום של 1000 שקל,חוץ מצ'ינג פונג פונג(משו סיני לא מוכר) לא מצאתי רבים במחיר הזה,אשמח לקבל את דעתכם

פורסם

היות ואתה מעלה את השאלה בפורום אז אני אמליץ לך על מה שמצעים פה לרוב הח'ברה עם תקציב כשלך וזה או JBL GTO או אינפנטי התואם לו מבחינת הספקים ושניהם נמכרים בדיוטי פרי ונותנים יחס טוב של עלות\תועלת (RMS 75*4 )אם אני לא טועה...

אם אתה מעוניין להביא מגבר חזק יותר הייתי ממליץ לך על משומש,אך אין דגם ספציפי אלא פשוט לעשות סבב קטן בחניות או לחפש במדור יש שניה ולמצוא משהוא שמוצא חן בעייך מבחינת הספק ומצב המגבר בתקציב שלך.

אריק

פורסם

תוסיף 200 שקל ותוכל לקנות את הגיביאל בארץ חדש עם אחריות

לגבי האיניפינטי הרבה מאוד מתקינים אמרו לי שהמגבר מתחמם ואנשים חוזרים עם תלונות.

ושאני אומר הרבה .. אז הרבה

לפני שקניתי תמגבר התקשרתי וביררתי לגבי המגברים גיביאל ואינפינטי (מחירים) ביותר מ20 חנויות באזור המרכז.

פורסם

"מתקינים" בד"כ דוחפים את המוצרים שהם יכולים להרוויח עליהם הכי הרבה. מאחר והמדובר במגבר מאוד נפוץ עם תחרות רבה על המחיר שבו הוא נמכר מתקין ממוצע לא ירוויח עליו הרבה כסף.

בדיוק מהסיבה הזו צצות כל מיני אגדות אורבניות מפיהם של המתקינים שמנסים למכור מוצרים אחרים עליהם יוכלו להרוויח יותר.

אתה תראה שבחלק מהחנויות ידחפו לך מוצרים ש- SQ מייבבאת במקומות אחרים מוצרים של ניפאן ובחניות אחרות מוצרים של אפריל... כל החניות הללו הם עסקים שצריכים להצדיק את עצמם באופן כלכלי ומכל מיני סיבות ותמריצים יהיה כדאי לעסק מסויים למכור יותר מוצרים של יבואן X או יבואן Y.

חשוב לשמוע מהם הטיעונים הרלוונטיים, אם יש כאלה בכלל, של המתקין. התשובה ש הJBL/אינפיניטי "מתחמם" לא נשמעת לי רצינית. מוכרים כמות רבה מאוד של מגברים כאלה בעולם והם מיוצרים ע"י חברה שחייבת לשמור על המוניטין שלה. אם אכן היתה כזו בעיה, ממזמן כבר היה מתבצע RECALL או מועבר פיתוי עקב תביעות של לקוחות. על בעיות קטנות מאלה תבעו ואף קיבלו פיצוי משתמשי הדורות הראשוני של האייפוד אז בקיצור... די לאכול שטויות של מתקינים.

באיזור ה1,000 שקל בארץ היתי קונה מגברים של MAC-AUDIO או מגנט. אם יש לך גישה לדיוטי פרי אז המגברים שנמכרים שם ב200 דולר אם זה הJBL/אינפיניטי או האוריון יהיו קניה טובה גם כן.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

אם אתה חושב שאתה יכול להגביר את האחוריים האלה בתקציב של 1000 ש"ח אתה טועה...

יושבים לך 2 סאבים על על המגש...כל אחד בהספק של 200RMS.

חבל יהיה לקנות מגבר שלא ינצל לך אותם כמו שצריך...אני במקומך הייתי חוסך ומשקיע במשהו יותר רציני.

דולפינים יש בנשיונל ג'יאוגרפיק - לי יש אלפיין (RST)

היה לי סיוט היום בלילה - חלמתי שהמגברים שלי נכנסים למצב הגנה!!

פורסם
אם אתה חושב שאתה יכול להגביר את האחוריים האלה בתקציב של 1000 ש"ח אתה טועה...

יושבים לך 2 סאבים על על המגש...כל אחד בהספק של 200RMS.

חבל יהיה לקנות מגבר שלא ינצל לך אותם כמו שצריך...אני במקומך הייתי חוסך ומשקיע במשהו יותר רציני.

oogee

יש משהו בדברים שלך

רק תן לי להוסיף תיקון קטנטן

זה לא גיביאל ואינפינטי אלה רק אינפינטי

בכל מקרה אין לי חוות דעת אישית, מעולם לא התנסיתי עם המגבר או אפילו ראיתי אותו מותקן

אני לא רוצה להטעות וגם לא לסתור.

בכל מקרה, מחזק את המלצתי על הגיביאל.

ודרך אגב האחוריים שלך מאוד נצילים הם יוכלו לעבוד יפה מאוד עם מגבר בהספק דומה לגיביאל מגנט וכו ...

פורסם

זה לא גיביאל ואינפינטי אלה רק אינפינטי

לא כתבת על איזה אינפיניטי מדובר, אם מדובר באח התאום של ה75.4 אז כל הטענות של המתקינים ממש ממש מצחיקות.

אין שום הבדל בינהם...

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

• תוכן חדש...