Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה,

אני עדין זקוק לכל עזרה שאתם יכולים לתת לי, אני מצטער על ההקפצה החוזרת אבל אני גל ואני מחפש טרנספורטר BUS בין השנים 1972 ל 1979.

שוב תודה

גל

• תגובות 188
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תתחיל לאסוף המון סבלנות וכוח ויכוח , מעט קשרים ועוד סבלנות - בסוף תמצא !

או שלא...

(רבים וטובים התייאשו)

אבל רגע לפני הייאוש - שים לב:

http://www.thesamba.com/vw/classifieds/cat.php?id=7

אסף.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תודה לכול העוזרים, אבל בנתיים אני עדיין מחפש, סורי על הנדנוד אבל אני עדיין מחפש BUS 1972-1979 כל עזרה תתקבל בברכה,

בתודה ושבוע טוב,

גל

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכולם

דבר ראשון תודה לכל העוזרים בחיפוש, שמי גל ואני עדיין מחפש טרנספורטר bus בין השנים 1972 ל 1979 למטרת שיפוץ. (לא דאבל קבינה). כך שאם מישהו נתקל באחד מהיצורים השמיימיים והנדירים האלו אני אשמח לדעת על כך

כל עזרה תתקבל בברכח

תודה,

גל

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם,

תודה לכל העוזרים, שוב גל - ההוא שמחפש טרנספורטר 1972 - 1979 BUS עדיף עם חלונות.

אם מישהוא מכיר רואה נתקל......באחד כזה שיצור איתי קשר בפרטי.

תודה לכולם,

גל

פורסם

קוראים לו סמי והוא חבר של מורדכי.

למכירה 21000 במצבו הוא.

שנת 79 יד שלישית. היה של שכן שלי רשום על שמי נקנה לפני חודשיים .. טייפ4 מנוע 2000 סמק עם 76 אלף קילומטר מקוריים. עד כאן הדברים הטובים...

האוטו לא נסע כ3 שנים אבל מניע

עבר פחחות ברמה בינונית מינוס. כיום התפתחה חלודה רצינית במקום אחד ספציפי מסגרת חלון נהג.שאר האוטו עבר תיקון בטלאים שוב ברמה בינונית מינוס. לקונה המאושר מובטח לכשיהיה לאוטו טסט ובמצב נסיעה תיקון החלק הבעייתי הזה במוסך פחחות על חשבוני. כסא נהג קרוע. פאנלים ל2 הדלתות חסרים. אבל ברשותי דוגמאות. ידית וינקר לא תקינה עשו שם בעבר כפתור לאיתותים. האוטו זקוק לישור קו אפשרי בהחלט ובעלות סבירה בהחלט לדעתי . כמו גם האוטו עם בסיס מצוין לשיפוץ והן לנסיעה יום יומית במצבו הוא.האוטו סגור ללא חלונות. באפשרותך להתקין כאלו במידה ותרצה.רצפת האוטו במצב מצוין

DSC004.jpg

DSC0047.jpg

לו הכלבים יכלו לדבר סיפוריהם הלא מתוחכמים היו מעצבים מחדש את טרגדית המין האנושי

• 3 חודשים מאוחר יותר...
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכולם,

לא מתייאש, לא מתבאס אבל עדיין מחפש - תודה לכל העוזרים

כן כן כן נחשתם נכון שוב גל - ההוא שמחפש טרנספורטר 1972 - 1979 BUS עדיף עם חלונות.

ההוא שמחייה כל פעם את השירשור הזה מחדש......אם מישהוא מכיר רואה נתקל......באחד כזה שיצור איתי קשר בפרטי.

תודה לכולם,

גל

פורסם

גל , אם אתה מחפש באס ב״זול״ אז אני מצטער להגיד לך שתמשיך לחפש לעד.

ישנם באסים ביד 2 משופצים ברמה כזו או אחרת.

במידה ותמצא באס לפני שיפוץ, נניח כמו של קובי שפירסם המחיר יהיה גבוה יחסית. ואם תחליט לשפץ ( ואני מניח שתעשה זאת) המחיר יעבור את המחיר שתקנה ביד 2 משופץ.

אני לא רוצה לחרב לך את התקווה אבל כשאני חיפשתי לפני תחילת ״קדחת הבאסים״ , המחירים היו סבירים ובכמה אלפים בודדים יכולת לקנות. היום המצב שונה הביקוש גבוה והעצה...

בהצלחה בכל מקרה

רפי באס

• תוכן חדש...