Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פלאפון מארה"ב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה שהמכשיר שלי התפחלץ מהנפילה האחרונה, יש לאמא שלי חברה בארה"ב בברוקלין והיא חוזרת בקרוב לארץ, יש המלצה למכשיר סבבה שיתאים לי לרשת אורנג' סביבות 100 דולר?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לא בטוח שאני אקבל גם ככה, אני רק בודק למקרה שהיא יכולה להביא לי בכלל

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

התדרים בארה"ב שונים מהתדרים בישראל.

באורנג' משתמשים ב900 \ 1800 או 1900 לא זוכר איזה מהם, אם אני לא טועה בארה"ב התדרים שונים מאשר בישראל. בקש ממנה מכשיר Tri band כלומר שתומך בכל 3 התדרים.

מה זה אומר מכשיר סבבה? מה אתה מחפש בו? סוללה חזקה? איכות שמיעה ועמידות לנפילות? או מצלמה ושאר ג'אדג'טים?

ROOONEEYY

פורסם

חפש נוקיה 7650

מכשיר מדהים

נראה כמו שלט של מזגן

נמכר במחירי זנות.

או לחלופין - פנסוניק G55

צעצוע חמוד

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

לך על הG55, פלאפון פשוט מעולה. אמנם מסך לא צבעוני, אבל סוללה שמחזיקה 10 יום (בדוק, זה באמת 10 יום), ואיכות שמיעה מעולה. החסרון הוא שהוא לא כל כך עמיד לנפילות, אבל היתרון הוא שהוא פלאפון מאוד מיוחד. הוא אמור לעלות בסביבות ה100 דולר, אפילו פחות.

ROOONEEYY

• תוכן חדש...