Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות כיסויים לרכב מכיוון שבריפודים המקוריים כבר לגמרי בלויים ואפילו קרועים

בקיצור. חשבתי ללכת לאוטו דיפו ולקנות שם איזה כיסויים בסביבות ה350 ש"ח

השאלה שלי היא בנוגע להרכבה

האם כדי להרכיב לבד?

האם הם מרכיבים לך את זה באוטו דיפו?

האם זה נראה ותופס טוב כיסויים לרכב?

תודה.

פורסם

אני הרכבתי לבד אך זה יקח לך כמה שעות טובות כדי שהכל יראה יפה ויהיה מתוח טוב על המושב.

באוטו דיפו שגם קניתי שם כיסוי ב375 ש''ח לא מתקינים לך אותו.

נראה טוב ותופס טוב כמעט לכל מושב.

פורסם

אהלן.

לפני שאתה רוכש, בדוק אם מותקנים ברכבך כריות אויר בכיסאות, אם כן, אסור בתכלית האיסור להרכיב כיסויים.

שנית, 375 ש"ח זה יקר מאוד. תחפש בחנויות לטיפוח הרכב. אני קניתי סט גופיות+כיסויים למשענת ראש ב- 200 ש"ח. אגב, הרכבתי לבד, אין כל בעייה.

איתמר ג'ורג'.

פורסם

"ההתקנה" פשוטה ביתר ובאמת חבל לשלם לבעל מקצוע על העבודה.

מבחינת מחירים תלוי איזה כיסויים אתה מעוניין לרכוש, ישנם מגוון של סוגים, כאשר הפשוטים ביותר עלוים כמו שקודמי אמרו בסביבות ה 200 ש"ח, והכיסויים האכותיים יותר יעלו קצת יותר.

אלו הכיסויים שהרכבתי ברכב שלי לפני מספר שבועות, הכיסויים פשוטים ביותרולדעתי לא יחזיקו מעמד זמן רב.

ל'

IMG_0449 (Medium).JPG

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יש כ"כ הרבה סוגי כיסויים שהמחיר בא לידי ביטוי בעובי הריפוד...

לסיריון קניתי כיסויים ב119 ש"ח, כיסויים מלאים + משענות ראש ומושב אחורי מפוצל.

אבל מראש ידעתי שאני קונה משהו פשוט ודק.

הרכבה לבד בפחות משעה, מושב אחורי זה מאוד פשוט כי אתה מוציא את כל המושב החוצה, מלפנים זה מתלבש כמו חולצה ויש רק לבצע מתיחה טובה.

haters will hate

פורסם

לפחות כאשר אני קניתי לפני כשבועיים (שבוע לפני גל התקלות המעניינות שפקד אותי) היה באוט דיפו "מבצע"-

את הכיסויים שלי קניתי בכ 70-80 ש"ח פחות ממחירם הקודם והם יושבים לא רע בכלל

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

הכיסויים ב 70-80 ש"ח הם עבור המושבים הקדמיים בלבד?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

120 ש"ח באוטו דיפו- סט שלם (לא גופיות)+משענות ראש +4 שטיחוני בד

ההתקנה פשוטה מאוד (כמו שכתב בנצי) ובקשר לאיכות ולעובי: איכות ירודה ודק מאוד, א ב ל

תעשה את החישוב: אם תקנה אחד כזה כל שנה נניח, וכיסוי יקר מחזיק לשנתיים, אז אתה מגוון יותר...

ז"א לפי דעתי עדיף לקנות זול ולהחליף יחסית מהר מאשר להשקיע סכום רציני יותר ולהשאיר לכמה שנים. כך גם לא ממש יכאב לך אם יתלכלך או יקרע- פשות תקנה חדש ותרענן את האוטו.

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

פורסם

את שלי קניתי ב-80 ש"ח בהום סנטר, גופיות למושבים הקידמיים בלבד, מחזיקים כבר שנתיים.. האיכות אכן לא מדהימה אבל המחיר זול מאוד. ההתקנה לקחה כ-20 דקות, פשוט מאוד.

פורסם

התקנה ? בערך חצי שעה

לא משהו להסתבך

זה רק מתיחות פה ושם

מאחורה ממש אין בעיה

מקדימה אתה מלביש את זה מותח טוב טוב ולמטה מחבר בין החוטים

אני קניתי כיסוייםם ב50 שקל - באמת שהכיסויים הכי יפים שיצא לי לראות

צבעים שחור ואפור

הכיוסיים לכל המושבים ואפילו למשענות ראש, ולא גופיות !

מאוד איכותיים, חשבתי שיבוא לי משהו שאחרי יומיים יקרע

אבל הם כבר חודשיים מורכבים לא זזו מהתנוחה הראשונה שהרכבתי אותם

לא נדבק אליהם לכלוך או משהו אחר

הכיסויים של לואיס רויאל קניתי אותם במצבע מהחוברת של מאסטר קארד.

• תוכן חדש...