מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם קישורים ללוחות מכירה אחרים.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
-
"פעמיים וחצי מעל המחירון. נא לא לזיין את השכל, מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח שלא יתקשר. לרציניים בלבד".
איך זה? כיף, אה?
מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא?
מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.
חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.
החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X". - מס' טלפון יש לפרסם בשני אופנים - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה.
- לכל רכב למכירה, מודעה אחת בלבד בשרשור אחד בלבד. כפל הודעות (שלא לדבר על יותר) יגרור מחיקת כל שרשורי המכירה של המפרסם!
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
21,583 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למיכרה 1) הגה ספורט 32 מ"מ של חברת MOMO + מתאם להגה לסיוויק 92/95 או מתאם לפיאט בראבו 700 שח http://2pic.co.il/photos/892_2955cfabe8.jpg http://2pic.co.il/photos/892_4c63beea57.jp 2) סקאלה מוארת צבע כחול אדום וקצת לבן וורוד (לפי דעתי היא מאירה חלש מדיי אני לא אוהב) (אין לי מושג עם זה בעיה או שזה ככה) אפשר לבוא ליראות זה מורכב על הרכב 250 שח אוטומט וידני כאחד יש לך גם של אוטומט וגם של ידני הסקאלה עצמה ביום מאוד יפה היא בולטת בצבע כסוף עדין http://2pic.co.il/photos/892_d6b93abb1f.jpg 0528880603 נדב (באבי) נמצא בת"א ובצפון
הודעה אחרונה מאת BABI_G, -
- 0 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שנת 2003, יד ראשונה. מנוע 1500, דגם T-SPORT, 148000 ק"מ רכב במצב מצויין. מטופל אך ורק במוסך מורשה (ראלקס אשדוד), ישנם כל הרישומים, ספר רכב + קבלות + רישום במחשב המוסך. מצבר באחריות + צמיגים חדשים. טסט בחודש 05. ללא תאונות. שריטות קלות בלבד (רכב מעולם לא היה במוסך פחחות). רכב מיד ראשונה, נהג יחיד (חמי ) + אני נוהג בחודשיים אחרונים. מקורית לחלוטין! ללא כל תוספת לא מפעלית (לא צ'יפים, לא פילטרים, לא אגזוזים). עיקר הנסיעות: אשקלון - צאלים או אשקלון - צריפין. מחיר: 70000 ש"ח, סופי ליצור קשר: 052-8209410, מקס. נ.ב. נראה לי כתבתי הכל. בבקשה לא להתקשר סתם!
הודעה אחרונה מאת max, -
- 0 תגובות
- 896 צפיות
1600 אוטומט 96' יד 4 בבעלות אמא שלי 3 שנים ונמכר עקב קניית רכב חדש מהחברה . מצב מצוין מכני וחיצוני גיר חדש עדיין באחריות טסט עד נוב' ללא תאונות או מכות בכלל! הק"מ נעצר לפני חצי שנה ב99999 אין לי מושג למה ,עכשיו יש לו בערך 105,000 ק"מ חוץ מזה הגג מכסה מנוע ובג'ז נצבע עקב צבע דהוי ומקולף צילמתי את הרכב לפני הצביעה כדי להוכיח שלא עבר תאונה (כל החלונות ברכב מקוריים עם הסמל של רנו) הדגם הזה מגיע עם ח"ח ,נ"מ,מ"ח,abs ,שתי כריות אויר ,פנסי ערפל,מערכת פיוניר . רכב מאוד מאוד שמור נוסע כמו חדש . רוב הפרטים רשומים פה אז להתקשר רק בשביל לתאם פגישה או בדיקה . מחירון 21,000 מחיר נדרש 19,000 אני מהקריות 0546313698 מטי
הודעה אחרונה מאת FIAT-HGT, -
- 0 תגובות
- 805 צפיות
למכירה פורד סיירה שנת 88 מנוע 1800 ידני לחלקים בלבד 0546467636
הודעה אחרונה מאת prigat_a, -
- 0 תגובות
- 726 צפיות
למכירה פורד אסקורד שנת 90 מנוע אחרי שיפוץ כללי כולל גם בגיר אחרי שיפוץ (ראש מנוע,מרים היד"ר, משאב" מים,טימנג ציריות,הרשימה לא תיגמר . זה היה מין פרוייקט קטן במוסך שלנו) הבעיה שאחרי השיפוץ לא נישאר כסף לטסט ולכן הרכב למכירה בלי טסט מחיר ממש גמיש בפרטי או: 0576320807 זמין הכול שעה
הודעה אחרונה מאת alexwrx, -
- 0 תגובות
- 840 צפיות
למכירה אאודי 80 שנת 86 אוטומטית. לחלקים או לנסיעה. לרכב יש טסט לשלושה חודשים. ברכב הורכב רדיאטור חדש לפני כשלושה חודשים. יש חלונות חשמל ונעילה מרכזית. לפרטים להשאיר ה"פ.
הודעה אחרונה מאת yuraskor, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
החלטתי למכור את הפלאגים לאחר שגיליתי שהפלאגים שמורכבים ברכב שלי (PFR6Q) יכולים להספיק לעוד 40 אלף. הפלאגים הנ"ל הם המקוריים והמומלצים ע"י היצרן לרכבים עם המנוע של ה-1.8T. הם מספיקים ל-60 אלף ק"מ. המחיר הוא 300 שקל (לא שקל פחות !) חדשים עלו לי 350 שקל מהזמנה. כך שהפסדתי עליהם בכל מקרה הפלאגים חדשים מעולם לא נעשה בהם שימוש והם בקופסה המקורית. אני מאיזור קסריה - למעוניינים - 052-4469421. לינק ליצרן
הודעה אחרונה מאת איביטורבו, -
- 0 תגובות
- 787 צפיות
שלום לכולם ולחובבי המיני בפרט לאחר עשית סדר אצלי החלטתי למכור כמה חלקים שיש לי למיני להלן הרשימה , ומספרי הקודים לפי האתר www.minimania.com לכל מי שרוצה לראות הסבר מוזמן להכנס לאתר ולקרוא בצורה פשוטה מה כל חלק וחלק עושה . Supeflow oil pump הקוד שלה C-AEG412 או AHU1048 Duplex Chain and gear set Lightended הקוד הוא C-AJJ3324 Hi Low Kit הקוד הוא : C-STR644 Front Wheel Bearing Kit קוד GHB143 החלקים חדשים וארוזים , לא היה בהם שום שימוש ובמחירים סבירים כמו כן מצורפות תמונות החלקים מהאתר minimania.com ניתן להשיג אותי בטלפונים 052-2828563 04-6400950 לשאלות נוספות אשמח לענות מינימן
הודעה אחרונה מאת מינימן, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
1) בהזדמנות - 4 ג'נטיים מקוריים משומשים במצב מצויין ( ללא מכות ושריטות) מסאאב SE900 קבריולט1998 כולל 4 צמיגי MICHELIN PILOT במידה 205/60-16 מצב צמיגים: 2 מצויין, 2 בינוני. מחיר 2900 ש"ח לכל הסט !!! (צמיג חדש כ 700ש"ח, ג'אנט חדש בחו"ל מעל 250$). 2) הגה ספורט (3זרועות) משומש מצופה עור + AIRBAG מקורי תואם של סאאב 900 מודל 1996 במצב כמו חדש - ללא שפשופים, שריטות או יובש. מחיר 2000 ש"ח (בחברה מעל 10,000 ש"ח). לפרטים נוספים - אדריאן 052-2894476
הודעה אחרונה מאת AdrianI, -
- 2 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אוקיי, נשארו לי עוד דברים מרכב ששטחתי בעבר, יש תמונות, כל החלקים שיש לי מפורטים כאן ומצולמים בתמונות. 1. דלתות ימין/שמאל - מרכב קופה (ניתן לרכוש רק פסי קישוט/חלונות/מראה ימין). 2. דלת תא מטען, הסמל הוחלק. 3. גג של דגם BAUR, 2 החלקים. 4. ידיות ל2 הדלתות פנימי. 5. סוככי שמש 2 הצדדים. 6. פנס אחורי צד שמאל מצב טוב (עם בית נורות). 7. בית נורות אחורי צד ימין מצב טוב (אין בתמונות). 8. גריל לפנסי חזית צד ימין. 9. מכסה בית פיוזים בתא מנוע - שלם. 10. צינורות מים עם פלאנש, לא זוכר איזה מהם, זה שייך למנוע 1800 מוזרק. 11. פלאנש "בית טרמוסטט" עם טרמוסטט במצב מצויין. 12. פקק מיכל דלק ננעל (עם המפתח) + דלתית תא הדלק. 13. כויל ממנוע 1800. 14. תריס מזגן. 15…
הודעה אחרונה מאת nitch, -
- 0 תגובות
- 920 צפיות
תוצרת ANSA SPORT איטליה היה על הרכב 3 חודשים עדיין באחריות נותן סאונד באס עמוק ויפה. אוניברסלי יציאה קוטר 100 מ"מ מחיר 400 ש"ח לפרטים 0528222686
הודעה אחרונה מאת K&N, -
- 1 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
גולף דור ראשון שנת 91 יד שלישית 1300 סמ"ק, ידנית (4 הילוכים) 200 אלף ק"מ ללא מזגן מחיר מבוקש: 9,000 יצירת קשר: [email protected] 052-2728289 בני בשעות הערב בלבד ולא בשבת! תודה ויום טוב
הודעה אחרונה מאת RC_RACER, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
טסט ל 5 חודשים . נא לא להשאיר הודעות הרכב לא שלי. פרטים נוספים ב 0525658352 אשר.
הודעה אחרונה מאת pita100, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ידני,טורבו דיזל טסט לשנה,ג'אנטים וצמיגים חדשים+מגן חזירים+וו גרירה +איתורן+נעילות דריפנציאל מקוריות(חשמלי) 0575271470 מאיר
הודעה אחרונה מאת bitla, -
050-6504142
הודעה אחרונה מאת FRANKI, -
- 0 תגובות
- 696 צפיות
דוד אחורי של סובארו DL במצב מצוין . פרטים בה"פ.
הודעה אחרונה מאת Devil, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
קליאו ספורט ללא תאונות שילדה ובלי שיפורים. סטנדרטית ומקורית ומטופלת במוסכים מורשים. יד 4 111,000 ק"מ מצב מכאני מצוין. עברה טיימינג ב-97 אלף ק"מ. טסט עד פברואר 2008 שמורה ביותר הבפנים ומבחוץ כולל ציפוי עור חדש לגלגל ההגה. ג'נטים הוחלפו ללא שינוי בחתך הצמיג. אסף:0523887666
הודעה אחרונה מאת danieltm27s, -
220000 ק"מ טופלה ע"י בני לוי התותח. 1600אוטומט , מצב מצויין. יד 3 נעילה מרכזית האוטו נוסע פעמיים בשבוע מראשון לירושליים, שווה לבדוק. אורן/אביטל 0524512610 האוטו נמצא בראשל"צ
הודעה אחרונה מאת oreni6, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שנת 97 יד 2 מד אוץ 225000 גיר רגיל חלונות חשמל נעילה מרכזית וו גרירה מגנזיום מדרגות צד 7 מקומות הדגם המפואר אחרי אוברול כללי בכל המנוע בעלות של 13000 יש קבלות מנוע חזק 3100 סמ"ק טורבו דיזל הגה כוח ריפודים חדשים מערכת שמע משוכללת מזגן מחירון 63000 - דורש 53000 ויש על מה לדבר גמיש מאוד במחיר כדאי לבוא לראות מקרוב 0545418606 להלן התמונה תמונה אחת שווה זהב
הודעה אחרונה מאת audi6, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
מצבר 90 אמפר/שעה חדש של שנפ על המצבר אין אחריות (אין חשבונית) אך הוא חדש לחלוטין בניילון שלו. מי שיודע על מה מדובר, בחנות זהו אינו מצבר זול. 350 ש"ח הודעות בפרטי.
הודעה אחרונה מאת GOLF, -
-
מצבר VOLTA
מאת avishiyu- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למכירה מצבר חדש באחריות יצרן VOLTA 66AH http://www.volta.co.il/HTMLs/product.aspx?C1010=12231&BSP=12161 נמכר עקב קניה שגויה במקום 700 ש"ח ב 500 ש"ח כל הקודם זוכה 054-2210024
הודעה אחרונה מאת avishiyu, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אהלן חברים, ע"מ להגשים חלום ישן אני נאלץ (בלב כבד) למכור את האודי שלי. הרכב במצב מדהים, טופל כמו שעון שוויצרי במוסך המרכזי, תיעוד מפורט של כל תדלוק וטיפול. הרכב ימכר במחיר מעל המחירון המשוקלל או במחירון (גמיש) ללא התוספות. גיר רובוטי כפול מצמדים עם 6 הילוכים (DSG). הרכב עבר תאונה יחסית קלה לפני שנתיים וחצי, מכוון שהרכב היה חדש (בן כמה חודשים) כל חלק עם שריטה קטנה הוחלף בחדש. כל שריטה ברכב טופלה באופן מיידי ולא הוזנחה. הרכב עם חבילת ספורט (ריפודי עור ואלקנטרה עם כסאות ספורט), בולמים של בילשטיין וקפיצים של אייבאך (הסט המקורי שמור וימסר גם הוא לקונה), מחשב (pc) ברכב עם מסך מגע, מערכת סאונד מדהימה מחוברת למחשב: מגבר 5/500 של JL Audio, רמקולים קדמיים: MB Quart…
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 2 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
פיג"ו 306 S16 חמש דלתות (יבוא אישי),שנת 94 במצב מצויין הרכב עבר יישור קו רצחני לפני כשנה וחצי +הותקן מזגן חדש הרכב מונמך עם קפיצי אייבך ובולמים של קוני,ובנוסף יש 4 צמיגים חדשים של יוקוהמה A539 0543009255
הודעה אחרונה מאת salmansharon, -
- 0 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
זוג כיסאות ספורט מעור לא היו בשימוש אפילו פעם אחת.... חדשים לגמרי, מגיעים עם מסילות מקוריות , לפרטים נוספים: מחיר: 2200 ש"ח... 0525-910005 ניר
הודעה אחרונה מאת natan nir, -
שברולט נובה
מאת nissim73- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם !!!!!!!! אני מעונייו לברר בקשר להחלפת מנוע 6 טור ב8v אים יש צורך בשינויים כלשהם בתושבות מנוע או בגיר
הודעה אחרונה מאת nissim73, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הבאקטים זהים לדגם ולצבע בתמונה, מצבם ח-ד-ש, אין שום סימן ולו הקלוש לבלאי כלשהו. איכותיים מאד, ריפוד סינטטי עמיד להחריד. המחיר לזוג 2600 ש"ח , מושבים בלבד ללא מתאמים או מסילות. 054-5307711 דייויד
הודעה אחרונה מאת Ranster, -
חיפושית למכירה
מאת dudu g- 0 תגובות
- 954 צפיות
תאור:חיפושית גרמנית אספנות שנת 76 טסט ל3 חודשים מנוע: שודרג לפני חודש וחצי למנוע קומפלט שנת 83 עם שטר מכר מנוע מעולה סוחב מצויין חסכוני בדלק(1200 סמ"ק) פנים הרכב: מושבי עור מקוריים מיום יצורו של הרכב גג ללא קרעים דשבורט שלם רצפת הרכב שמורה מקורית ללא תיקונים חלקים שהוחלפו לפניי פחות מחודשיים:מנוע כבר אמרתי,קלאץ',ברקסים,אגזוז,אלטרנטור,ועוד.... הכל עובד ברכב כל מערכת החשמל הכל ננעל /נפתח בלי בעיה מניע מכה ראשונה הרכב אצלי אמין מאוד ומטופל בשימוש יום יומי אני נוסע איתו לפעמים לעבודה שלי שנמצאת במרכז הארץ (אני מצפון הארץ)נוסעת בלי בעיה.. אחזקה: ביטוח חובה לשנה 397 ש"ח! טסט לחצי שנה 150 ש"ח! צריכת דלק 1/15 משולב רכב זה השתתף בסרט.. אני מוכר עקב מעב…
הודעה אחרונה מאת dudu g, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למכירה 205GTI 1.6 (ברישיונות). לחוץ למכור צריך כסף בשביל אופנוע לקיץ. המחיר ירד משמעותית בגלל שהטסט נגמר ב25\5\2007 והרכב צריך פחחות וצבע. אני יכול לעשות את זה בעצמי והאוטו יהיה שווה יותר מ20 אלף שקל אבל אני לחוץ להביא אופנוע כבר ואני מוכן לתת את האוטו במחיר כזה לאנשים שמבינים עיניין. המחיר: 16 אלף שקל בלבד!!!! אין אין אין ושוב, אין מה לדבר על המחיר אפילו לא 15,999 פחות מ16 אין על מה לדבר! כדאי לחטוף מהר לפני שאני אתחרט. פרטים על הרכב בפוסט הקודם: http://www.psi.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=25466 בפלאפון בלבד: 0542372059 עידן
הודעה אחרונה מאת IdanPro, -
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יש לי קרבורטורים כפולים של וובר 40 יחד עם סעפת יניקה חדשה מחו"ל שהזמנתי. הכל מורכב יש רק לחבר לכוון ולסוע ,יש גם אטמים בין הקרבורטורים לסעפת וגם אטם בין הראש מנוע לסעפת חדש, זה מתאים לפורד סיירה מנועי פינטו. פלא: 057-7755775 יקי
הודעה אחרונה מאת Yaki0, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
106 ראלי דור 1 מודל 96 יד 5 קמ 158000 צבע שחור רכב במצב נדיר , מטופל בקנאות . הרכב מקורי לחלוטין עם פילטר אוויר פתוח של K&N הגה כח : יש הרכב מדהים יציב בטירוף שילדה נקייה 052-6676674
הודעה אחרונה מאת mazozi,
-
מי מחובר 30 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 2,414 אורחים (הצג רשימה מלאה)