מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם קישורים ללוחות מכירה אחרים.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
-
"פעמיים וחצי מעל המחירון. נא לא לזיין את השכל, מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח שלא יתקשר. לרציניים בלבד".
איך זה? כיף, אה?
מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא?
מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.
חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.
החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X". - מס' טלפון יש לפרסם בשני אופנים - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה.
- לכל רכב למכירה, מודעה אחת בלבד בשרשור אחד בלבד. כפל הודעות (שלא לדבר על יותר) יגרור מחיקת כל שרשורי המכירה של המפרסם!
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
21,585 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הרכב אצלי כבר שנתיים, נכנסתי לצבא חוזר פעם בשבועיים והאוטו סתם עומד, וחבל... שנת 96, מנוע 2000 ידני. יד שלישית. חייב למכור את האוטו בחודש הקרוב!! --שילדה נקייה! - 2 בולמים קדמיים חדשים. - 2 ברקסים אחוריים חדשים. - 2 מיסבים חדשים. - מצבר חדש + אחריות. - אלטרנטור לאחר שיפוץ. - פילטר פתוח של סימוטה כולל קיט התקנה. - חלונות כהים. - 4 צמיגים חדשים, חודש על האוטו. - כל מערכת החשמל תקינה. - סאנרוף עובד וחלונות אחוריים עובדים מצוין! באוטו 185,000 ק"מ עשה 35 בשנה האחרונה. האוטו טופל מתי שהיה צריך ולא נחסך שום תיקון ושום שקל בטיפולים. **באוטו מערכת, מוכן להשאירה תמורת תשלום סימלי. הטסט נגמר באוקטובר יש אפשרות לקנות עם טסט לשנה או…
הודעה אחרונה מאת SubarU, -
- 0 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
הגיע הזמן להחליף את הרכב של אימי פאג'רו קינג GLX עם גג נפתח 2001 235,000 ק"מ, טסט 04.08 יד פרטית שנייה. הרכב נקנה על ידי ב 13,000 ק"מ. נהיגה ע"י נהג 1. מיגון תחתי מלא. רדיו טייפ + צינג'ר. מצב מעולה ללא תאונות, ( ניתן לקבל ספר טיפולים במוסך מורשה של מיצובישי בראשל"צ מוסך המנכ"ל טלפון 03-9640211). .צמיגם 70% הוחלפו כולם לפני כ- 20,000 ק"מ .מצבר חדש בן חודשיים. .ב- 180,000 ק"מ הוחלפו רכיבים נשחקים (הוצאה יקרה) צירים קדמיים, חלקי הגה ועוד).1 כל מכלולי הרכב עובדים. 050-2553447 לבקש את אבנר
הודעה אחרונה מאת bender, -
- 0 תגובות
- 948 צפיות
4 חישוקים מקוריים + צלחות לפיזו 206 XS. מדובר בחישוקיםמקוריים מהחברה שהוחלפו במגנזיום ביום הראשון של הרכב על הכביש (אני הייתי יד ראשונה). הרכב נמכר וחישוקים נשארו במחסן של ההורים שלי. חדשים לגמרי. המחיר? 050-6379262
הודעה אחרונה מאת nivniv10, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
זוג צמיגים KUMHO ECSTA SUPRA משומשים ולא טריים במיוחד, אבל עם בשר עליהם ובמצב סביר. מידה 205/50/15 הצמיגים נמסרים בחינם. אני מקרית גת.
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה טורבו שירד מהיפון במצב מצויין. + אינטרקולר של אותו רכב במצב חדש . שניהם במחיר של 2000 שח גמיש במיקצת לרציניים. אחלה חלקים לפרוייקט מתאים לרוב סוגי הרכבים עד בערך 280 כוח סוס. תמונות:
הודעה אחרונה מאת רז לוי, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למכירה אופל קורסה, יד 3, גיר רגיל, מנוע 1400 16V 90 כ"ס, שנת 2000 אוטו שמור להפליאה אין הרבה כאלו בארץ! ללא תאונות, מתחייב על שילדה. אני מהצפון! בה"פ או בפלא 0546440259 http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=5&SubModelID=26&FromYear=2000&UntilYear=2000&Hand=4&Auto=0&fromPrice=&untilPrice=&Info=
הודעה אחרונה מאת SpyREx, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש הרבה חלקים כגון. -פנסים ראשיים. -איתותים. -מכסה מנוע. -חלונות(רק הזכוכית שמאל וימין) -סלון שלם במצב טוב ללא קרעים.(כולל ספסל אחורי) יש מצב למסילות אני צריך לבדוק. -דיפוני דלתות אחורים. -בית גיר (הפלסטיקה) -מנורה ראשית של הסלון . -פאנל מזגן+הכרטיס האלקטרוני +הכפתורים -תריסי מזגן--מרכזי+שמאל +ימין. -מעפרה. -החלק העליון של הדש איפה שיושב השעון (ללא שעון) זה מה שעולה לי בראש כרגע. תשאלו אני יענה . -מכירה בהקדם האפשרי רוצה לפנות את כל הדברים כבר. רק בה"פ (בפרטי) אני מאזור המרכז. נתי.
הודעה אחרונה מאת natio2, -
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
חלקים לפיגו-סיטרואן : שטיחים מאלומיניום ל 306 / ZX . חלקים לקירור ( אוניברסלי ) : מאוורר 14 אינץ . דוחף . של חברת "ספאל" המקורית . חדש . מאוורר 14 אינץ . יונק . של חברת "ספאל" המקורית . חדש . חלקים ( אוניברסלי ) : גלאי רדאר של יונידן . 360 מעלות . שיפט לייט , הכולל מד טורים דיגיטאלי בתוך הנורה . 2 סטים של פלגים פלאטיניום של NGK . מיועדים למכוניות שגודשות ח-ז-ק . מן הסתם חדשים . קולר שמן . מידות : 55 אורך , 10 גובה , 5.5 עומק . וויסטגייט חיצוני . 40 מ"מ ! מצב טוב . מתאמי סיליקון לצנרות גדישה . כל מיני . צינור 2.5 אינץ' מגומי באורך מטר . מיועד לצנרת גדישה . טורבו T3 . עישן קצת . ימכר במחיר סימלי , כדי שהשיפו…
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
עד כמה שאני יודע זה אוניברסלי . החצאיות עד ליפני חודש ישבו על סיוויק. עברו צביע ליפניי 3 חודשים ללבן מבריק. במצב מצויין. רק לבוא לקחת גמיש במחיר... לא שלי אז לא לישלוח הודעות פרטיות... בן 0506365342
הודעה אחרונה מאת רז לוי, -
- 0 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שנת 93, יד רביעית (03 ברשיון) שמור ומושקע נמצא בבעלותי קרוב ל3 שנים מכני * מנוע ZC VTEC מיבוא (המנוע הצפציפי הגיע מDel Sol שנת 98, נסע פחות מאלף ק"מ לפני שהורכב(!!!)) * גיר ZC תואם * קלאץ' מחוזק * מחשב P28, עם אפשרות להתקנת צ'יפים * קיט טורבו של גריידי * טורבו TD04H 15G * סעפת פליטה יצוקה של Greddy * ניהול מנוע Greddy E-Manage * דאון פייפ של Greddy * אינטרקולר חזית GodSpeed עם צנרת גדישה מאלומיניום ומחברי סיליקון * פורק לחץ * גודש 5 PSI עם אמינות מוחלטת ו0 תקלות. כרגע הרכב נוסע על הגדישה המינימלית, עם עוד קצת השקעה (צנרת ומזרקים) ניתן לעלות עוד גדישה ולקבל הרבה יותר כוח!! * מזגן חדש (כולל פילטר גז) מהקיץ הקודם * טיימינג וכל הרצועות …
הודעה אחרונה מאת Q-PiXeL, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ג'אנטים של 206 במצב מעולה! עם צמיגים במצב טוב, היו על 206xs מידת חישוק : 175/65/14 גמיש מעט לרצינים. אפשר להתקשר בכול שעות היום, אם לא עונים ניתן לשלוח הודעה, ואני יחזור אליכם. צחי - 0545830057 תמונה:
הודעה אחרונה מאת yaircomputer, -
- 0 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
זוג פנסים מהממים לסיויק כלפי חוץ שני הפנסים ללא שריטה פנס ימין קיבל מכה בחלק האחורי, תוקן עם אפוקסי בצורה מקצועית הקודם זוכה 900 ש"ח בלבד הנה תמונה 0522972100 אבי לא בשבת
הודעה אחרונה מאת bik, -
- 1 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
למכירה גולף MK2 GTI89 מנוע KR יבוא אישי מגרמניה בשנת 97 מכיר את היד הראשונה שהביא אותה. מנוע משופץ כללי עם חלקים מקוריים של גצ'ה מוזמנים מגרמניה כולל כל התושבות משולשים וכל המיסביב המנוע עד היום עשה 6000 ק"מ לפני חצי שנה היה השיפוץ. 3דלתות. דרוש צבע לרכב הלקה שרופה ומתקלפת ופחחות קלה מאוד. תוספות: קיט סטיבילזרים קידמי אחורי של אייבך קיפיצי אייבך. מוטות סטרס קידמיים עליון תחתון של OMP. מערכת פליטה שלמה כולל דוד אחורי יעודי והדרס של סופרספרינט. קאמשפט חם : KentTSR1602264/258Hi-Torque Road ועוד מלא אטמים וחלקים ספיר כי רוב דברים מהשיפוץ הזמנתי פעמיים בקיצר נשאר השקעה בקטע הקוסמטי של הרכב שאני מעריך שבין 7000 ל 6000 שקל אפשר לסיים בצורה הכי מקצועית שאפשר ו…
הודעה אחרונה מאת adibarZzZz, -
למכירה גולף ג'נריישן 2002 1600 סמ"ק אוטו' יד שניה מטופלת ושמורה , נהגת יחידה . לא בשבת ! 0507874533 לא בה"פ
הודעה אחרונה מאת orm7, -
ביואיק ריגל 1980
מאת orm7- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
למכירה ביואיק ריגל לימיטד 1980 V8 במצב מצוין + טסט א.החלפה 28.000 ש"ח , לא בשבת ! טל' 050-7874533 לא בה"פ. תמונות - http://www.classicar.co.il/mycar/cardetails.asp?my_id=94
הודעה אחרונה מאת orm7, -
- 0 תגובות
- 951 צפיות
זוג רתמות ספארקו, 3 נק' עיגון, צבע כחול, מצב חדש ! מגש אחורי לפיג'ו 106 דור שני, חורים לרמקולים 6/9 פרט לכך אין שברים סדקים או קרעים במגש. זוג פנסים אחורים לפיג'ו 106 דור שני, מקוריים משרודר+קבלה, מצב מדהים, באמת חדשות. יימכרו כזוג בלבד. ספוילר אחורי מקורי לפונטיאק בונוביל, מתאים ל: Series I L27: 1992-1994 SE,SLE, SSE. לפרטים נוספים ומחירים אפשר ליצור קשר בטלפון: 052-5518929, סהר.
הודעה אחרונה מאת CaRReRa, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אחרי ההכירות שלי אתמול עם עמוד תאורה החלטתי למחזר את האוטו החלק התחתון של האוטו גמור בגלל הזינוק על האי-תנועה אבל המנוע טוב עובד, גיר של דייהו רייסר מותאם.. כל מיני שטויות. אני מפרסם את ההודעה הזאת כי אני יודע עד כמה קשה למצוא חלקים לאוטו הזה, ד"א האצ'בק 4 דלתות צבע בז'. אני משאיר פה את הטלפון של אבא שלי כי אני עסוק בלימודים ועבודה קוראים לו מכאל וזה הטלפון שלו 0506776087 לפי מה שאני יודע האוטו נימצא בחולון עכשיו במוסך ויש זמן עד יום חמישי לבוא לקחת מה שצריך לפני שלוקחים אותו למחזור.
הודעה אחרונה מאת p-s-y, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ספר רכב מקורי , כולל את שלל החוברות המצורפות לו (הכל מאורגן בנרתיק עור המקורי) - של Skoda Fabia. לפרטים - לפנות בה"פ.
הודעה אחרונה מאת RS, -
מחפש וולוו,S 40 שנת 2000 2001 לא טורבו 0544-911119
הודעה אחרונה מאת DOCTOR, -
- 0 תגובות
- 952 צפיות
דגם XR מנוע 1400 5 דלתות הגה כוח, מזגן מקורי, נעילה מרכזית, 2 חלונות חשמל, אזעקה, רדיו דיסק+MP3 הרכב יד 2 עבר כ270K קילומטרים שמורה ומטופלת במוסך מורשה הרכב נמצא בקרית גת לפרטים 0546702416 http://www.yad2.co.il/Cars/ViewImage.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=501854
הודעה אחרונה מאת The rider, -
- 0 תגובות
- 892 צפיות
מראות לרנו מגאן מתאימות לדגם הישן כמו שיש לצבא! מחיר: 300 על שתייהן 0548066606 נדב
הודעה אחרונה מאת nadavboblil, -
- 1 תגובות
- 888 צפיות
מזדה לאנטיס , יד 3 הרכב מושקע לאחר לטיפול גדול , עוד פרטים ותמונות http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=506262
הודעה אחרונה מאת ניטרו מאן, -
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
למכירה RAM-AIR חדש בקרטון. של חברת סימוטה. יעודי ל-106GTI SAXO VTS, אך ניתן להרכבה גם לדגמי 106 ראלי, XSI, XS וכו'... 600 ש"ח. 050-6383792 תודה.
הודעה אחרונה מאת Liran xsi, -
סוזוקי סוויפט 1300 1988 במצב מעולה
מאת Guest sharon zx1600- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
סוויפט 1300 מודל 1988 צבע לבן , 5 דלתות, גיר אוטומטי + מזגן מקורי. מנוע מייבוא מיפן הוחלף לפני שנתיים וחצי ו 25,000 ק"מ , גיר שופץ אצל הבעלים הקודמים. חימום תקין , מזגן תקין ועוד הרבה חלקים הוחלפו / שופצו ב 3 שנים האחרונות: 4 בולמי זעזועים, רדיאטור חדש ,מסרק הגה ,אגזוז,מצבר ,4 צמיגים ,שיפוץ קרבורטור , משאבת דלק. גומיות לציריות+ פעמון, שיפוץ כללי לבלמים כולל רפידות ב 4 גלגלים ,צלחות ומשאבות אחוריות ושסתום מרכזי. במנוע החדש בזמן ההחלפה נעשה טיימינג + משאבת מים+מחזירי שמן+ מותחן לטיימינג. גם תושבות מנוע וגיר הוחלפו. יש קבלות על הכל. בקיצור מי שיקנה אותו יכול לנסוע הרבה זמן בשקט בלי תקלות. מצב הבודי מצויין ואין שום תאונות או חלודות רציניות יש טסט …
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
למכירה חלקים לקורסה ג'י אס איי... החלקים מתאים לכל קורסה וגם לטיגרה אותם חלקים הרכב במצב שלם יש כמעט הכל אין סאנרוף 0502110706 או פרטי
הודעה אחרונה מאת Idan_GSi, -
- 0 תגובות
- 816 צפיות
למכירה קסנון איכותי וטוב כולל אחריות וקבלות. 6000K נראה מצויין, אין ריצודים ואין EROR ברכבי יוקרה עם מחשבי נסיעה. יש רק נורות H7. המחיר 1200 ש"ח כולל התקנה. נמצא בבאר-שבע, פלאפון: 0509712344 מגיע לאיזור המרכז כל שבוע בערך. ניתן לקנות ללא התקנה והמחיר יופחת ב-100 ש"ח. קנייה קבוצתית (3 ומעלה אנשים) יהיה מחיר טוב יותר.
הודעה אחרונה מאת aviv007788, -
- 0 תגובות
- 839 צפיות
אוטו שלם בעיית גיר מגנזיום וכו 1800 שח 0578408484
הודעה אחרונה מאת eli3052000, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מנוע 2500 , יד ראשונה-פרטית , כסופה , שמורה מאוד , 147 אלף קילומטרג' . כוללת כל התוספות+ וילונות ! לפרטים נוספים: 050-5670099 אלי איזור השרון.
הודעה אחרונה מאת tomcar, -
- 1 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
רנו מגאן קופה שנת 97, מנוע 2.0! יד 7, עברה 143K ק"מ, שמורה ומטופלת, טסט לשנה. דברים שהוחלפו לאחרונה: * זוג בולמים אחוריים חדשים ומקוריים. * דוד אחורי של Remus. * דוד מרכזי. * צמיגים אחוריים של יוקוהמה (630 ש"ח לצמיג), צמיגים קידמיים דל דאנלופ במצב טוב. * ריקון וניקוי של מערכת קירור, נוזל קירור חדש (7 ליטר). * שמן מנוע של ELF, מומלץ ע"י היצרן. כל הדברים שהוחלפו עם קבלות. הרכב שמור ומקורי פרט כאמור לאגזוז זרימה חופשית, יש לי גם את הדוד המקורי שאותו יקבל הקונה בנוסף. וו גרירה, מעודכן גם ברישיון. סאן רופ לא עובד. מבקש 33K, גמיש מעט. 054-7265575, פיליפ. תמונות: http://www.carsforum.co.il/gallery/index.php?n=459 http://www.carsforu…
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האוטו במצב שמור מאוד. נהגת יחידה. כל הטיפולים במוסך מורשה. צבע כחול מטאלי כהה. מנוע 1600. יד 2. 70000 ק"מ. סאנרוף. לראות זה להתאהב. 054-3151252.
הודעה אחרונה מאת avigalim,