Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכוניות קטנות בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני מספר ימים חזרתי מגרמניה לאחר שהייה בת שלושה חודשים. מלבד העובדה שרואים שם המון מכוניות יוקרה וספורט בכל חור, שמתי לב שיש שם המון מכוניות קטנות. מכוניות כמו פולקסוואגן לופו או ניסאן מיקרה ועוד רבות אחרות מאד נפוצות בגמניה, ואילו לארצנו הקטנה הן לא מיובאות.

ואני שואל למה?

אשמח לקבל תשובות רציניות.

רועי.

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם

1. הישראלי הממוצע קונה מכונית לפי מטר פח לשקל. למכוניות האלו אין יחס טוב.

2. המחירים שלהן בארץ לא מספיק נמוכים, בין היתר עקב השוק הקטן.

3. בארץ, בניגוד לאירופה, אין מודעות לחיסכון בדלק - אחד הצדדים החזקים של רכבי המיני.

4. ברוב מכוניות המיני אין אופציה לגיר אוטומטי, מה שפוסל את כניסתן לארץ על הסף.

5. נמאס לי לחשוב על עוד סיבות.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

כי מר ישראלי מחפש שלושה דברים כשהוא קונה את הרכב החדש שלו:

א. את הגיר האוטומטי.

ב. את תא המטען הענק מאחור (רצוי סדאן, שיהיה מקום לכיסאות של הים, לכלי העבודה שהוא קיבל במתנה עם השנים ולארגז התחמושת שהוא סחב פעם מהפלוגה).

ג. יחס פח לשקל גדול ככל האפשר.

ואם כל אלו מתקיימים, אפשר לדון בסוגיות שוליות אחרות, כמו נפח המנוע, תצרוכת הדלק, מרווח הטיפולים והאוטו של השכן.

על דבר אחד אין דיון - הרכב יגיע בלבן או בכסף.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ב. את תא המטען הענק מאחור.

ובכל זאת סטיישנים לא מתקבלים בברכה משום מה... :???:

עזבו אין הרבה טעם לחשוב על סיבות (חוץ מהסיבה של שמר כמובן :smile:)..

בסופו של דבר זה הכל עניין של עדריות..

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם
ובכל זאת סטיישנים לא מתקבלים בברכה משום מה...

כי הם לא ספורט......... כמו הונדה סיוויק. (!)

מעטים האנשים שחושבים על יעילות כשקונים משהו בחיים שלהם...

ולסיום! לי היה את הרכב הכי מזוויע בארץ, קורולה סטיישן....

פורסם
.

ולסיום! לי היה את הרכב הכי מזוויע בארץ, קורולה סטיישן....

למה ארז, אני דווקא אוהב סטיישנים.

ואם כבר קונים קורולה, אז עדיף שתהיה סטיישן או האצ'בק מאשר הסדאן.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

מי שמדבר על עדר, שיתבונן בשרשור הזה...

How Nice....כולכם מצטטים אחד את השני ואת עיתוני הרכב...

הסיבה היא המיסים המטורפים שמיקרים את הרכב הקטן בלי שום פרופורציה.

גם בגרמניה שכוווולם סוגדים לה החלק היחסי של המכוניות מסוג "מיני" הוא לא גדול...

ותגידו לי סוף סוף מה רע בבגאז? רק כי עיתונאי רכב החליטו שזה לא "אופנתי"? "תרבותי"?

לכותב יש איביזה עם בגאז' גדול גדול שנקראת גם "קורדובה".

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

כנראה שמעטים ממכם היו באירופה.

רוב ערי הבירה קודם כל שהם גם המקומות התיירותיים, אם תשימו לב רוב החלק של העיר בנוי מרחובות וסמטאות קטנות, שבעבר תוכננו לכרכרות ולא למכוניות.

אוטו קטן יותר קל בחנייה.

זה לא עניין של פוזה, מי שמחפש פוזה קונה בי אמ וו בגרושים שמה.

האירופאים פשוט יודעים מה הם מחפשים באוטו וקונים אוטו בדיוק לפי הצרכים שלהם.

אגב החלק של המכוניות הקטנות מצטמצם ככל שמתרחקים מערי הבירה, הן נפוצות באירופה הרבה יותר מבישראל, אבל צריך לשים דברים בפרופורציה.

באזורים הכפריים יותר של גרמניה אוסטריה ושוייץ בכל כפר תראה רק מרצדסים ושאר מכוניות סדאן גדולות.

מה שכן לדעתי המכוניות הקטנות בהגזמה, הסמרט וכדומה, גועל נפש.

פורסם

ותגידו לי סוף סוף מה רע בבגאז? רק כי עיתונאי רכב החליטו שזה לא "אופנתי"? "תרבותי"?

זה לא ממש רע, זה ברוב המקרים הרבה פחות נאה מגרסת ההאצב'ק של אותו הרכב.

האיביזה לא נאה מהקורדובה ?

וגם יש את היתרונות הרגילים שכן בני, גם אותם כותבים בעיתוני רכב, כמו שימושיות בזכות הדלת הנוספת, התנהגות עדיפה וכו'...

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

לירן

התנהגות רכב, בעיקר כשמדובר בשתי מכוניות שמתנהגות היטב ביחס לנהג ממוצע, לא מדברת כל כך. ובכלל, מי אמר שהאיביזה "מתנהגת" פחות או יותר מקורדובה או שקורולה 5 דל' מתנהגת פחות או יותר מקורולה 4 דל'? פשוט, כולם הולכים כאן לפי טרנד שקובעים עיתונאי רכב אירופאים ובכך גורמים לי ולאנשים "שימושיים" אחרים להתיחס בחוסר אמון למה שנאמר ולהתבונן בתופעת העדר שאותה ציינתי קודם במיוחד כשלזה מתלווים ניתוחים פסיכולוגיים "מתוחכמים" על "הישראלי"...

ובקשר לשימושיות? בגאז' זה רק שימושי....

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

כי בניגוד אליך למשל, בני (שממה שיצא לי לקרוא בעבר כאן אתה כאן מנצל את הבגאז' שלך),

רוב בעלי רכבי הסדאן לא באמת מנצלים את העובדה שיש להם יותר מקום אחסון מגרסת ההאצ'בק המקבילה...

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

• תוכן חדש...