Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיאט אונו "חדשה" והיום רציתי לבדוק אם יש לה אפשרות לרדיו דיסק חדש.

עכשיו מחובר אליה רדיו טייפ ישן וכהוצאתי אותו ראיתי שם חיבורים שונים שיוצאים מהמצבר..

יש מצב לדבר כזה?

תודה!

פורסם

הגדר משונים????

אם היה רדיו טייפ אין שום בעיה לשים רדיו דיסק

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

לא יודע הם היו פחות גדולים יעני התאימו רק לרדיו טייפ..

יכול להיות שפשוט צריך לחבר לחוטים שם חיבורים חדשים? שיתאימו לרדיו דיסק...

ועוד משהו-כשראיתי את החיבורים של הרדיו דיסק של דוד שלי ראיתי שיש שם שתי כניסות עגולות אחת בצבע אדום ואחת בצהוב.. כמו הכניסה שמכניסים אליה את המקלדת והעכבר במחשב, ולא נראה לי שיש לי בחיבורים באוטו שלי משהו שיכול להתחבר לזה..

פורסם

אוקיי... אני לא סגור על מה בדיוק הסיפור אצלך - אבל נראה לי שאתה מדבר על השקע/תקע הסטנדרטי של הרדיו (שיש בו איזה 8-10 חיבורים - וכולם מתחברים דרך שקע מלבני כזה).

במידה וזה אכן הסיפור - אז זה אומר - שאתה אחד מהבודדים שלא חתכו להם את השקע המקורי הזה בעת ההתקנה...

תבדוק אם - עם הרדיודיסק שקנית, לא בא במקרה שקע דומה שאמור להכנס לתוך הHU שלך מאחורה. (זה אמור להיות תקע מלבני עם מספר רב של חיבורים)

העניין הוא שבעבר (ויכול להיות שגם היום... אבל אני לא סגור על זה) יכלת לחבר את התקע המקורי של האוטו לשקע של הרדיודיסק - ובכך לחסוך את החיתוך/ליפוף/בידוד של כל חוט חשמל בשביל כל רמקול...

אבל רוב המתקינים בארץ משום מה לא אוהבים להתעסק עם השקעים/תקעים האלה - ובמקום זה פשוט חותכים אותם ומתחילים ללפף את החוטים בצורה ידנית (Go Figure...).

לגבי החיבורים שמזכירים חיבור עכבר מחשב - אני כמעט סגור על זה שמדובר בחיבור לצ'יינג'ר... ואז, אם אין לך צ'יינג'ר באוטו - הגיוני שלא יהיה לך מה לחבר לחיבור הזה...

באופן כללי - אני מציע לך לא להתעצל ולקחת את חוברת ההוראות של הרדיודיסק שלך ולבדוק מה התפקיד של כל אחד מהחלקים שבא עם המערכת (כל החוטים/חיבורים וכו').

תודיע לי אם צדקתי בנוגע לשקע/תקע המלבני... ולפי זה נתקדם.

בברכה!

יונתן.

• תוכן חדש...