Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמע... וואו . אני גם רוצה

ביצועים :

• הספק : כ 200 כ''ס
    • 0 - 100 קמ''ש : לא נמדד
    • 0 - 160 קמ''ש : לא נמדד
    • 0 - 400 מטר : לא נמדד

אתה רוצה להגיד לי שבאמת לא מדדת?? :) - 200 כ"ס?! אני מניח שהניטרו עושה את רוב העבודה..

טוב תשמע אני אתחיל לאסוף כסף... למרות שהרוב פה מן הסתם יגידו שחבל לבזבז ככה על ה-HGT ולקנות אוטו יותר רציני..

עדיין לא הסברת לי על המוט גישור ואם יש לך עוד עצות בתור אחד שטיפל באוטו טוב טוב... יתקבל בברכה

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מוט הגישור מקשיח את השילדה (והHGT זקוקה לזה נואשות), דמה לעצמך קופסא פתוחה בלי חלק עליון, וסגורה עם, מה יותר חזק.....

שווה או לא להשקיע התוצאות מדברות בעד עצמן, הHGT לא פחות טובה מהמתחרות בקטגוריה שלה צריך רק לדעת איפה לשדרג אותה.

בהצלחה שלומי

פורסם

לא פחות טובה?

איפה בדיוק היא מתקרבת לקליאו ספורט?

או אפילו להתנהגות של ה206 GTI ?

הונדה TYPE R?

קרובה?

רחוקה במקור, ולא במעט.

הדבר הכי מוצלח בHGT הוא בהחלט הדיפרנציאל בגיר.

חוץ מזה לא יותר מדי ( וזה קצת יותר איך קוראים לזה , אה דעה אובייקטיבית )

מה שכן , השיפורים שלך הם די השיפורים לענין שבאמת חסרים לאוטו הזה ובהחלט אני בטוח שהם מה שהופכים את הרכב שלך לכיפי יותר בהרבה מHGT רגילה.

הבולמים המקוריים מחורבנים , האוטו גבוהה והשילדה מרגישה מקדימה מזעזע.

השאלה הגדולה זה איך התחושה בהגה עכשיו ( גם הגדלת צמיגים לא עושה טובות לתחושה לרוב ).

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

1. קרא את השרשור הזה.

2. תחליף צמיגים בתור התחלה, דחוף.

3. רפידות טובות וריענון נוזל בלם אם לא החלפת בשנתיים האחרונות, אני (להבדיל מתומר) מציע להתרחק ככל האפשר מגרין-סטאף.

4. אין צורך בדיסקים מחורצים או מחוררים.

5. צינורות בלם משפרים את הרגש בדוושה אבל לא מקצרים את מרחק הבלימה במילימטר.

6. קרא את השרשור בסעיף 1.

מוטי

פורסם

מוטי

קראתי את סעיף 1

אח"כ שוב את 6 :-)

ובכל זאת, במידה וחברים כאן משנים קאליפר או דיסק כי כמו שכתבת, אנחנו הישראלים יותר חכמים מ1000 מהנדסים (איטלקיים במקרה זה) ולא דואגים לטפל במערכת הבלימה האחורית.

ע"פ מיטב הבנתי וממה שאני "חרשתי" בכל המכונים, אין בארץ מכון שיודע לבדוק כוחות בלימה על שני הסרנים בו זמנית !!!, בזמנו חיפשתי כזה מכון\מיתקן והתשובה הייתה - אין כי זה יקר, איך בכל זאת אתם, שם, מכיילים מחדש רכב לאחר שינויים, האם רק בבדיקת התנהגות על מסלול סטרילי או בעזרת מיכשור פלא אחר ?

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם
לא פחות טובה?

איפה בדיוק היא מתקרבת לקליאו ספורט?

או אפילו להתנהגות של ה206 GTI ?

הונדה TYPE R?

קרובה?

רחוקה במקור, ולא במעט.

הדבר הכי מוצלח בHGT הוא בהחלט הדיפרנציאל בגיר.

חוץ מזה לא יותר מדי ( וזה קצת יותר איך קוראים לזה , אה דעה אובייקטיבית )

מה שכן , השיפורים שלך הם די השיפורים לענין שבאמת חסרים לאוטו הזה ובהחלט אני בטוח שהם מה שהופכים את הרכב שלך לכיפי יותר בהרבה מHGT רגילה.

הבולמים המקוריים מחורבנים , האוטו גבוהה והשילדה מרגישה מקדימה מזעזע.

השאלה הגדולה זה איך התחושה בהגה עכשיו ( גם הגדלת צמיגים לא עושה טובות לתחושה לרוב ).

ליביו

ידידי כשרוצים ללמוד משהו הכי חשוב זה להקשיב וללמוד, למה אתה קופץ האם קראתה מה כתבתי בעמוד קודם.....קרא מה כתבתי ונמשיך בדו שיח.

ומה זאת אומרת הגדלת צמיגים, קוטר הג'נט עלה מ 15 ל 16 אבל החתך ירד מ 55% ל 45%.... אם אתה ילד גדול ומבין עניין אז עשה את החשבון מה יותר גדול !

לא המצאתה את הגלגל וכמובן לא חידשתה לי כלום מה שכתבתה על HGT סטנדרטית, אבל העניין הוא הפוטנציאל הגבוה שיש לרכב ואני מיציתי זאת, ואני בספק רב אם לך יש את הניסיון שיש לי עם הרכב.

אני חוזר על דברי....לאחר השידרוגים הללו ה HGT שלי מתמודדת שווה בשווה ואף עולה על כל מתחרה בקטגוריה שלה.

בהצלחה שלומי

פורסם

תודה!

אני מקווה שאם הזמן אני יוכל לטעון את מה שאתה טוען כרגע למרות שנראה לי שהקליאו תמיד מתחילה מאיזו שהיא רמה יותר גבוהה משל הHGT ולכן בסופו של דבר היא תהיה מעליה בקטגוריה.

פורסם
תודה!

אני מקווה שאם הזמן אני יוכל לטעון את מה שאתה טוען כרגע למרות שנראה לי שהקליאו תמיד מתחילה מאיזו שהיא רמה יותר גבוהה משל הHGT ולכן בסופו של דבר היא תהיה מעליה בקטגוריה.

אין ויכוח שהקליאו מתחילה מנקודת פתיחה יותר גבוהה מה HGT, אך דע לך מנקודה מסויימת ההבדלים הם כל כך מינורים עד שקשה לחוש בהם בנהיגה יום יומית.

קח את הקליאו והוסף לה מה שאני הוספתי ל HGT, אכן תרגיש שינוי אך לא כמו ב HGT בגלל נקודת הפתיחה הגבוהה יותר בקליאו.

הזכירו את ההגה החד ב HGT שלא משתלב טוב עם הרכב בצורתו המקורית, לאחר השידרוגים אוכל לומר לך רק דברים טובים עליו, השילוב עם מערכת המיתלים החדשה הפכה את הרכב לקיצוני ומהנה מאוד לנהיגה.

בהצלחה שלומי

פורסם
אני חוזר על דברי....לאחר השידרוגים הללו ה HGT שלי מתמודדת שווה בשווה ואף עולה על כל מתחרה בקטגוריה שלה.
במקום לחזור ולציין ולהגיד ולהדגיש בוא תעשה משהו יותר יעיל - שים את האוטו שלך איפה שהפה שלך נמצא (או יותר נכון האצבעות שלך שמקלידות).

בג'ימקאנה הבאה שתתארגן, אם הרכב שלך כ"כ טוב ואף עולה כדבריך על המתחרות שלו, אין כמו תחרות אמיתית כדי להעמיד דברים על מקומם.

אני ממש לא אומר לך את זה בטון של תגרנות אלא בכנות - יש לך מה להוכיח, לך על זה!

אני מבטיח לך שיש מספיק בעלי קליאו ספורט כאן בפורום כדי לקחת את ההצעה הזו שלי אליך בשתי ידיים ולהגיע לג'ימקאנה הבאה.

ליאור -

ניסוי וטעיה.

אין דבר כזה אי אפשר, יש לא יודע מה לעשות :twisted:.

בתור התחלה משחקים עם תרכובות של רפידות, אצלי באוטו לדוגמא אני משתמש ברפידות מירוץ סופר אגרסיביות מקדימה ורפידות הרבה יותר Street מאחורה כדי לאזן את הבלימה...

אח"כ מגיע תורו של Proportioning valve ועוד...

מוטי

פורסם
במקום לחזור ולציין ולהגיד ולהדגיש בוא תעשה משהו יותר יעיל - שים את האוטו שלך איפה שהפה שלך נמצא (או יותר נכון האצבעות שלך שמקלידות).

בג'ימקאנה הבאה שתתארגן, אם הרכב שלך כ"כ טוב ואף עולה כדבריך על המתחרות שלו, אין כמו תחרות אמיתית כדי להעמיד דברים על מקומם.

אני ממש לא אומר לך את זה בטון של תגרנות אלא בכנות - יש לך מה להוכיח, לך על זה!

אני מבטיח לך שיש מספיק בעלי קליאו ספורט כאן בפורום כדי לקחת את ההצעה הזו שלי אליך בשתי ידיים ולהגיע לג'ימקאנה הבאה.

ליאור -

ניסוי וטעיה.

אין דבר כזה אי אפשר, יש לא יודע מה לעשות :twisted:.

בתור התחלה משחקים עם תרכובות של רפידות, אצלי באוטו לדוגמא אני משתמש ברפידות מירוץ סופר אגרסיביות מקדימה ורפידות הרבה יותר Street מאחורה כדי לאזן את הבלימה...

אח"כ מגיע תורו של Proportioning valve ועוד...

מוטי

עוד ישראלי שצריך להראות שהוא גבר....במקום להשתמש במשפטי מחץ כמו אח"כ מגיע תורו של Proportioning valve ועוד...רד לעם.

לגבי ג'ימיקנה ימים יגידו.....

בהצלחה שלומי

פורסם

למה ימים יגידו ?

סוף החודש, יש MDC במסלולים , אני שם , ואתה ?

בכ"א , אני התכוונתי להגדלת הרוחב של הצמיגים , ראית אותי מדבר על גובהם ? על השינוי בקוטר הכללי ?

בקשר להשוואה - התכוונתי רכב סטנדרטי מול רכב סטנדרטי, שלא לדבר שאני די מאמין שאתה מגזים , הייתי מעדיף ספורטיבית פחות משופרת עם התנהגות טובה כל יום על פני אוטו עם שלדה בינונית ומטה , הגה די גרוע , אבל משופר הרבה יותר, זה אני ( ואני גם נוהג על אחת כזו ).

את הניסיון שלי תשאיר לי , גם בתחום שינויים בהתנהגות של האוטו.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
עוד ישראלי שצריך להראות שהוא גבר....במקום להשתמש במשפטי מחץ כמו אח"כ מגיע תורו של Proportioning valve ועוד...רד לעם.

לגבי ג'ימיקנה ימים יגידו.....

אני מצטער, אני פשוט לא בטוח בגבריות שלי מספיק אז אני חייב לכתוב את דעתי שהמילים הגדולות שלך זקוקות לכיסוי.

לא באתי לך בדלת הקדמית הנורמלית "לי יש ביצים יותר גדולות ושעירות ובוא נלך לעשות פתיחות באחד מבתי העלמין שבחי-בר", אני יודע, זה נורא מבלבל, אבל לדעתי מילים כמו שלך לוקחים לתחרות ומכיוון שמסלול מירוצים עדיין אין בארץ המקום היחידי שתוכל באמת להוכיח את הטענות הגדולות שלך לגבי המכונית שלך הוא בג'ימקאנה.

ליביו אפילו נתן לך מקום ושעה של תחרות מאורגנת בלי תירוצים - מי שמנצח את השעון מנצח, ומי שלא מנצח - מפסיד.

לדעתי זה יותר מפייר.

לגבי התשובה שלי לליאור, אתה מוכן להסביר מה הופך אותה למורמת מעם? :?

מוטי

פורסם
למה ימים יגידו ?

סוף החודש, יש MDC במסלולים , אני שם , ואתה ?

בכ"א , אני התכוונתי להגדלת הרוחב של הצמיגים , ראית אותי מדבר על גובהם ? על השינוי בקוטר הכללי ?

בקשר להשוואה - התכוונתי רכב סטנדרטי מול רכב סטנדרטי, שלא לדבר שאני די מאמין שאתה מגזים , הייתי מעדיף ספורטיבית פחות משופרת עם התנהגות טובה כל יום על פני אוטו עם שלדה בינונית ומטה , הגה די גרוע , אבל משופר הרבה יותר, זה אני ( ואני גם נוהג על אחת כזו ).

את הניסיון שלי תשאיר לי , גם בתחום שינויים בהתנהגות של האוטו.

ליביו

1.פעם הבאה הגדר את עצמך נכון, כתבתה הגדלת צמיג ולא הגדלת רוחב הצמיג.

2.אין וויכוח לגבי רכב HGT סטנדרטית.

3.הניסיון שלך אני משאיר לך, אבל לבטח אין לך כזה ספציפית על HGT משודרגת.

בהצלחה שלומי

• תוכן חדש...