Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה... הגיע הזמן ( טוב נו לא עכשיו אבל בקרוב ) להחליף את הלאנטיס הקרבית שלנו שתכף תסיים את שירותה... האופציות מוגבלות להחריד.... בא לי למות!!! מה זה אין פוקוס?!?!?!?!?!?!

טוב

לחשוב

רכב אחר... האופציות בגדול הם הרכבים הבאים

טויוטה קורולה טרא סאן

מאזדה לנטיס ( לא עוד אחת ... :\ )

הונדה סיוויק

סובארו אימפרזה

ופיגו 307 ( אין מצב חברה... האוטו איטי!!!!!!!! )

אה... ויונדאי אלנטרה ( עוד יותר אין מצב אני נראה בריקשה הזאתי :) כן אני מפונק! )

כולן 1600

כולן אוטומטיות

לקורולה יש רק 2 חלונות חשמל ( מציק ... אבל לא הכרחי )

ורק לאלנטרה יש סאן רוף ( ציינתי שבחיים אני לא אבחר אותה ? )

הרכב יבלה סופי שבוע וערבים אצלי ( עד סוף הצבא ) ככה שצריך שיהיה הכי נחמד מבין כולם ... צריך גם קצת פחות עגלתיות מהלאנטיס וישיבה קצת יותר טובה על הכביש....

עד עכשיו למרות החסרון של שני חלונות חשמל נראה לי הרוח נושבת לכיוון הקורולה...

ובבקשה.... אנשים ... נהגתי על רוב המכוניות פה ... מי שלא , שלא יתן דעה ולא מענינים אותי לא נתונים יבשים ( כן לסיוויק בלה בלה כ"ס ) לא דעות קדומות ( פיגו רכב צרפתי מתקלקל ... אה אופס זאת עובדה לא? :) ) ולא שיקולים שקשורים למכירה ולאמינות (סהכ הרכב מליסינג ) אלא פרופר בנהיגה שלהם, מבחנים משווים בין מיטב ציי הליסינג דווקא יוערכו.

ליביו

( איפה ... פוקוס... נו.... :( )

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אם הסיוויק היא סדאן, ואתה לא יכול לשכנע לקבל 5 דלתות - אז לך על הקורולה (שגם שם הייתי מנסה להשיג 5 דלתות...)

פג'ו 206 1.4 שנת 99

אל תדחה למחר, את מה שאפשר לדחות למחרתיים.

פורסם

קורולה RUNX = קבוצה 3

לא נותר אלא לחזק את דברי קודמי : או סיוויק 5 דלתות או קורולה

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ה-307 אולי איטית יחסית, אבל מאובזרת יותר ומרשימה יותר מבפנים. יש לה גם התנהגות טובה ואחיזה מצוינת. זה לא פוקוס או 306, אבל זה טוב בהחלט.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אז ככה... הגיע הזמן ( טוב נו לא עכשיו אבל בקרוב ) להחליף את הלאנטיס הקרבית שלנו שתכף תסיים את שירותה... האופציות מוגבלות להחריד.... בא לי למות!!! מה זה אין פוקוס?!?!?!?!?!?!

טוב

לחשוב

טויוטה קורולה טרא סאן

הונדה סיוויק

סובארו אימפרזה

אה... ויונדאי אלנטרה ( עוד יותר אין מצב אני נראה בריקשה הזאתי :) כן אני מפונק! )

כולן 1600

כולן אוטומטיות

הרכב יבלה סופי שבוע וערבים אצלי ( עד סוף הצבא ) ככה שצריך שיהיה הכי נחמד מבין כולם ... צריך גם קצת פחות עגלתיות מהלאנטיס וישיבה קצת יותר טובה על הכביש....

ובבקשה.... אנשים ... נהגתי על רוב המכוניות פה ... מי שלא , שלא יתן דעה ולא מענינים אותי לא נתונים יבשים ( כן לסיוויק בלה בלה כ"ס ) לא דעות קדומות ( פיגו רכב צרפתי מתקלקל ... אה אופס זאת עובדה לא? :) ) ולא שיקולים שקשורים למכירה ולאמינות (סהכ הרכב מליסינג ) אלא פרופר בנהיגה שלהם, מבחנים משווים בין מיטב ציי הליסינג דווקא יוערכו.

ליביו

אני הייתי הולך על הקורולה ...

בקורולע ליסינג שלנו הוספנו מרימי חלונות וחלונות חשמל אחוריים ב-500 ש"ח (תוספת חד פעמית), תבדוק אם אפשר לעשות את זה גם בחברת ליסינג שלכם ...

לפי דעתי ה-307 והסיויק הרבה פחות טובות מהקורולה אבל אני ממליץ על נסיעת מבחן על ה-307/קורולה/סיויק בשביל שתוכל לבדוק בעצמך מה יותר מוצא חן בענייך (ובעני ההורים שלך) ...

ההבדלים בין הרמות גימור סאן ו-GLI הם לוח שעונים ירוק אדום לעומת לבן בוהק ב-GLI, קונסולה בצבע כסוף לעומת שחור בסאן, בדף שקבלנו מטויוטה רשום שבסאן יש רדיו טייפ אבל משום מה אנחנו קבלנו רדיו דיסק (אני חייב לציין שהמערכת בקורולע ממש חזקה !!! אבל הרבה פחות איכותית מהאומגה, בשביל כל בנאדם מומצע המערכת הזו תספיק, בשביל אודיופיל כמוני זה ממש כאב אוזניים), בסאן אין חלונות חשמל מאחורה, בסאן אין מרימי חלונות ...

*כל הנתונים הנ"ל נכונים לשנת 2003, יכול להיות שיש שינוי באבזור מכיוון שעכשיו משווקים בטויוטה דגמי 2004 ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

טוב

לחשוב

טויוטה קורולה טרא סאן

הונדה סיוויק

סובארו אימפרזה

כולן 1600

כולן אוטומטיות

ליביו

קורולה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אין שינוי לעומת מה שאמרת באיבזור... מדכא אותי החוסר סאןרוף

זה בסדר, גם אני מתגעגע לסאנרוף של האומגה ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...