Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המד טורים בפולו לא עובד

במוסך המורשה אמרו הבעיה לא נובעת ממחשב הרכב אלא מהמד עצמו

וכמובן הם אמרו שבשביל לתקן את הבעיה צריך להחליף את כל מערכת השעונים

משהו כמו 2500 שקל משופץ....!!!

כמובן שלא הסכמתי שהרי זה טירוף והבעיה למעשה היא פשוטה ונובעת מהמדיד עצמו

מישהו יודע איפה אפשר לתקן את הבעיה ולא ב2500!!??

תודה רבה לעוזרים.....

למכירה - ספר היינס מקורי לפולקסווגן פולו

2000-2002 כחדש ! ! !

פורסם

קפוץ למכון ספידומטרים, המתן שרפי לין יעלה הצעת מחיר.

באופן אישי, במספר ביקורים בפירוקיות, ראיתי מדפים מלאים בלוחות שעונים של פולו / איביזה , ואני מניח שהמחיר לא בשמיים. לפחות לא 2500 ש"ח.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

קח את האוטו למכון המתמחה בתיקון מחוונים. אם הבעיה בלוח עצמו- בדר"כ לא ניתן לתקן אם הבעיה במיקרו פרוססור. מתקני המחוונים מייבאים לוחות של מכוניות אחרי תאונה מחו"ל. שים לב! היבואנים לא מקפידים במיוחד על מקור הלוחות. דיזל - אוטומט - ידני - כ"ס לכל דגם יש את הלוח שלו ולא מדובר רק בסקלה אלא בכיול הפנימי של הלוח. לוח משומש עולה כ- 1000 ש"ח. הקפד על המספר הקטלוגי של הלוח שיתאים אחד לאחד. אפשרות אחרת- לקנות לוח מאוטו זהה במגרש פירוק ישראלי. בדר"כ המחיר חצי מעלות חדש ויש 3 חודשי אחריות.

לי הייתה בעיה דומה בפסאט. המחווניסט התקין לי לוח שהביא מפירוקים. הכל השתגע על הלוח ולא הבנתי למה עד שלאחר בדיקה בקטלוג למדתי שזה היה לוח של פסאט דיזל ידני. למעשה- הטמבל הביא מגרמניה ארגז של לוחות דיזל ידני שלא היה לו מה לעשות עימם בארץ. הוא התפלא על הבלאגן שאני עושה לו "מה הבעיה? אז מזייף קצת, אתה יודע כמה כאלה אני מרכיב לנהגי מוניות?...."! סופו של דבר שהשגתי לוח מפסאט זהה במגרש פירוק ב 300 ש"ח. זה היה זול כי אני עצמי פירקתי אותו מהאוטו במגרש.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

אם אתה מאזור המרכז אז פנה ל "המחוון ספידומטרים" שברח' הפלד 25 א.ת חולון,

טל' 03-5507254 ובקש את פניאל או רפי.

יש להם במקום גם מעבדת אלקטרוניקה מקצועית ללוחות מחוונים.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

תודה רבה לכולכם על העזרה ולרפי לין שאלה

כמה יכול לעלות כזה תיקון ?

כמו שאמרתי בהודעות הקודמות הטכנאי במוסך אמר שבעיה נובעת מהמד לאחר שחיבר את המחשב לרכב

והיתה תזוזה במד אך הוא נתקע במקום לרדת חזרה(שזה המצב שבו הוא תקין)....

למכירה - ספר היינס מקורי לפולקסווגן פולו

2000-2002 כחדש ! ! !

פורסם

תשובה למר PRIMEKART :

אני מנהל מעבדת האלקטרוניקה של המחוון ספידומטרים.

לגבי הבעיה שסיפרת עליה עם ה-פאסאט שלך, אינך מדייק.

ניתן להסב לוח דיזל לרכב בנזין. צריך רק לדעת לאן לפנות.

בהצלחה.

פורסם

הסיפור שלי הוא בן שנתיים. אם יש אצלכם חידושים בענף, אני שמח לשמוע.

התייעצתי בשעתו עם פורומים בארה"ב. התייעצתי גם עם ספקי ציוד יעודי למטרה זו.

הדרך היחידה לטפל הייתה כדלקמן-

1. להתקין מתאם פולס גנרטור לפני הלוח לטובת התאמת המהירות.

2. להתקין מתאם פולס גנרטור לפני הלוח לטובת התאמת מהירות סיבובי מנוע.

3. להחליף את הצגים בין הדיזל ידני לבנזין הידני 1.8 ליטר שלי.

4. אח"כ בדרך של ניסוי וטעיה וכונון להגיע למצב בו הפולסים מהמנוע והגיר שלי מותאמים למפת הערכים שבמיקרו פרוססור.

העלות הייתה צריכה להיות גבוהה היות והיתה כלולה כאן גם עלות משלוח, אך עדיין פחות מלוח שעונים חדש. הרמתי ידיים כשהבנתי שבעלי המקום מסתכלים עלי בעיניים מזוגגות ולא מבינים על מה אני מדבר. הם התייעצו בטלפון עם בעל מקצוע אחר וגם הוא יעץ להם שזו הדרך היחידה לטפל בבעיה.

המדובר במכון שהוא מהותיקים בענף והלכתי איליו כי טיפל לי בכמה וכמה כלי רכב במהלך 30 שנות בעלות על רכב שיש לי. אבל הגעתי למסקנה שהענף הפך דיגיטאלי והם נותרו מאחור עם האנלוגי... :-)

אם מסקרן אותך- אשלח לך את שם המכון בה.פ.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

• תוכן חדש...