Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שני שאלות לגבי בורה 1600 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,רכשתי בורה 2001 נפח מנוע 1600 ,ויש לי 2 שאלות לשאול את מביני העיניין :

1. כאשר אני משייט במהירות של 120 קמ"ש הסל"ד הוא קבוע על 3000 ,וכאשר אני מגיע ל 140 קמ"ש הסל"ד מגיע ל 4000 קבוע ,האם זהו מצב הגיוני ? הטורים אינם יורדים בשיוט ?

2.לגבי הצריכת דלק ,שמתי לב שאני עושה באופן קבוע 450 ק"מ בטנק ,לפעמים גם 400 כלומר 1-10 8-1,האם יש דרך להוריד את צריכת הדלק ע"י שינוי תוכנה כמו שחבר ייעץ לי ?

פורסם
שלום לכולם ,רכשתי בורה 2001 נפח מנוע 1600 ,ויש לי 2 שאלות לשאול את מביני העיניין :

1. כאשר אני משייט במהירות של 120 קמ"ש הסל"ד הוא קבוע על 30,000 ,וכאשר אני מגיע ל 140 קמ"ש הסל"ד מגיע ל 40,000 קבוע ,האם זהו מצב הגיוני ? הטורים אינם יורדים בשיוט ?

2.לגבי הצריכת דלק ,שמתי לב שאני עושה באופן קבוע 450 ק"מ בטנק ,לפעמים גם 400 כלומר 1-10 8-1,האם יש דרך להוריד את צריכת הדלק ע"י שינוי תוכנה כמו שחבר ייעץ לי ?

שלום.

ניראה לי שאתה או קצת טועה או ניסחף או מיתלהב בסל"ד.

אולי 3000 ואו 4000 סל"ד?

אגב זה בסדר ונורמלי לחלוטין.

מהירות שיוט היא +- 100 ק"מש לא יותר.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

למה שירדו?

כשהמנוע בהילוך רביעי הוא צריך לשמור על המהירות כלומר המנוע צריך לייצר כוח.

וסלד של 3000\3500 הכי אופטימלי לנסיעה חסכונית, ברוב המכוניות זה מהיריות בין 90-100.

• תוכן חדש...