Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא קוראסון?

בכל אופן, היצע זה תמיד טוב. גם בלי ביקוש. הרבה הם לא יפסידו (אפשר לחשוב כמה יחידות הם יביאו לחינם ללא הזמנה מראש, 1-2?). אני אישתי הייתי מעדיף שייבאו את המודוס, והמיקרה. מכוניות שלא יצליחו פה, אבל יהיו די ייחודיות, שלא כמו ה200 או ה225.

משכנתא זה קל

פורסם

ח"ח לקרסו על כך שהם סוף סוף תפסו שכל והתחילו ליבא מכוניות כאלה!

חבל רק שהמחיר גבוה במיוחד, אני חושב שאם הם היו מורידים אותו, יותר אנשים היו קונים אחת..

ולאילן (TURBO) תמשיך לחלום שזה הכל בזכותך!

-לאון חבקין-

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

.....

לאילן (TURBO) תמשיך לחלום שזה הכל בזכותך!

-לאון חבקין-

ואתה אומר את זה בתור אחד שעובד בקרסו ויודע למה התחילו לייבא?

גם אם זה לא רק בזכותו, הוא עשה יותר מכולנו כדי להשפיע על קרסו.

פורסם

ולאילן (TURBO) תמשיך לחלום שזה הכל בזכותך!

-לאון חבקין-

לכבוד

חברי הפורום

ראשית כל אני לא אמרתי שזה בזכותי - זה מה שרוני (sronis ) אמר.כנראה שהוא צודק.

שנית זה ודאי לא בזכות -אף כתב רכב ו/או אתר או מגזין רכב בישראל-נקודה

כל הכתבות האלה-ובכללם הכתבה המדוברת על ייבוא ספורטיביות מבית קרסו(רנו).

מגלה כי כל הכתבים/ירחוני הרכב בישראל- לא עשו דבר וחצי דבר-אף אחד לא "נלחם"

למען ייבוא ספורטיביות לישראל -(חוץ ממני)ואם הכתבים היו "נלחמים" בעבור ספורטיבית מבית רנו-הם היו כותבים זאת-הלא כן?

אף עיתונאי רכב, שמכבד את עצמו- לא העיז לבקר את קרסו(במקרה זה),על כך שאינם

מייבאים ספורטיביות לישראל-אך דאגו ללקק להם טוב טוב בכדי להתחכך ב F1.

אני לעומת זאת אין לי שום אינטרס- אני חובב ספורטיביות- וכותב את אשר על ליבי.

לא רק כותב,אלא גם מועיל בטובי לגשת בעצמי ,לבית קרסו ת"א ,המרוחק 150 ק"מ מביתי ,

ולשתוח בפניהם פנים אל פנים, את הבושה וכלימה שהם מרעיפים על "לקוחות" מכוניות ספורטיביות פוטנציאלים-שמדפקים על דלתותיהם בכל הסניפים בישראל-ומייחלים

לרנוספורט-אם זו קליאו ו/או מגאן.

ישנם אנשים כאן שיודעים לבקר ולברבר- וחוץ מזה לא עושים מאומה.

אני רואה את עצמי נלחם על כל ספורטיבית לישראל-ורק אני יודע(וקומץ מרעי),

איזה "מלחמות" אני עובר עם שלל יבואני רכב בישראל -על ייבוא ספורטיביות.

כתבי הרכב - חוץ מ"פרסומת" ולומר מה טוב ומה לא טוב ברכב שהושאל להם מהיבואן,

לא "מבקרים" אותם בזמן שאותו יבואן ,לא מייבא ספורטיביות ושוכחים את העבר.

דבר אותו אני לא אשכח -איך העיפו קונים פוטנציאלים בלב קר כאבן ממדרגות קרסו.

הקרדיט על ייבוא רנוספורט בישראל ודאי לא מגיע לעיתונות הרכב בישראל.

ואני לא ישתחצן אם אומר שחלק גדול מהקרדיט על יבוא רנוספורט לישראל מגיע לי.

בכבוד רב

אילן פ.

אילן פ ייביש - turbo

פורסם

לפני מספר שנים הוזמנתי להתארח אצל חברי הטוב דניאל המתגורר בלאון , אחת הערים הציוריות והיפות שבצרפת.

בשיחה, רמז לי שמצפה לי הפתעה...

כאן ראוי לציין שדניאל היה אחד מהשותפים שלי בשנות ה90 בהקמת קבוצה פרטית שהייתה אמורה להתחרות במרוצי ראלי גרופ N.

בעת שסעדתי עם משפחתו , שאל אותי באם יש סיכוי להקמת קבוצת מרוצים כמו בימים עברו...

הופתעתי מהצעתו עקב האירוע הקשה שעברנו בעבר כקבוצה, לאחר שחברנו הטוב לקבוצה דויד ז"ל נהרג.

דניאל שהבין מיד שהשנים לא השכיחו את אירועי העבר, הציע לי לראות\לנהוג באחת מהמכוניות שברשותו: קורבט Z1- BMW635 או במוסטנג GT500 .

להזכיר לכם השנה היא 2000 ...

שלא כדרכו הוביל אותי למכונית בצבע צהוב שבזמנו נראתה לי כ "בולדוג" על גלגלים ובשקט האופייני לו האיר שזה הדגם הראשון מהסדרה וביקש לשמוע את דעתי עליו.

לאחר נסיעה של כשעתיים, ביקור במסלול מרוצים וחזרה, שגרמו לי להתרגשות עם פעימות לב מואצות בקצב ה"רומבה" התרשמתי מיכולות הרכב : הספק (172 כ"ס), האצה, בלימה, פניות מדויקות ללא החלקות מיותרות (ירד גשם קל )והגוי לא רע , כסאות מעור, עם לוח שעונים קריא ומעוצב בצורה ספורטיבית עם רקע לבן בשילוב ארגונומיה טובה (הפעלת לוויין של המערכת מההגה ) ועוד....

תכונות שהזכירו לי את הלנציה אינטגראלה HF TURBO EVO2 שהייתה ברשות הקבוצה בשנת 1992...החלטתי לקנות את ה"בולדוג"!

כמעט שכחתי להזכיר שה"בולדוג" עדיין ברשותי והוא בצבע צהוב הוא הקליאו ספורט MK1 – שכ"חבילה" ספורטיבית ותמחור( 118000ש"ח) בשנת 2000 היה ללא תחרות בסגמנט של ההוט האץ הספורטיביות.

תמחור כיום שבין 180000 ל 200000 ש"ח לדגם החדש - הקליאו ספורט 200 כ"ס, לא יהווה מקור למשיכה גם בין אוהבי הספורטיביות החמות וצפוי לכשלון שיווקי בישראל.

חג שמח,

מריוס

פורסם
ואתה אומר את זה בתור אחד שעובד בקרסו ויודע למה התחילו לייבא?

גם אם זה לא רק בזכותו, הוא עשה יותר מכולנו כדי להשפיע על קרסו.

צודק.. TURBO טעות שלי..!

קבל את התנצלותי.

התכונתי פשוט לכך שמדיניות הרכב של היבואנים אינה תלויה בנו..

-לאון חבקין-

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

מריוס, אתה רק "שוכח" שהזמן לא עצר בשנת 2000.

בזמנו היית קונה ב-70-80 אלף רכב משפחתי ממוצע. כמה היום יעלה לך רכב כזה ?

אולי עם כל הליסינג הזה אנשים כבר לא שמים לב כמה עולה אותו רכב ליסינג 1.6 'עלוב'...יותר ממחיר הבולדוג הצהוב בזמנו (אגב, שלי שחור :wink:).

אז ברור שאני אשמח אם היא תעלה 118 אבל לצערי גם 150 זה לא תמחור הגיוני במצב של מחירי הרכב ב-2006.

אתה אומר שהוא לא יהווה מקור למשיכה לחובבי הספורטיביות החמות ? ואיזה רכב כן ? אין יותר מדי אופציות ספורטיביות בארץ ומה שיש לא ממש עולה פחות (כמה עולה המיאטה החדשה ? אותו דבר בערך. לא בדיוק אותה קטגוריה אבל זאת עדיין התלבטות מעניינת שהייתה ותהיה להרבה אנשים).

ניר

פורסם
מריוס, אתה רק "שוכח" שהזמן לא עצר בשנת 2000.

אתה אומר שהוא לא יהווה מקור למשיכה לחובבי הספורטיביות החמות ? ואיזה רכב כן ? אין יותר מדי אופציות ספורטיביות בארץ ומה שיש לא ממש עולה פחות (כמה עולה המיאטה החדשה ? אותו דבר בערך. לא בדיוק אותה קטגוריה אבל זאת עדיין התלבטות מעניינת שהייתה ותהיה להרבה אנשים).

ניר

ההצלחה של הקליאו ספורט בעולם ובקטן בישראל התבססה על חבילה ספורטיבית טובה מאד עם תמחור תואם מוצלח ומשלים את כדאיות ה"חבילה" לאוהדי הספורטיביות (בסגמנט האצבק).

ראה בעבר את ההונדה סיביק טייפ R שאת מספר המכירות בארץ (באנגליה הצלחה לא מעטה) ניתן לסכם על יד אחת!

מבחינת תכונות ספורטיביות (טייפ R)היא לא נופלת מקליאו ספורט - התמחור לעומת זאת הביא לכישלון במכירות בישראל.

גם כאשר האופציות לקניית דגם ספורטיבי לא רבות, עדיין התמחור יהווה כמעט המפתח היחידי לאי הצלחה או הצלחה(ראה הונדה סיויק טייפ R) במכירות וביחוד של הרנו קליאו ספורט שחייבת להתמודד מבית גם מול הרנו מגאן טורבו ספורט 225 כ"ס שלא לדבר על מכוניות ספורטיביות אחרות שהציבור רואה אותם יותר אמינות .

מריוס

פורסם

מעוניינים ברכישת מכוניות מהסוג הנ"ל (UMI, אם אתם קוראים את ההודעה, אני אמכור את גופי לפלאנגות הסוריות תמורת הקורבט החדשה, אז קדימה, לייבא! :wink: )

ליאור.

it will cost like the whole syrian army..c

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

מריוס, אתה צודק לגמרי עם ה-Type-R וזאת דוגמא טובה גם למה שאני אומר.

ה-Type-R מתומחרת בצורה מופרכת לגמרי של עשרות אלפי שקלים מעל הקליאו שעומדת איתה באותה ליגה (גם במחירים בחו"ל). היא נפלה בדיוק בגלל זה שהיו אופציות אחרות במחירים שפויים יותר. איזה אופציות זולות בעשרות אלפי שקלים יש לך מול הקליאו בליגה שלה ?

בכל מקרה אנחנו מדברים על משהו שאמור להיות עוד שנה מהיום. לך תדע מה יהיו האופציות ובאילו מחירים. גם ההכרזה הזאת בקלות יכולה להשתנות ופתאום נגלה שהם רוצים יותר מ-200 או שבכלל יתחרטו ולא יביאו אותה.

קודם כל שתגיע ואז נראה מה יהיה.

ניר

פורסם

כמעט שכחתי להזכיר שה"בולדוג" עדיין ברשותי והוא בצבע צהוב הוא הקליאו ספורט MK1 – שכ"חבילה" ספורטיבית ותמחור( 118000ש"ח) בשנת 2000 היה ללא תחרות בסגמנט של ההוט האץ הספורטיביות.

תמחור כיום שבין 180000 ל 200000 ש"ח לדגם החדש - הקליאו ספורט 200 כ"ס, לא יהווה מקור למשיכה גם בין אוהבי הספורטיביות החמות וצפוי לכשלון שיווקי בישראל.

חג שמח,

מריוס

זו אכן הנקודה.

הקליאו בזמנו עלתה כ-10% יותר ממשפחתומטית אירופאית סטנדרטית ובמחיר הזה היא היתה קנייה מעולה. הדגם הבא עלה מעט יותר, אבל גם היה מאובזר יותר ושווה את תוספת המחיר (אם כי אישית הייתי חי טוב גם בלי בקרת אקלים, אחיזה וקסנון).

מחיר הגיוני לספורט החדשה הוא עד 160 אלף ש"ח, אם היא מאובזרת בנדיבות. יותר מזה כבר הופך אותה לתמורה לא טובה לכסף ומציב אותה מול אופציות משומשות עדיפות. יכול מאוד להיות שלקרסו לא שווה למכור אותה מתחת ל-190, אבל זו כבר הבעיה שלהם, לא שלנו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

חברים יקרים,

אילן =turbo אכן גדש את הפורום בבקשות ושאלות לגבי ספורטיביות שרצוי וחשוב

שיגיעו לארץ, יש מספיק חובבי רכב בארץ בעלי ממון שיכולים להרשות לעצמם ספורטיבית

חדשה,אילן אולי לא אחראי הישיר לחידוש היבוא של רנו ספורט,כמה מהסיבות הם החלפת

דגם,אליפות היצרנים ב-F1 +נהגים,ודעת הקהל( ביקוש) אילן בהחלט פתח תרד מרשים

ולגטימי לגבי המבחר הדל של הספורטיביות בארץ,ולא מעט כתבי רכב ואנשי רנו מטיילים

בפורום זה,כנראה שהם( רנו)קיבלו את המסר שעדין יש צמה לספורטביות בכלל ולרנו ספורט בפרט,

לגבי המחיר הוא צריך להיות מספיק תחרותי לאימפזה WRX כי בתמורה של מפרט+כ"ס לכסף(מחיר)היא ללא תחרות היום!!!

בברכה קובי כהן

פורסם

דבר ראשון תקוו שהדבר הזה אכן יתממש וזה לא איזה טריק שיווקי

אני עדין זוכר את זה שבמוטוקאר כתבו שהאסטרה OPC ועוד כמה גרסאות טורבו של האסטרה יגיעו לארץ...אבל בנתיים נדה

הבעיה העיקרית היא בגלל מחיר כיום

בשנות התשעים קנו הרבה ספורטיביות ומכוניות קופה בגלל מחירים יחסית נוחים להיום

למשל: סיויק קופה, ZX וולקן, אסטרה GSI

מספרים שכיום יהיה קשה להשיג

הקליאו ספורט בשנת 2000 עלתה רק 120K

אז היה שווה לקנות דבר כזה

היום עם התג מחיר שרוצים להצמיד לה אני בטוח שגם חובבי הרכב שירצו רכב כזה יתקשו להשיג את הכסף

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...