Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים אני ישמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא אם שווה לי לעשות צנרת ואדרסים להונדה האצ'בק שנת 93 מנוע esi דנדש הורכב לפני חודשיים אני ישמח אם תפרסמו לי יתרונות וחסרונות

פורסם

קנה מאיביי, באמת שזה הפתרון הכי טוב, כמעט כל הדגמים שנמכרים הם Knock-off של דגם מקורי של חברת שיפורים זו או אחרת..

 

על מנוע D16 שווה מאוד להחליף את פילטר האויר לפילטר פתוח עם הצינור כמו שיש מיליונים למכירה באיביי, להחליף את סעפת הפליטה ולהחליף את כל הצנרת מהממיר אחורה, יש שיפור ניכר ביכולת הנשימה של הרכב וקפיצה נאה בכמות הסוסים.

ובחייאת דינק, "אדרסים"?! זה תרגום של Headers או Addresses? :-P

קוראים לזה בעברית - סעפת פליטה.

 

עברית רבותי, עברית.

 

מוטי.

×
×
  • תוכן חדש...