Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניקוי מנוע בקיטור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מה אתם אומרים על ניקוי מנוע בעזרת קיטור או על ניקוי מנוע בכלל??

הרבה אנשים לא ממליצים כל כך מפני שדואגים מבעיות חשמליות שעלולות לבוא לאחר מכן ואומרים שזה בכלל לא מועיל.

רציתי לשאול את דעתכם בנושא.

תודה לעונים.

פורסם

כשעבדתי במוסך, שטפתי הרבה מנועים בקיטור, ולא ניתקלתי בבעיות. מאוד חשוב לכסות את האזעקה וכבלי חשמל.

בעקרון לא מומלץ לעשות שטיפה מנוע למכוניות ישנות כי זה יכול להפוך לתיבת פנדורה.

פורסם

תודה על התגובות,

אז אחד אומר שעבד במוסך ולא נתקל בבעיות והשני אומר שזה רע בקיטור,

בכל זאת זה ברור שיש סיכויים לבעיות חשמליות,אבל האם קיימים סיכויים לבעיות אחרות??

או שאם להקפיד ולעשות זאת בצורה טובה וזהירה הכל יהיה בסדר?

פורסם
תודה על התגובות,

אז אחד אומר שעבד במוסך ולא נתקל בבעיות והשני אומר שזה רע בקיטור,

בכל זאת זה ברור שיש סיכויים לבעיות חשמליות,אבל האם קיימים סיכויים לבעיות אחרות??

או שאם להקפיד ולעשות זאת בצורה טובה וזהירה הכל יהיה בסדר?

המכוניות שעברו שטיפה בקיטור היו לרוב מכוניות חדשות יחסית.

כמו שכתבתי, במכוניות ישנות זה לא מומלץ.

אם הרכב שבתמונה הוא הרכב המדובר, אז זהו רכב ישן ולכן לא הייתי ממליץ לך לשטוף בקיטור.

לי יש גם רכב ישן, ואני לא עושה לו שטיפות בקיטור.

פורסם
המכוניות שעברו שטיפה בקיטור היו לרוב מכוניות חדשות יחסית.

כמו שכתבתי, במכוניות ישנות זה לא מומלץ.

אם הרכב שבתמונה הוא הרכב המדובר, אז זהו רכב ישן ולכן לא הייתי ממליץ לך לשטוף בקיטור.

לי יש גם רכב ישן, ואני לא עושה לו שטיפות בקיטור.

ומה אתה אומר לגבי הונדה סיוויק?(בלון שנים 92-95)?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...