Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה ניסיתי לשלוח קובץ באיסיקיו וזה מראה לי את ההודעת שגיאה הזאת :

http://img269.imageshack.us/img269/6195/ttt433wz.jpg

שאני מנסה לקבל קובץ הוא פשוט מחכה ומחכה ולא קורה כלום

* האיסיקיו הוא איסיקיו 5

* ישנה רשת ביתית עם 2 מחשבים

* אין לי שום פיירוול שידוע לי עליו

תודה רבה לעוזרים

שחר.

פורסם

תן לי לנחש :

יש לכם מודם ADSL של אלקטל, פרצתם אותו באיי פי 168 והפכתם אותו לאלקטל פרו...עכשיו הוא מחייג ישר מחובר להאב\סוויץ' ומשם לשני מחשבים ? צודק אנוכי ?

אתה יכול לנסות להגדיר את הפורט הפתוח של האיי סי קיו, אבל 90 אחוז שלא תצליח, מכיוון שאתה שולח קובץ\מקבל קובץ, מרגע האישור רצים פינגים בין המחשבים...עכשיו אתה נותן פינג ראשוני אבל את הפינג החוזר סופג הסוויץ' שלך כי האיי פי שלך שונה מהסוויץ' בעקרון.....

בקיצור, פתרון מצויין לבעיה : תעבור למסינג'ר MICROSOFT חשבו על זה, ובמסינג'ר הבעיה לא קיימת כי המשלוח הוא הצלבה של NAME וכל מיני חרטות אחרות

פורסם

נכון - וגם זה לא תמיד....ככה ש....

אין לי הסבר הגיוני לזה אבל לפעמים פתיחת הפורטים עוזרת לפעמים זה לא עוזר בכלום !....בכל מקרה כמו שכבר אמרתי חלופה טובה היא המסנג'ר....

פורסם

אכן.

המסנג'ר משתמש ב-UPNP והאייסיקיו הפרימיטיבי לא ממש מכיר את המונח...

בכל מקרה, יכול להיות שמי שאתה מנסה לשלוח אליו יושב מאחורי NAT/FW ובגלל זה אתה לא מצליח לשלוח...

פורסם

אוקיי , אחרי שכיביתי את המחשב ללילה , עכשיו הכל הסתדר והשליחה / קבלה עובדת!

תודה רבה חבר'ה!

ועתיד - תהרוג אותי אם הבנתי משהו מההודעה הראשונה שלך :rofl:

שחר.

פורסם

עתיד, איפה ת'חי... אנשים היום קונים ראוטר ב 100 שקל (למשל די-לינק ב 100 שקל עובד אצלי יופי עם 3 אנשים בבית).. לא "פורצים אלקטל" .. בכלל רוב האנשים החזירו את האלקטל

פורסם
בדיוק ההיפך הוא הנכון....

יש לי מודם פנימי מאז ומעולם כמה שנים, בחיים לא עשה לי אפילו לא בעיה אחת, אני שולח מקבל בלי בעיות, אין דרך יותר פשוטה להתקין את המודם ואני לא צדריך להתעסק בכל מיני מנורות וחוטים נוספים של מודם חיצוני

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
אכן.

המסנג'ר משתמש ב-UPNP והאייסיקיו הפרימיטיבי לא ממש מכיר את המונח...

בכל מקרה, יכול להיות שמי שאתה מנסה לשלוח אליו יושב מאחורי NAT/FW ובגלל זה אתה לא מצליח לשלוח...

משום מה הייתי בטוח שאלקטל משודרג לא תומך בUPnP, מסתבר שכן.

בכל מקרה זה שימושי רק אם התוכנה והראוטר תומכים שניהם בזה.

פורסם

הראוטרים מהשנה-שנתיים האחרונות תומכים UPNP. לי אישית יש ראוטר אלחוטי של DLINK שמתחבר עם PPPOE דרך מודם של ECI. העסק עובד יופי.

OPEL ASTRA - כנראה עניין של נוחות.

לי אישית יותר נוח שהראוטר מחייג לבד לאינטרנט ואני בכלל לא צריך להתעסק עם כל הבבל"ת הזה של חייגנים וג'אנקיאדה על כל סוגיה. ואני בכלל לא מדבר על שיקולי האבטחה שבדבר, וכל מיני פיצ'רים נוחים ושימושיים שהראוטרים החדשניים מציעים....

פורסם

את המודמים החדשים קל להגדיר בתור ראוטרים, והם גם עובדים טוב בתור כאלה.

המודמים הישנים עובדים לא משהו.

ואלקטל הישן צריך לפרוץ אותו כדי להגדיר אותו בתור ראוטר.

(זה מה שלומדים אחרי עבודה ממשוכת במוקד התמיכה של בזק)

פורסם

שלד, אין לי בעיה. עשיתי שאיך שאני מפעיל את המחשב זה לבד מתחבר ישר לאינטרנט. איך? פשוט מאוד! ניכנסים למאפיינים של החייגן ,מורידים וי מהאפשרות Prompt for name and password,certificate,etc.

אחרי שהורדתי את הוי, אני מאשר את הפעולה, עושה קיצור דרך לחייגן ודוחף אותו לתיקיית Startup.

זהו, עכשיו כל פעם שאני מפעיל את המחשב הוא מתחב לאינטרנט ישירות עם העלת הווינדאוס

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תוכן חדש...