Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

High Octane Detonate [סרט להורדה]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העלילה, עפ"י האתר של הסרט:

"Performance car enthusiast, Ketzal Sterling embarks on an epicl journey around the globe. He is in search of the world's most extreme road cars and will put them to the test. From 500kph Top Fuel drag cars to 750hp tire tearing Corollas, Ketzal takes you on a journey deep into the cult of extreme underground performance car modifying. However, upon reaching Norway his actions take him down a dangerous path. The whole production turns to chaos when he unknowingly intercepts a top secret envelope, stolen from the ancient cult of the Illuminati."

זו לא אותה כת מצופן דה וינצ'י?

מה הקשר אליהם פתאום?

:roll:

נו טוב, אני מניח שזה יכול להיות משעשע...

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם
אתה לוחץ על הקישור: "להורדה באמצעות ביטורנט" שבגוף ההודעה ומתחיל להוריד את הסרט.

כבר ניסיתי את זה... זה שומר לי תוך 3 שניות משהו שאי אפשר לפתוח. יש עוד דרך?

פורסם

הסרטים שלהם חביבים אבל סצנות המעבר שלהם מטומטמות ויכולות לשגע

פילים אני מעדיף את הסרטים של קלרקסון יותר מקצועיים מעניינים ומוגשים כמו שצריך.

• תוכן חדש...