Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לחברי הפורום,

לפני זמן מה עשיתי עבירת תנועה בשוגג (בניגוד לאלו שאני עושה בכוונה :twisted: ), ונכנסתי בטעות לנתיב התחבורה הציבורית בדרך סלמה בת"א. לפני שהספקתי למצוא יציאה ממנו, עצר אותי שוטר רכוב, ופינק אותי בדו"ח תנועה מגניב כזה.

שמתי לבי לעובדה שיש טעות בסיומת של מספר הרכב, והיא 78, סיומת שלמיטב ידיעתי לא קיימת בכלל.

אציין כי הדו"ח עצמו רשום על שמי.

יש טעם לנסות להתחמק, או שמא עלי לשלם כמו ילד טוב? (מעבר לסוגיה המוסרית, השאלה היא מנהלית גרידא).

תודה,

ליעד

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

זה טלוי בך אני לא יודע אם לא יוכלו לשנות את הטופס ולהגיד "טוב תאינו אבל אתה בכל זאת עברת על החוק"

השאלה האם לא יהיו לך יסורי מצפון אחרי זה.............

פורסם

אני יכול לטעון שאין רכב כזה, ולכן לא יכול להיות שביצעתי את עבירת התנועה ברכב שלא קיים. "תיאורטית" כמובן.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מכיוון שהדו"ח נמסר לך ביד , ופרטיך נכונים - רוב הסיכויים הם (אם תבחר להגיע לבית משפט) שהשופט יאפשר לתביעה לתקן את מס. הרכב.

אפשר לנסות לבקש לבטל את הדו"ח במשטרה - אם תיפול על שוטר שלא בא לו להתעסק עם הפרוצדורה -אולי תזכה מן ההפקר.

פורסם

צריך שהשוטר יענה לטלפון קודם. אגב, הדו"ח הגיע גם בדואר, ולא חתמתי על הדו"ח שנמסר ביד היות ולא הוצעה לי האפשרות המפתה.

אין לי מה להלין על המשטרה אחרי שהטרחתי אותם בשבת מסביב לחצי כנרת :p, ולאור ההנתקות, אבל נקווה שהם אכן יהיו מותשים :).

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

שמר צודק בעניין זה, רק אוסיף: דו"חות מבוטלים כאשר יש ספק לגבי מהימנותם, טעות בדו"ח יכולה להטיל ספק.

מה הסיומת האמיתית? ספרה אחת שגוייה יכולה להיחשב טעות, שתי ספרות שגויות כבר פחות...

בכל מקרה- אל תגיד משהו כמו "קיבלתי דו"ח אבל יש בו טעות", כי אז אתה מודה בעבירה ואין סיבה לבטל את הדו"ח.

אגב, "לבטל את הדו"ח במשטרה" זה לשלוח בקשה לביטול דו"ח, על פי הוראות בגב הדו"ח.

dirty old man

need love too

פורסם

ברור לי שאצטרך להיות חלקלק איתם, ובכל מקרה, תקנו אותי אם אני טועה, זו עבירת קנס בלבד ללא נקודות, כך שגם אם לא אצליח, לא קרה שום דבר. מישהו יודע מה הטלפון של את"ן מרחב יפתח? 03-6304464 לא עונה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

שלח מכתב בקשה רשום לביטול הקנס. אל תתייחס לעניין הטעות כי היא לא עילה לביטולו, הוא נמסר לך ביד וחתמת עליו. כתוב שטעית, שניסית לצאת מהנתיב אך התנועה הפריעה להשתלב וכד'. אם אין לך עבירות חמורות קודמות - יש סיכוי טוב שיבוטל.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

עצה שלי , אל תדבר בטלפון אלא תשלח מכתב , במכתב אתה יכול "להשמיט" את העובדה שקיבלת את

הדו"ח ביד ופשוט שמספר הרכב המופיע בדו"ח אינו מספר הרכב שלך .

על כל פנים לדעתי בדו"ח כזה הסיכוי לביטול קלוש.

פורסם

אם יש טעות במספר הרכב הדוו'ח מבוטל אוטומטי, כי בשביל לשלוח לך כפל קנס הם משתמשים במספר הרכב.

גם אני פעם קיבלתי דו''ח על עצירה בשוליים ללא אורות מצוקה, והשוטר כתב את מספר הרכב שלי פחות סיפרה אחת, ככה שמעולם לא שילמתי את הדו''ח לא הגיע כפל קנס, לא היה בעיה להעביר בעלות על רכב וגם לא לחדש רישיון.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

לשני הכוטבים מעלי, לירן ודייהו.

טעות באשר היא אינה עילה לביטול דו"ח, לטעות זה לגיטימי. לעיתים, ישנה טעות שמטילה ספק באמינות של הדו"ח, ואז יש אפשרות לבטל דו"ח. בכל מקרה, ברגע שהודית באשמה (שלחת מכתב ואמרת שקיבלת דו"ח ויש בו טעות, זו דוגמא קלאסית להודאה באשמה...), למעשה תיקנת את הטעות בדו"ח ונתת תוקף מלא לדו"ח השגוי.

אם אכן הולכים לפי מספר רכב בלבד, ולא ינסו לפי מס' רישיון, ת"ז, כתובת וכו', אז באמת כפל הדו"ח לעולם לא יגיע אליך, אבל לא הייתי בונה על זה... זה יכול לצבור מימדי ענק בגלל שטות.

אגב, זה שכפל הקנס לא הגיע אליך לא פוטר אותך כהוא זה מחובתך לשלם את הדו"ח במועדו (הדו"ח לא בטל, הוא רק לא שולם), וניסיון להתחמק מהתשלום לא נראה טוב בבית המשפט...

קיצור- להגיש בקשה לביטול דו"ח- תמיד טוב, זו זכות שכדאי לממש. אל תודה באשמה בדו"ח, אפילו לא חלקית.

לגבי הטעות במספר הרכב- התובע לא ישמח להיכנס למשפט נגדך עם טעות במספר הרכב, אבל הוא יזכה. אני מציע לרשום את מספר הרכב האמיתי שלך בבקשה, ואל תציין את הטעות. תן לתובע לעלות על זה לבד.

dirty old man

need love too

פורסם

וגם אם הם לא ישלחו לך הודעה על הקנס לפי מספר הרישוי, ברגע שהעניין יתגלגל ומישהו יבוא ויבדוק את זה יראו כתובת מספר רישיון וכו ויבואו ויזמברו אותך.

בהצתלחה בכל אופן.

אור.

• תוכן חדש...