Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתח נמוך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה במערכת והיא בעיה של מתח.

אני מצטער שאני כל הזמן מספר סיפורים אבל זה מאוד חשוב לי לקבל ממכם חוות דעת לפני שאני הולך לזרוק את המשכורת הצבאית שלי...

לפני הרבה זמן כשהתקנתי את המערכת התקינו אותה חאפרים בבת-ים עם חוטי חשמל מאוד דקים

עם בית פיוז שמקתין אחד אמר שהוא מתקין איתו דיבוריות לאוטו.

זה כל כך לא מקצועי שהפלוס והמינוס באוטו שתיהם בצבע אדום.

יש לי 2 מגברים באוטו והפיצול הוא עם איזולירבנד ולא עם מפצל נורמלי.

המתקין שלי אמר לי שאם אני אחליף את חוטי החשמל באוטו לחוט 4 גייז' שיוצא מהמצבר ומתפצל ל2 של 8

קיצר לעשות משו רציני עם בית פיוז מוזהב כפול ומפצל מוזהב נורמלי המגברים שלי יתנו הרבה יותר הספק

ויתאמצו פחות ופחות יתחממו

זה נכון ?

והאם חוט 4 גייז' של סטינגר וחוט 4גייז' של קליפורניה בום איכותיים באותה המידה?

תודה ...

פורסם

יכול להיות שהחיווט שלך כרגע מונע ממך חשמל.

ולדעתי למרות שאין לי ניסיון או ידע בנושא ספציפית. כל עוד מדובר בחוט נחושת בעובי מסויים קשה לי להאמין שיש הבדל משמעותי.

אני מניח שהבחירה תלויה בהפרשי המחירים.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

ולגבי זה שהחוט חשמל מאוד דק יחסית למגבר של 50-60 אמפר אתם חושבים שזה מונע ממנו לתת את מה שהוא באמת מסוגל לתת?

מכיוון שאין לו מתח בצורה שהוא אמור לצרוך?

פורסם

רועי אין לי שמץ של מושג איך הגיעו מבעיה של חיווט לקוי - להוספת קבל.

אבל אני מקווה מאוד שהתעלמת מההצעה להוסיף קבל ...

בכל אופן, תשיג מולטימטר, תמדוד את הוולטאז שהמגבר שלך רואה, ואז תדע אם החיווט שלך מסרס אותו.

(לפני שאתה רץ להשקיע בכבלים ומפצלים שנראים טוב - לא בהכרח נחוץ עבורך)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

לפי דעתי השקעה בחיווט חשובה לא פחות מהרכיבים עצמם.

חיווט זול רק יכול לגרוע מהמערכת, חיווט ממוצע לא עולה יותר מ 200-300 ש"ח ולפי דעתי שווה להשקיע.

לפי דעתי אתה יכול לקנות חיווט נורמאלי של חברה זולה וזה יספיק לך!

איך הגעתם לקבל? אין צורך!!!

פורסם

יש לו שני מגברים לא חלשים.

קבל יכול למנוע נפילות מתח בעוצמה גבוה, וכל זה רק לאחר שידרוג החיווט (בהנחה וזו הבעיה).

יתכן והמצבר ישן וחלש.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

שיבי, מי קבע שקבל יכול למנוע נפילות מתח אשר נגרמות מעוצמה גבוהה ?

אתה מוזמן לתרד שלי בנוגע לעובדות על הקבלים, ולתקן אותי היכן טעיתי.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=57624

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...