Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Rockford 551x

koyote
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

koyote, מצטער מאוד שיש משתמשים בעלי רמת הבנת הנקרא מאוד נמוכה.

אבל אני לא חושב שזאת סיבה אמיתית לפתוח תרד חדש, בכל אופן גם בתרד החדש אינני יודע עד כמה אנשים יוכלו לשפוך אור בנושא המדובר.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

שטויות! ל501X יש קרוס מצויין ושום דבר לא חסר לו....היה פה פעם איזה תרד של מתן בוא הסבירו לאנשים שהקרוס של 501X אחרי הכול לא שונה בהרבה מאחרים...... ושי,ממתי קונים מגבר רק לפי הקרוס? ה551X לידעתך מגיעה עם BASS BOST וטיפה יותר טוב מה501X.....

אומנם מגברים יכולים להישמע זהה אבל יש עוד הרבה דברים שמבדילים אותם כגון איכות הרכבה איכות בנייה פנימית ,אמינות,צריכה מתח קטנה אבל הפקת וואט גבוה,אז להגיד שבגלל הקורס שלדעתך בלי ניסיון עם ה501X אתה פוסל אותו זה מעשה חורני לא כול דבר.....

** שי אתה מצחיק לך אין ניסיון עם 2 המגברים אבל אתה מדבר חופשי....אאה שחכתי חוות דעת של מומחה נכון?:wink:

פורסם

צודק אדי, מי צריך קרוס מתכוונן .......

כבר שמעתי רבות עליך אדי, ולכן אפסיק את הדיון המעמיק בנוגע לקרוסים אמיתיים כאן ועכשיו.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אולי באמת תפסיקו אם השטויות האלו ?

התרד הזה מדבר על ה551X , יש לו יופי של קרוס ומדובר במגבר מוצלח. לא צריך לקחת את השרשור הזה למקומות אפלים ....

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אתה צודק עופר, רק רציתי שפותח התרד ידע שההמלצה שקיבל, לא באה מניסיון עם המגבר המדובר.

אלה מניסיון של משתמש עם מגבר אחר לגמרי...

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
אתה צודק עופר, רק רציתי שפותח התרד ידע שההמלצה שקיבל, לא באה מניסיון עם המגבר המדובר.

אלה מניסיון של משתמש עם מגבר אחר לגמרי...

זאת לא הסיבה .. סתם חיפשת איפה אתה יכול "להיכנס" באדי .. :wink:

בכל מקרה , לצורך העניין , גם לי אישית לא היה את המגבר המדובר הזה. זה לא אומר שאני לא יכול להגיד שמדובר במגבר טוב .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אני הייתי שמח אם נציג אוטופרט היה נותן קצת נתונים או כמה מילים על המגבר בכל זאת...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
לריב תריבו בבית ולא בתוך התרד שלי

אני פותח תרד חדש

לא, אתה תמשיך בזה, אין סיבה לפתוח חדש.

מידן ושי, חשבתי למחוק את ההודעות של שניכם אבל מכיוון שהתייחסו אליהם אחרים השארתי אותן. אני פונה אליכם כאן ולא בה"פ להפסיק עם הריב הילדותי הזה מעל דפי הפורום. שניכם משתמשים שיכולים ותורמים לפורום בנושאים שונים אבל אם תמשיכו כך לא תהיה לי ברירה אחרת מאשר להכניס אותכם למעקב.

אם יש לכם משהו להגיד לי בעניין זה, עשו זאת בה"פ. רשמתי כאן כדי שמשתמשים אחרים שקוראים יבינו שזה לא משהו שאנחנו מוכנים לקבל אותו בפורום.

מעכשיו רק התייחסויות ענייניות לשאלות של koyote.

פורסם

מי שנמצא מספיק זמן בתחום, ועקב אחרי הסדרות של רוקפורד יכול להבין מהיכן השמועות הנ"ל.

אם תעשה חיפוש נרחב בפורומים בחו"ל אני מניח שתמצא גם ביסוס לחלק מהדברים שנאמרים על הסדרות

הישנות והחדשות.

ובגדול:

רוקפורד נהגה לבדוק את המגברים שלה (ועדיין נוהגת) בעזרת מבחנים שונים (לא נכנס לאמינות או טיבם)

ועם השנים, ההצהרות מסדרה לסדרה ירדו פלאים.

אם המגבר הקודם היה מוצהר 500 וואט, ובפועל היה מוציא 650 וואט, אז המגבר בסדרה שלאחריו

היה מוצהר 500 וואט, אך בפועל היה מוציא מעט פחות.

נכון - חלק מהדברים אמיתיים, וחלק לא.

שיקול שלך למה להאמין ולמה לא להאמין.

בסך הכל, אם נסתכל על הנתונים של המגבר, מדובר במגבר טוב יחסית, חזק, עם אפשרות להפעיל

ב TRI-MODE (שזה חיבור של למשל שני רמקולים+סאב על אותן יציאות) כמובן יש להשתמש

בקבלים/סלילים מתאימים לביצוע פעולה זו.

יש לו קרוסים יעילים לדרישות ממגבר שכזה, וחדש בארה"ב מקבל 2 אחריות, כך שזה מעיד גם על

טיב המוצר ונכונות החברה לגבות את הטיב/אמינות המוצר.

אם היה עלי לבחור במוצרים ישנים - כן, הייתי עושה זאת במקרים רבים וזאת משום שפעם לא היה

מושג כזה של הגזמות בנתונים, או במעבר להרכבה עם רכיבים זולים, והיית מקבל "מציאות".

למה מרכאות? כי אז המגברים היו עולים כסף רב.

אז כן, לרוקפוד, לאוריון, לקיקר, ללנזר ועוד כמה חברות היו הברקות מדהימות שאני בספק אם אי פעם

יחזרו עליהם... וחבל.

דוגמא קלאסית: קיקר יצאו עם סדרת מגברים עם אפשרות לשנות את הקרוסים בעזרת החלפת כרטיסים,

וכך גם היה לרוקפורד.

שלא לדבר על מגברי ה HIGH CURRENT שהצהירו על מספרים נמוכים והוציאו מספרים גבוהים מאוד,

וקיבלו את הכינוי המפורסם cheater amp (מגבר מרמה בתרגום חופשי)

בהצלחה.

גל

• תוכן חדש...