Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מרגיש כאילו אני מתוודה.. אני לא משקר אף פעם, זאת אפילו נקודה רגישה אצלי משום מה.

כשזוגתי התחילה להתלונן על הגודל של המיטה שלנו (כרית היריון זה השטן) אמרתי לה את המידה שכתובה על המזרון (אותה חברה כנראה כותבת לאיזה מסגרת המזרן מתאים ולא את המידה שלו) - כלומר 1.6מ׳.

המיטה נמצאת על מרצפות 80*80 ואיך נגיד את זה.. קל לראות שהמסגרת קטנה באופן ניכר משתי המרצפות שהיא עומדת עליהן. היא לא 1.6 גם לא ביום טוב (במדידה שעשיתי המזרון ברוחב 1.4, ומדובר במזרן של יצרן מוכר/מותג).

כל זה נאמר שהתחשב בעובדה שזוגתי קטנה בכמעט חצי יחסית אליי ויש לה מספיק מקום מחיה (לא עוברת התעללות), והיא לא נוקפת אצבע בכל מה שקשור במדידה או עזרה בהתקנה בבית.

הצלחתי לסחוב את ה״שקר״ כמעט שנה וחצי (במהלכם חצי היריון + חופשת לידה), עד שיום אחד קיבלתי טלפון מזוגתי עם המשפט שלא חלמתי שאשמע.
זוגתי: ״היום מחליפים את המיטת נוער שלך״

אני: ״מה? על מה את מדברת?״
זוגתי: ״אל תשחק אותה, מדדתי עם מטר״
אני: <בדיחה שהצחיקה רק אותי>
-ניתוק-

היא לא האמינה איך שנינו נכנסנו שנים (6 במספר) במיטה כ״כ קטנה (ואני אוסיף נוחה).

בתום שלושה חודשים של עקיצות על ״מיטת הנוער״ שלנו, נשברתי והלכנו לקנות מיטה, אז הייתי צריך לשכנע אותה ש1.8 מספיק לנו ושלא צריך 2.0 - אבל זה כבר סיפור אחר.

שורה תחתונה, הצלחתי לשמור על שלום בית (ולהשקיע בדברים אחרים עבורנו) אבל בסוף זה תפס גם אותי.

• אהבתי 1
  • מצחיק 8
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעה, dorgo כתב:

אני מרגיש כאילו אני מתוודה.. אני לא משקר אף פעם, זאת אפילו נקודה רגישה אצלי משום מה.

כשזוגתי התחילה להתלונן על הגודל של המיטה שלנו (כרית היריון זה השטן) אמרתי לה את המידה שכתובה על המזרון (אותה חברה כנראה כותבת לאיזה מסגרת המזרן מתאים ולא את המידה שלו) - כלומר 1.6מ׳.

המיטה נמצאת על מרצפות 80*80 ואיך נגיד את זה.. קל לראות שהמסגרת קטנה באופן ניכר משתי המרצפות שהיא עומדת עליהן. היא לא 1.6 גם לא ביום טוב (במדידה שעשיתי המזרון ברוחב 1.4, ומדובר במזרן של יצרן מוכר/מותג).

כל זה נאמר שהתחשב בעובדה שזוגתי קטנה בכמעט חצי יחסית אליי ויש לה מספיק מקום מחיה (לא עוברת התעללות), והיא לא נוקפת אצבע בכל מה שקשור במדידה או עזרה בהתקנה בבית.

הצלחתי לסחוב את ה״שקר״ כמעט שנה וחצי (במהלכם חצי היריון + חופשת לידה), עד שיום אחד קיבלתי טלפון מזוגתי עם המשפט שלא חלמתי שאשמע.
זוגתי: ״היום מחליפים את המיטת נוער שלך״

אני: ״מה? על מה את מדברת?״
זוגתי: ״אל תשחק אותה, מדדתי עם מטר״
אני: <בדיחה שהצחיקה רק אותי>
-ניתוק-

היא לא האמינה איך שנינו נכנסנו שנים (6 במספר) במיטה כ״כ קטנה (ואני אוסיף נוחה).

בתום שלושה חודשים של עקיצות על ״מיטת הנוער״ שלנו, נשברתי והלכנו לקנות מיטה, אז הייתי צריך לשכנע אותה ש1.8 מספיק לנו ושלא צריך 2.0 - אבל זה כבר סיפור אחר.

שורה תחתונה, הצלחתי לשמור על שלום בית (ולהשקיע בדברים אחרים עבורנו) אבל בסוף זה תפס גם אותי.

קטע. 

בדיוק החלפנו מיטה לגדולה יותר

״לי לא משנה, תעשי מה שטוב לך״

עשתה ( לקחנו מיטה שנמסרה)

לא בטוחה לגבי הבסיס. 

בכל מקרה, יצאתי טפלון.

לא עשיתי כלום ולא אחראי לדבר.  

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• אחראי פורום
פורסם

נזכרתי באיזה עניין שהוא לא שקר אבל בהחלט טריק שאני משתמש בו על אשתי.

יש דברים בבית שמקובל שאני אטפל בהם.

חופשות, טיסות, בעלי מקצוע, החלפת רכב וכו'.

אני דקדקן, הפרטים הקטנים מרגיעים לי יופי את ה-OCD ומן הסתם בעל גישה יותר טכנית.

כשהיא מתחילה עם חפירות באחד מהנושאים האלה ואני נכנס למצב הגנתי בסגנון "עזבי אותי באמאשלך", 

אני פשוט אומר לה "אז תסגרי את זה לבד אם כ"כ בא לך!" בידיעה מוחלטת שכלום לא יזוז שם.

ואז הרווחתי פעמיים - לא בזבזתי זמן על פעולה מייגעת ולא נכנסתי לפרוייקט שיפוץ שאין לי זמן אליו או טיסה ליעד שלא בא לי עליו.

Win win.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לפני 20 דקות, itaysamurai כתב:

אני פשוט אומר לה "אז תסגרי את זה לבד אם כ"כ בא לך!" בידיעה מוחלטת שכלום לא יזוז שם.

לא עובד על אשתי.

התשובה היא אתה יודע יותר טוב אז תסגור אתה אבל לפי מה שאני אוהבת.

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 19 שעות, itaysamurai כתב:

כשהיא מתחילה עם חפירות באחד מהנושאים האלה ואני נכנס למצב הגנתי בסגנון "עזבי אותי באמאשלך", 

ואז הרווחתי פעמיים - לא בזבזתי זמן על פעולה מייגעת ולא נכנסתי לפרוייקט שיפוץ שאין לי זמן אליו או טיסה ליעד שלא בא לי עליו.

Win win.

עובד יופי יופי כל פעם מחדש.

• רעיון טוב! 1

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

• תוכן חדש...