Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ננסה לדייק. אם פג תוקפו של רישיון הרכב במהלך מרץ ותשלם את האגרה עכשיו אונליין - תשלם כבר לפני התעריפים החדשים שנקבעו ב1/4.

אם יש לך רישיון לתשלום תוכל לשלם בדואר לפי התעריף שמצוין ברישיון שקבלת.

לפי מה שכתוב באתר משרד התחבורה עד ארבעה חודשים איחור לא משלמים קנס, מעבר לכן ניתן לשלם את האגרה (+ קנס) במרכז גביית קנסות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לגבי עליית התעריפים ב1 באפריל, אין קשר בין מועד התשלום לגובה האגרה.

אם תאריך רישום הרכב באפריל תשלם לפי התעריף הגבוה, ואם תאריך הרישום בחודש מרץ תשלם לפי התעריף הקודם.

הרישיון שלי פג תוקפו ב30.4, שילמתי בתחילת מרץ לפי התעריף החדש.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
בתאריך 2.4.2026 בשעה 20:47, סולל הדרך כתב:

זה בדיוק הזמן לעשות טסט
יחסית רגוע במכוני הרישוי
כשתיגמר המלחמה יהיה מפוצץ!

הכי טוב שמפוצץ באנשים, כולם עוברים. צמיגים ברקסים נזילות ---- קדימה מר 130 שקלים חדשים! סע כבר מפה אתה מעכב את התור,אם נחזיר אותך בשביל עוד 29 שקל, נפסיד 130 שקל כי אנשים יראו תור וילכו למקום אחר.

לפני 15 שעות, zvit כתב:

לפי מה שכתוב באתר משרד התחבורה עד ארבעה חודשים איחור לא משלמים קנס, מעבר לכן ניתן לשלם את האגרה (+ קנס) במרכז גביית קנסות.

מה? על איזה קנס מדובר? חבר קרוב מטעמי משחק שלא נפרט פה,משלם כל הזמן את הטסט ב8 חודשים איחור ולא זכור לי שראיתי קנס כלשהו בזמן התשלום.

• אהבתי 1

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
לפני שעתיים, eladns כתב:

הכי טוב שמפוצץ באנשים, כולם עוברים. צמיגים ברקסים נזילות ---- קדימה מר 130 שקלים חדשים! סע כבר מפה אתה מעכב את התור,אם נחזיר אותך בשביל עוד 29 שקל, נפסיד 130 שקל כי אנשים יראו תור וילכו למקום אחר.

תשמע... אני כבר די הרבה שנים עושה ברעננה. אני מגיע תמיד עם רכב אחרי טיפול שנתי ורכבים מתוחזקים. מלבד לוחית רישוי דהויה גבולית אף פעם לא הציקו. אני רוצה לעבור בזכות ולא בחסד. בסופו של יום זו הבטיחות של הרכב והחיים של כולנו.

• אהבתי 3
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 8 שעות, amosbmw כתב:

אם תאריך רישום הרכב באפריל תשלם לפי התעריף הגבוה, ואם תאריך הרישום בחודש מרץ תשלם לפי התעריף הקודם.

תשאל את בעלי המכוניות החשמליות שהאגרה המופחתת בוטלה ב-1/1/2026 מי שהרישיון שלו פג בדצמבר ולא שילם בזמן ושילם בינואר שילם אלפי שקלים יותר.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 6.4.2026 בשעה 11:47, eladns כתב:

הכי טוב שמפוצץ באנשים, כולם עוברים. .

בתאריך 6.4.2026 בשעה 13:49, vxlan כתב:

שילמתי והלכתי לעשות טסט, המכון היה מלא עד אפס מקום...

אז ביום א׳ לקחתי את הרכב של אישתי לטיפול שנתי, כשהסתיים, בסביבות שעה 11, נסעתי למכון הטסטים. הזנב של הרכבים הממתינים הגיע עד מחוץ למכון. אותתי שמאלה וחזרתי הביתה.

הבוקר חזרתי לאותו מכון, הגעתי כמה דקות אחרי הפתיחה (7 בבוקר). הפקידות עוד היו ישנוניות. תוך פחות מ-20 דקות הייתי על הכביש בדרך הביתה, אישתי שמחה מאוד לצאת לחדר הכושר ברכב שלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 6.4.2026 בשעה 20:08, zvit כתב:

תשאל את בעלי המכוניות החשמליות שהאגרה המופחתת בוטלה ב-1/1/2026 מי שהרישיון שלו פג בדצמבר ולא שילם בזמן ושילם בינואר שילם אלפי שקלים יותר.

אתה כותב את זה מידיעה?

פורסם
לפני שעתיים, אלעדית כתב:

אתה כותב את זה מידיעה?

לא, אני כותב השערות... נו באמת.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

תאריך חידוש הרישיון של הרכב שלי הוא 9 במרס. העברתי אותו טסט ב-16 בפברואר. למרות זאת קיבלתי כבר פעמיים מכתבים על הארכת תוקף הרישיון (ובדופליקט, כי אישתי רשומה כשותפה בבעלות על הרכב). לא היתה התיחסות לתשלום האגרה. מהכתב אינו לפני כי הושלך לאשפה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 4.4.2026 בשעה 15:58, Buki כתב:

הרי לא עדכנו שום מערכת מחשב, ושום תאריך רישוי של שום רכב כפי שהוא מוגדר במחשבי משרד הרישוי, לא שונה. 

כן יש עדכון באיזור אישי ממשלתי

אם הוא מזהה שאתה כלול בתקנה רושם ''רכבים שפג תוקף וכו' יוארך ב 60 יום''

אני שמחתי כי אין לי עצבים לטסט כעת אז יש לי שקט עד אמצע מאי

משתדל לעזור

פורסם
לפני 5 שעות, sperial כתב:

תאריך חידוש הרישיון של הרכב שלי הוא 9 במרס. העברתי אותו טסט ב-16 בפברואר. למרות זאת קיבלתי כבר פעמיים מכתבים על הארכת תוקף הרישיון (ובדופליקט, כי אישתי רשומה כשותפה בבעלות על הרכב). לא היתה התיחסות לתשלום האגרה. מהכתב אינו לפני כי הושלך לאשפה.

תבדוק שמכון הרישוי הקליד נכונה את העובדה שהרכב עבר מבחן רישוי.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

במקרה (לא באמת*) נכנסתי היום לאיזור האישי הממשלתי ובדקתי, אכן נקלט.

*אחרי כל טסט אני בודק באותו מקום, בגלל הקלדת מד האוץ, והיום עשיתי טסט לרכב השני.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...