Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

PSA דיזל 1.5 ליטר - ממתי משווק מנוע מעודכן עם הקיט המעודכן?
זה שאלה כללית כי יש עשרות דגמים עם המנועים האלה.

איך מזהים כי יש מנוע מעודכן מותקן?

לא רוצה להתקרב למנוע לא מעודכן. גם לא באחריות.

נראה שיש המוני אופל גרנדלנד תוצרת 2022 שעלו על הכביש בשנת 2023, גויילו כנראה.

מניח שהם כולם עם המנוע הישן?

באיזה מקרה מצויין בפרטי הרכב באתר משומשת את שנת הייצור?? זה חריג ביותר !

image.png.ccfc703aab2b23804f1c244c9a778925.png

פורסם

רכבים שהגיעו בתחילת 2023 הם אחרי השדרוג. במקרה של 2022 אתה צריך לבדוק.

ויזואלית - יש הבדל במכסה שסתומים (מרימים את הכיסוי\ריפוד בצד של הגלגלות מנוע - יש בליטות [איפה שמופיעה האות b בתמונה המצורפת] ).

moteur-psa-1-5-diesel-destruction2.jpg

• רעיון טוב! 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)

הגיעו לארהק ב2023 או יוצרו? יש רכבי PSA שלא ישבו יום אחר במחסן ויש כאלה שעשו שם יום הולדת.

בדיוק גם מצאתי את הציור הזה. הכיסוי יורד מהמנוע? הוא יושב עם קליפסים? זה לפתוח את הקליפסים או להרים עם קצת כח?

הבעיה איך אני מנפה רכב כזה מרחוק...

אולי @מלטבשי יכול לעזור

גוגל גם לא עזר

עריכה אחרונה על ידי KipodYam
פורסם
לפני 3 שעות, KipodYam כתב:

הגיעו לארהק ב2023 או יוצרו?

לפי דיווחים מהשטח, מי שנמסר באיזור 2/2023-3/2023 הוא בוודאות המשודרג.

אני תמיד אומר שכדאי לבדוק פיזית על הרכב, מרחוק אולי באמת @מלטבשי יוכל לעזור לך - אבל מה שקובע הוא מה שיש על הרכב.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

למה לנפות? האחריות הוארכה ל-10 שנים לשרשרת. בפייס אנשים מעלים התכתבויות עם שירות לקוחות שמראה שהם מאשרים את דבר הכיסוי. אני הייתי קונה גם אם לא החליפו. 

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

לפי האתרים בצרפת רשום שרכבים שיוצרו אחרי 1/23. אם המידע לא קיים ברשיון הרכב יש אתרים שאפשר לבדוק את זה לפי מספר שלדה.

אבל שוב כמו שציינו יכול להיות שבחלק מהדגמים התחילו להתקין מנוע משודרג קצת לפני. אולי אופל קיבלו אחרי או לפני סיטרואן מנועים למשל ואי אפשר לדעת במדויק.

תרים את המכסה פלסטיק מהמנוע ותסתכל אי אפשר לטעות יש את הבליטה ויש מקט שונה שמוטבע.

פורסם
בתאריך 1.9.2025 בשעה 22:15, מלטבשי כתב:

למה לנפות? האחריות הוארכה ל-10 שנים לשרשרת. בפייס אנשים מעלים התכתבויות עם שירות לקוחות שמראה שהם מאשרים את דבר הכיסוי. אני הייתי קונה גם אם לא החליפו. 

לא מסכים איתך. אם הייתי נוסע באוטו תוך ידיעה שיום אחד הוא יכול פתאום לא להניע או פתאום אתקע בגלל שהשרשרת מועדת לפורענות, לא הייתי נהנה ממנו באמת וזה היה מלווה אותי כל הזמן.

ברור שאפשר לקנות ולהגיע למוסך כל חודשים ולטעון שאתה שומע רעשים בתקווה שיחליפו לקיט המשודרג, אבל זה לא בטוח יעבוד.

ואם זה לא יעבוד, ביום שהמנוע יקרוס, תקווה שלובינסקי לא יפסלו את האחריות כי הרכב חרג ב- 1,400 ק"מ בטיפול הראשון כי בדיוק היה גל קורונה, מלחמה או הבעלים סתם שכח.

ואחרי שתהפוך כמה שולחנות ויסכימו להכיר באחריות היבואן יודיע חגיגית שאין מנועים בארץ והרכב מושבת לחודשיים (מה שקורה מעת לעת לבעלים של פוקוס/קוגה עם המנוע 1.5 טורבו).

• אהבתי 1

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

ניתן לקבל אישור מראש שיש אחריות מורחבת. שמור את המייל ומאותו רגע טפל לפי הספר.

לחילופין, מראש אל תקנה רכבים שחרגו בטיפולים, טפל טיפולים בסיסיים במורשה וסע בראש שקט.

מפחיד אותך מאוד המנוע? תוכל לתמחר את זה בקניה ולהחליף יזום את הקיט (יש כבר חלקים תחליפיים).

המטרה של האחריות המורחבת היא לתת לך שקט. ברכבים שטופלו נכון ולפי הספר, לא נתקלתי בבעיות במימוש אחריות. 

ברכבים שטופלו מחוץ לרשת, ביקשו לקבל את כל ההוכחות כי הרכב טופל לפי הספר, לפני שבכלל פנו ליצרן.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

חייב לציין שאם פעם חשבתי שלובינסקי שוחטים במחירי טיפולים, אז כמה חשבוניות ממוסכים מורשי יונדאי מבעלי יונדאי שונים, הראו לי ששם המצב לא יותר טוב וסיכוי טוב שגרוע יותר.

• מעניין 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...