Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, amirnat כתב:

אכן מעניין מה יהיה עם הרכבים הסינים עוד כחמש שנים גם מבחינת אמינות ותקלות וגם לגבי שווי שוק שלהן.

כבר עכשיו שוק החשמליות המשומשות והחדשות בירידה. יצרנים שהצהירו שייצרו רק חשמלי חוזרים בהם, וחברות מתחילות להשקיע בהיברידי. בסין עצמה יש מגרשי חניה בגודל ישראל של חשמליות שנרקבות, וחברות שם פושטות את הרגל כל יומיים. מי ירצה לקנות סינית יד שניה גם בהנחה ותהיה אמינה יחסית כשעתיד החלפים לא ברור. אישית לא מאמין באמינות הסינית כי התרבות שם לא אמינה בענייני סחר. כל מי שעשה עם סין עסקים יכול להעיד על כך. לדעתי רכב סיני שעולה כיום 200,000 ש"ח בספק אם יקנו אותו בעוד 5 שנים ב 50,000 ש"ח. אולי טועה, אבל מעדיף לטעות מבלי לשלם על זה במזומן. ולכן אחכה שיהיו בשוק 10 שנים, ואז נדע.

עריכה אחרונה על ידי נירו72
פורסם (נערך)

אם זה עניין של גודל ולא מחיר אז CX3 עם מנוע 2.0 או ויטארה 1.4 יתנו הרבה יותר תמורה ונוחות ביחס למזבלה שהיא שוק רכבי המיני בארץ.
אופציה נוספת היא האיגניס. מאד מרווחת ביחס לגודל.

עריכה אחרונה על ידי axSupreme
פורסם
לפני 51 דקות, amirnat כתב:

מה אומרים על יונדאי וניו?

לפני יומיים הזמנתי לאמא שלי אחת חדשה. היא מבוגרת צריכה רכב פשוט, קטן שקל לחנות איתו, יעיל, אמין,  שקל להכנס ולצאת ממנו וגאדג'טים רק מסבכים אותה. ורוב הנסיעות שלה קצרות. לה זה ענה לדרישות. זה רכב בסיסי שיעשה את העבודה להגיע מנקודה A ל B.
לי זה לא היה עונה ולא הייתי קונה אותה גם אם הייתי מחפש סופר מיני. ככה שזה מאוד סובייקטיבי. אולי תכתוב מה התקציב ומה היית רוצה ברכב  מלבד אמינות וגיר שאינו רובוטי כדי לעזור לך להתאים משהו יותר ממוקד שתואם ספציפית לך

פורסם (נערך)

מדובר על רכב שני במשפחה. ביומיום הנסיעות עירוניות. מדי פעם מחוץ לעיר. מחפש יחסית רכב גבוה שהכניסה והיציאה יהיו קלים .כמובן שמחפש לקבל את המקסימום מבחינת האיבזור בתקציב  סביב 145K. כמובן שאם יש בנמצא בתקציב נמוך יותר אשמח. 

עריכה אחרונה על ידי amirnat
פורסם

אם מדובר בדרישה לרכב עם ישיבה גבוהה יחסית, כניסה ויציאה קלים ונסיעות עירוניות, הרי שהוניו יכול להיות פתרון טוב. נסיעות מחוץ לעיר יציפו את רעש הגלגלים במהירות גבוהה, נוקשות בנסיעה, והגיר הרציף הגורם למנוע להרעיש ומסרס אותו. בהצלחה.

פורסם

לגבי הוניו, שים לב שהגיר עלול להיות בעייתי, הייתי מנסה לברר עד כמה באמת יש בעיות איתו בארץ:

גיר רציף של יונדאי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 5 שעות, yulianx כתב:

לגבי הוניו, שים לב שהגיר עלול להיות בעייתי, הייתי מנסה לברר עד כמה באמת יש בעיות איתו בארץ:

גיר רציף של יונדאי.

ביררתי. אין הרבה מידע אבל ממה שהצלחתי להבין הייתה בעיה לחלק קטן מאוד, לא משהו סדרתי כמו הפיורטק ורק עד 2022. הבינו מה הבעיה ביונדאי והוציאו חלק משודרג שצריך להחליף בגיר ופותר את זה. מ 2022 הרכבים מגיעים מהמפעל כבר עם החלק המשודרג ואין בעיות.

וניו עונה לדרישות. המאזדה יותר גדולה ויותר מהנה לנהיגה באופן יחסי לסגמנט.מצד שני ביומיום לעיר ולחניות וניו עדיף. מחוץ לעיר מאזדה עדיפה. מבחינת שוק ואמינות מאזדה זו השקעה בטוחה. כך שבפועל אלו 2 האופציות שלך, אני הייתי הולך על cx-3

פורסם (נערך)

הבעיה שהמזדה יקרה יותר בכמעט 5k לדגם עם האיבזור הבינוני.אבל אבדוק לגבי מפתח הדלתות מקדימה ואחורה בשני הרכבים.

עריכה אחרונה על ידי amirnat
פורסם
לפני 16 דקות, amirnat כתב:

הבעיה שהמזדה יקרה יותר בכמעט 5k לדגם עם האיבזור הבינוני.אבל אבדוק לגבי מפתח הדלתות מקדימה ואחורה בשני הרכבים.

היה מבצע למאזדה עד סוף מאי ב 146,000 ש"ח הגרסה הכי מאובזרת. מניח שעם קצת לחץ וחירטוטי אישור מנהל וכאלו תצליח להוציא במחיר הזה גם עכשיו. ליונדאי גם היה עד סוף מאי למועדון חבר ולאשמורת.

פה מצאתי את כל המבצעים.

https://www.gear.co.il/קטגוריית-כתבות-רכב/מבצעי-רכב

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...