Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני צריך להחליף שני משולשים לרכב שלי (BMW X1 2016 מנוע 2000 B48)

הזמנתי מ-cars245 בעלות של מתחת ל75$

האם אצטרך לשלם על בדיקה של בוחן תחבורה?

כמו כן, האם אני צריך גם את החלק המסומן או רק את העליון?

image.png.683ac8f5feb804b256ecadf41e7c0038.png

נציג מהאתר אמר לי שהחלק העליון כולל תפוח. השאלה מה זה החלק הזה ואם אני צריך אותו...

פורסם

אתה צריך גם את החלק המסומן, מחליפים אותו תמיד כשמחליפים משולש.

עניות דעתי או זאת של המגיב לפני לא משנה, כי מבקשים אישורי משרד תחבורה באופן אקראי ללא שום קשר מתי כן צריך או לא צריך, לכן כדאי להכין אישור מראש על מנת לקצר תהליכים.

אם אתה מזמין מcars245, שים לב שEMS אומנם יותר זול אבל שירותי העמילות מכס שהם משתמשים בהם איטיים ולא יעילים. בחברת בלדרות אולי יעלה יותר אבל השיחרור יהיה מהיר יותר, אם זה חשוב לך.

@eladns חיפש ומצא היום בדיוק את החלקים שאתה צריך בארץ, אבל אני לא יודע באיזה מותג מדובר. אולי תשאל אותו.

• רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

יש במחשבון של רשות המיסים פירוט.

רוב מה שהבאתי מחו"ל והיה מופיע ברשימה של רשות המסים שצריך אישור סטנדרטי שנקרא "מעבדה מוסמכת לרכב (0204)" לא הייתה לי בעיה. לפעמים כשזו חברת בלדרות כמו DHL מחליטים לגביי חלק שנמצא בשטח האפור שצריך איזה אישור מיוחד ומשחילים אותך בתוספת יקרה וכואבת. פתאום יחליטו שזו מערכת היגוי, צריך בוחן מיוחד שנמצא רק בעושקיסטן, ועמלת טיסה להביא אותו.

אני שילמתי פעם אחת על סולנואיד שעלה 50$ הובלה + עמלות מומצצות עוד 150$. כך שאם יש EMS אולי עדיף. לא יצא לי להזמין איתם לא יודע.

https://shaarolami-query.customs.mof.gov.il/CustomspilotWeb/PersonalImportTax

פורסם
לפני 21 שעות, amosbmw כתב:

אתה צריך גם את החלק המסומן, מחליפים אותו תמיד כשמחליפים משולש.

עניות דעתי או זאת של המגיב לפני לא משנה, כי מבקשים אישורי משרד תחבורה באופן אקראי ללא שום קשר מתי כן צריך או לא צריך, לכן כדאי להכין אישור מראש על מנת לקצר תהליכים.

אם אתה מזמין מcars245, שים לב שEMS אומנם יותר זול אבל שירותי העמילות מכס שהם משתמשים בהם איטיים ולא יעילים. בחברת בלדרות אולי יעלה יותר אבל השיחרור יהיה מהיר יותר, אם זה חשוב לך.

@eladns חיפש ומצא היום בדיוק את החלקים שאתה צריך בארץ, אבל אני לא יודע באיזה מותג מדובר. אולי תשאל אותו.

היי עמוס, חושב שהצלחתי להשיג את המק''טים 

FEBI 174728
FEBI 175979
FEBI 175977
FEBI 174729

כמובן שאלו מוצרי FEBI שהבנתי שהם הכי קרובים למקורי

(יש חוסר מלאי של מקורי מאיפה שאני רוצה לרכוש)

בדקתי בCARS245 וחסר שם 

פורסם

לזכרוני בגלל שזה חלקי פרונט. יש צורך באישור בוחן.

בפועל לעיתים זה לא נבדק 

ולעיתים זה נבדק וסומכים על מקור החלק (כל עוד הגיע ממקום אמין)

כך שאין חוקיות בכלל.

אם יעוקב לבדיקה. תתחיל לחפור בזה.

אם אתה רוצה להיות חרוץ תתחיל מלמצוא את האישור תקינות המקורי.

.

פורסם (נערך)

בעיקרון משולשים לא אמורים להיעצר לבדיקה (יצא לי לייבא משולשים בעבר).

בפועל חברות הבלדרות (גם דואר ישראל) עושות מה שבא להן הרבה פעמים, ולכן מומלץ למלא טופס יבוא אישי למוצרי תעבורה מיד אחרי ההזמנה.

עריכה אחרונה על ידי שחר 1

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

פורסם
לפני 14 שעות, eladns כתב:

רק לסדר לכם את האוזן

7000 שקל לזוג משולשים מקוריים שלBMW בארץ

בחו''ל 150 דולר לפי מק"ט

image.thumb.png.3ebda0cfbe1df4beafe26b22a8dcfd51.pngimage.thumb.png.47e825d2e16ab1c518ca3fc9f448e9fb.png

פורסם
לפני 14 שעות, eladns כתב:

רק לסדר לכם את האוזן

7000 שקל לזוג משולשים מקוריים שלBMW בארץ

סה"כ מחיר עממי.

• מצחיק 2

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני שעתיים, ronikuk כתב:

בחו''ל 150 דולר לפי מק"ט

image.thumb.png.3ebda0cfbe1df4beafe26b22a8dcfd51.pngimage.thumb.png.47e825d2e16ab1c518ca3fc9f448e9fb.png

פה יש תוספת עמלת פוזה 🙂

אבל לא מתפלא, כבר 20 שנה מזמין מחו"ל, אלו בערך הפערים בכמעט כל הרכבים.

לא מתמחרים פה בשביל לקוח שיש לו ברירה, אלא בשביל לקוח שבוי שנמצא באחריות ואין לו ברירה.

זו הדרך שמוסכי יבואן מצאו לעקוף את תעריף העבודה שנקבע וכך הרוווח העיקרי מגיע דרך מחיר החלפים.

לוקחים ללקוח 500 ש"ח עבודה, ו 5,000 ש"ח רווח על חלפים.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...