Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יפה מה שעשית.

רק חשוב לציין שהעובדה שהם לא תיקנו את השריטות לא אומרת שמי שעשה אותן לא צריך לשלם עליהן אבל אולי כן יכולה להועיל בהסבר לכך שאי הדיווח במועד לא משמעותי ולא אמור לבטל את ביטול ההשתתפות עצמית:

אם כן היית מדווח, מה היה קורה?

כנראה שלא היו עושים כלום. אז לא משנה אם דיווחת או לא.

כן היו מתקנים?

שיתקנו עכשיו. לא נגרם להם שום נזק מאי הדיווח.

הדבר היחיד שהם לענ"ד יכולים לדרוש ממך בצדק (אבל ממש לא בחכמה) הוא תשלום על הסרת שאריות המדבקה.

10 ש"ח? 50? 100? 200? זהו זה.

• מעניין 1
  • תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברור שאין פה ״נברשת מגואלת בצבע״ או ראיית זהב אחרת שזאת שיטת מצליח, אבל כמכלול - כל זה מתאסף לפירמידת אימותים שזו (כנראה..) אכן שיטת פעילות חזרתית שלהם וכנראה, לכאורה כמובן, מהווה מקור הכנסה שמנמן לחבר(ו)ת הליסינג.

🤔

פורסם

לא מבין גדול, אבל כבר עברו חודשיים - אז אם הם היו רוצים לחייב או לתבוע, כבר היו עושים זאת. כנראה שהתשובה למה לא עשו זאת היא שאין להם באמת קייס. דעתי.

פורסם

אין לי משהו מועיל לתרום - רק רציתי להגיד לך שבתור קורא מהצד - מגיע לך כל הכבוד על הנחישות והאסרטיביות.

לא מובן מאליו, במיוחד שזה גם לא עניין אישי שלך אלא של אבא, מחזיק לך אצבעות שזה יגמר על הצד הטוב ביותר עבורכם.

• אהבתי 4

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

אז עדכון קטן,

מייל חדש מהנציגה, היא מתעקשת על שיחת טלפון ביחד עם סמנכ״ל הכספים (כמה כבוד) כדי להגיע להסדר כי לדבריה 
״לא דיווחנו על תאונות בזמן..״

אמרה שאם לא ניענה הם יעברו לאפיק המשפטי.

בתגובה שלי מהיום אני כמובן חוזר על זה שאני רוצה הכל אך ורק במיילים,
ושפניתי לכתבת צרכנות ואולי יצא כאן סיפור מעניין, על זה שיש תיעוד של הרכב ולא טופל כלום, על זה שהם נותנים הצעות מחיר לאדם זר וחושפים פרטים אישיים, ושאם הם כ״כ רוצים זאת זכותם ונפגש בבית המשפט.

דרך אגב, פניתי לכתבת צרכנות במייל+פייסבוק וטרם ראתה את ההודעות.

יש כאן מישהו שיכול להמליץ על כתב/ת כזאת שקצת יותר רספונסיביים?
אני די בטוח שבפוסט קטן בפייס אפשר למצוא עוד ״נפגעים״ לשיטת מצליח הזאת, ולעשות כאן כתבה מעניינת לרביעי בערב.

• אהבתי 1

🤔

פורסם

לא הבנתי מה הבעיה בשיחה? תקליט. זה עדיין חוקי.

זה יראה לא טוב בבית המשפט.

הם רוצים לסגור משהו. אחרת היא היתה מחייבת ואם זה לא היה יורד היתה מעבירה לחברת גבייה.

פורסם

הבעיה היא שהם מתייחסים לזה כשיחת מכירה, ועד עכשיו כאמור רק נפגענו מהשיחות שלהם:
פעם אחת לחצו להחליף את הרכב מוקדם יותר
פעם שניה איימו שאם זה ב״הסכמה״ אז תהיה הנחה בחיוב, ואם לא - אז חיוב מלא.
סירבנו.

כבר דיברתי איתה בטלפון, אין חדש, ולא יהיה חדש בשיחה מולם.

🤔

פורסם

לסמנכ"ל כספים יש יותר סמכות ממנה. אני לא הייתי מסרב לשיחה בהשתתפותו. תבהיר לו שכדאי להם לרדת מהעץ, אחרת אם יתבעו - יקבלו תביעה נגדית.

• רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לסמנכ"ל כספים יש סמכות נרחבת ואף להגיע למצב של ביטול החיובים.

הייתי שוקל בחיוב שיחה , תגיעו להסכמה מה טוב, כי הרי פניה לאפיק המשפטי ניתן בכל שלב נתון.

עצה אישית - תפסיק עם העידכונים עד אשר תגיע להסכמות .

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

היי ExtraD תוכל ליצור איתי בבקשה קשר. אני לא יכול לכתוב לך כי אני משתמש חדש פה, עד עכשיו רק קראתי, אבל זה בול, אבל בול מה שקרה לי. אותו מקרה, רכב כמעט זהה (אמ. ג׳י בצבע זהה), כמעט אותן שריטות קטנות ואותו חיוב מטורף. זו שיטת מצליח מזעזעת של פריים ליס והגיע הזמן לעשות עם זה סדר. מעניין אותי לדעת איך הסתיים אצלך, אם אני יכול לסייע. אנא צור איתי קשר בהודעות פה בפרטי, אני פשוט לא יכול לכתוב כי מוגבל עד שאכתוב 20 הודעות. תודה!

• מעניין 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...